Gayet kısa ve öz bir haberleşme sonrası evine davet ettiğinde kapıda karşılaşınca heyecandan dilim tutuldu desem yalan olmaz. Beyaz bir jartiyer takım beyaz bir tene bu kadar mı yakışır. Beni buyur ettiğinde gözlerimi o bacaklardan ayıramadım. Kısa bir tanışma sonrası duş için izin istedim. Evi gayet temiz, banyosu pırıl pırıl. Odanın renk uyumu harika. Duş sonrası sohbet eşliğinde kahvemizi içerken ufak dokunuşlarla kendimi fazla tutamadım ve o al dudaklara yapmıştım. Tabi bizimki hareketlenince elimden tuttu o önde, ben arkada, harika popoya bakarak ışıklı odaya geçtik. Nereden başlayacağımı bilemedim. Beni ufak ufak yönlendirmelerle her pozisyonu yaptık diyebilirim. En son pronebone ile final. Duş sonrası salonda beklerken, kendisi de duş aldı ve bu sefer siyah jartiyerli takım . Sanki başka bir afet karşımda. Dedim kendime hadi oğlum gözümü kara çıkarma. Yarım saat sürmeyen muhabbet, çay, ufak dokunuşlar sonrası kanepe de başlangıcı yaptık. Mekan dar gelince yine ışıklı oda, oral, öpüşmeler, her alanı keşfetmeler. Cowgirl de kendiside mutlu oldu ki şimdi sende dedi. O yaptığı oral ile böyle bir deneyim yaşamadım. Baya bir terledik. Ama ne duşu. Beden bedenden ayrılmamalı. Salona taşındık. Koltuktaki doggy hala gözümde. Baktık benim oğlanda hala rahatlama yok. Bu sefer yerde halıda. Üzerimde öyle bir pozisyon aldı ki. Dayanmak ne kelime, o i hareketleri beni bulutların üzerine çıkardı. Bütün bunlar boyunca erotik konuşmalar, fantazilerde çabası.
Kendisi içinde bir şiir yazmak istiyorum.
Cansel bir İzmir kraliçesi
Anı yaşamak her nefesinde
Narin dokunuşlarla başlar duygular
Sonrasında ateşli sevişmeler
En sonunda mutluluk sarar bedeni
Leylak kokuları sarar bedenimi.
İzmir deki en güzel adresim diyebilirim. Tekrar bu anları yaşamak isterim. Kim bilir bir havuz başında, belki de köpükler içinde jakuzide.
Seviliyorsun güzel bayan ve hep arzulanıyorsun . 🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Kendisi içinde bir şiir yazmak istiyorum.
Cansel bir İzmir kraliçesi
Anı yaşamak her nefesinde
Narin dokunuşlarla başlar duygular
Sonrasında ateşli sevişmeler
En sonunda mutluluk sarar bedeni
Leylak kokuları sarar bedenimi.
İzmir deki en güzel adresim diyebilirim. Tekrar bu anları yaşamak isterim. Kim bilir bir havuz başında, belki de köpükler içinde jakuzide.
Seviliyorsun güzel bayan ve hep arzulanıyorsun . 🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️
Son düzenleme: