Onaylı Referans İzmir kraliçesi CANSEL.

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
23,570
Gayet kısa ve öz bir haberleşme sonrası evine davet ettiğinde kapıda karşılaşınca heyecandan dilim tutuldu desem yalan olmaz. Beyaz bir jartiyer takım beyaz bir tene bu kadar mı yakışır. Beni buyur ettiğinde gözlerimi o bacaklardan ayıramadım. Kısa bir tanışma sonrası duş için izin istedim. Evi gayet temiz, banyosu pırıl pırıl. Odanın renk uyumu harika. Duş sonrası sohbet eşliğinde kahvemizi içerken ufak dokunuşlarla kendimi fazla tutamadım ve o al dudaklara yapmıştım. Tabi bizimki hareketlenince elimden tuttu o önde, ben arkada, harika popoya bakarak ışıklı odaya geçtik. Nereden başlayacağımı bilemedim. Beni ufak ufak yönlendirmelerle her pozisyonu yaptık diyebilirim. En son pronebone ile final. Duş sonrası salonda beklerken, kendisi de duş aldı ve bu sefer siyah jartiyerli takım . Sanki başka bir afet karşımda. Dedim kendime hadi oğlum gözümü kara çıkarma. Yarım saat sürmeyen muhabbet, çay, ufak dokunuşlar sonrası kanepe de başlangıcı yaptık. Mekan dar gelince yine ışıklı oda, oral, öpüşmeler, her alanı keşfetmeler. Cowgirl de kendiside mutlu oldu ki şimdi sende dedi. O yaptığı oral ile böyle bir deneyim yaşamadım. Baya bir terledik. Ama ne duşu. Beden bedenden ayrılmamalı. Salona taşındık. Koltuktaki doggy hala gözümde. Baktık benim oğlanda hala rahatlama yok. Bu sefer yerde halıda. Üzerimde öyle bir pozisyon aldı ki. Dayanmak ne kelime, o i hareketleri beni bulutların üzerine çıkardı. Bütün bunlar boyunca erotik konuşmalar, fantazilerde çabası.
Kendisi içinde bir şiir yazmak istiyorum.
Cansel bir İzmir kraliçesi
Anı yaşamak her nefesinde
Narin dokunuşlarla başlar duygular
Sonrasında ateşli sevişmeler
En sonunda mutluluk sarar bedeni
Leylak kokuları sarar bedenimi.

İzmir deki en güzel adresim diyebilirim. Tekrar bu anları yaşamak isterim. Kim bilir bir havuz başında, belki de köpükler içinde jakuzide.
Seviliyorsun güzel bayan ve hep arzulanıyorsun . 🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
42,982
Gayet kısa ve öz bir haberleşme sonrası evine davet ettiğinde kapıda karşılaşınca heyecandan dilim tutuldu desem yalan olmaz. Beyaz bir jartiyer takım beyaz bir tene bu kadar mı yakışır. Beni buyur ettiğinde gözlerimi o bacaklarda ayıramadım. Kısa bir tanışma sonrası duş için izin istedim. Evi gayet temiz, banyosu pırıl pırıl. Odanın renk uyumu harika. Duş sonrası sohbet eşliğinde kahvesini içerken ufak dokunuşlarla kendimi fazla tutamadım ve o al dudaklara yapmıştım. Tabi bizimki hareketlenince eşimden tuttu o önde, ben arkada, harika popoya bakarak ışıklı odaya geçtik. Nereden başlayacağını bilemedim. Beni ufak ufak yönlendirmelriyle her pozisyonu yaptık diyebilirim. En son pronebone ile final. Duş sonrası salonda beklerken, kendisi de duş aldı ve bu sefer siyah jartiyerli takım . Sanki başka bir afet karşımda. Dedim kendime hadi oğlum gözümü kara çıkarma. Yarım saat sürmeyen muhabbet, çay, ufak dokunuşlar sonrası kanepe de başlangıcı yaptık. Mekan dar gelince yine ışıklı oda, oral, öpüşmeler, her alanı keşfetmeler. Cowgirl de kendiside mutlu oldu ki şimdi sende dedi. O yaptığı oral ile böyle bir deneyim yaşamadım. Baya bir terledik. Ama ne duşu. Beden bedenden ayrılmamalı. Salona taşındık. Koltuktaki doggy hala gözümde. Baktık benim oğlanda hala rahatlama yok. Bu sefer yerde halıda. Üzerimde öyle bir pozisyon aldı ki. Dayanmak ne kelime içimden geldikçe o hareketleri beni bulutlarınfa üzerine çıkardı. Bütün bunlar boyunca erotik konuşmalar, fantazilerde çabası.

İzmir deki en güzel adresim diyebilirim. Tekrar bu anları yaşamak isterim. Kim bilir bir havuz başında, belki de köpükler içinde jakuzide.
referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Aşk Adamı 2
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Gayet kısa ve öz bir haberleşme sonrası evine davet ettiğinde kapıda karşılaşınca heyecandan dilim tutuldu desem yalan olmaz. Beyaz bir jartiyer takım beyaz bir tene bu kadar mı yakışır. Beni buyur ettiğinde gözlerimi o bacaklardan ayıramadım. Kısa bir tanışma sonrası duş için izin istedim. Evi gayet temiz, banyosu pırıl pırıl. Odanın renk uyumu harika. Duş sonrası sohbet eşliğinde kahvemizi içerken ufak dokunuşlarla kendimi fazla tutamadım ve o al dudaklara yapmıştım. Tabi bizimki hareketlenince elimden tuttu o önde, ben arkada, harika popoya bakarak ışıklı odaya geçtik. Nereden başlayacağımı bilemedim. Beni ufak ufak yönlendirmelerle her pozisyonu yaptık diyebilirim. En son pronebone ile final. Duş sonrası salonda beklerken, kendisi de duş aldı ve bu sefer siyah jartiyerli takım . Sanki başka bir afet karşımda. Dedim kendime hadi oğlum gözümü kara çıkarma. Yarım saat sürmeyen muhabbet, çay, ufak dokunuşlar sonrası kanepe de başlangıcı yaptık. Mekan dar gelince yine ışıklı oda, oral, öpüşmeler, her alanı keşfetmeler. Cowgirl de kendiside mutlu oldu ki şimdi sende dedi. O yaptığı oral ile böyle bir deneyim yaşamadım. Baya bir terledik. Ama ne duşu. Beden bedenden ayrılmamalı. Salona taşındık. Koltuktaki doggy hala gözümde. Baktık benim oğlanda hala rahatlama yok. Bu sefer yerde halıda. Üzerimde öyle bir pozisyon aldı ki. Dayanmak ne kelime, o i hareketleri beni bulutların üzerine çıkardı. Bütün bunlar boyunca erotik konuşmalar, fantazilerde çabası.

Canımsın teşekkürler bitanem 🌺 seni tanımak evime misafir etmek benim içinde çok keyifliydi 🥰🤗istediğin kıyafeti üzerimde görünce beğendiğini fark ettim 🤭bir tatil planı yaptık ama sanırım pek zaman uymadı ama olsun sağlık olsun umarım yaz bitmeden anlattığın o güzel tatili belki birlikte yaparız 😉🤗🤭 inşallah jakuzide olur biliyorsun çok severim 😎😎🥰seni tanımak çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰
Ayrıca şiir için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık ☺️☺️ çok mutlu oldum teşekkürler 🥰🥰🥰 sen de çok seviliyorsun ❤️@Aşk Adamı 2 ❤️kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Aşk Adamı 2
Durum
Sosyal Coin
23,570
Canımsın teşekkürler bitanem 🌺 seni tanımak evime misafir etmek benim içinde çok keyifliydi 🥰🤗istediğin kıyafeti üzerimde görünce beğendiğini fark ettim 🤭bir tatil planı yaptık ama sanırım pek zaman uymadı ama olsun sağlık olsun umarım yaz bitmeden anlattığın o güzel tatili belki birlikte yaparız 😉🤗🤭 inşallah jakuzide olur biliyorsun çok severim 😎😎🥰seni tanımak çok güzeldi herşey için çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰
Ayrıca şiir için çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık ☺️☺️ çok mutlu oldum teşekkürler 🥰🥰🥰 sen de çok seviliyorsun ❤️@Aşk Adamı 2 ❤️kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋
Gel teskere , gel teskere
Bitsin bu çile,
Gurbette kalbim ve bedenim
Hep Cansele hasret

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye