Onaylı Referans İzmir güzellerinden bir dost daha kazandım

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,206
Sevgili cansel bu gün için teşekkür ederim her şey mükemmeldi. İzmir’i seviyorum dostlar yeri çok merkezi araçla giderseniz yokuşlar biraz dik ama bir sorun yok araç için park yeri evin önünde olmasa bile diğer sokaklarda mutlaka bulursunuz ben bu gün şanslıydım evin önünde buldum. Sevişmesi istekli ve oralı mükemmel ikramlarınevin temizliği vb 10/10 en kısa zamanda görüşmek üzere

Durum
Sosyal Coin
23,570
Sevgili cansel bu gün için teşekkür ederim her şey mükemmeldi. İzmir’i seviyorum dostlar yeri çok merkezi araçla giderseniz yokuşlar biraz dik ama bir sorun yok araç için park yeri evin önünde olmasa bile diğer sokaklarda mutlaka bulursunuz ben bu gün şanslıydım evin önünde buldum. Sevişmesi istekli ve oralı mükemmel ikramlarınevin temizliği vb 10/10 en kısa zamanda görüşmek üz
Paylaşım için teşekkürler, Cansel hanımın evi gibi kendisi de zirve de, ona ulaşmak için o yoksulları adam adım çıkmak lazım. Tabi zirveye çıktığına da değiyor. İnsanı da zirve noktasına ulaştırıyor

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve bmwx5
Durum
Sosyal Coin
42,982
Sevgili cansel bu gün için teşekkür ederim her şey mükemmeldi. İzmir’i seviyorum dostlar yeri çok merkezi araçla giderseniz yokuşlar biraz dik ama bir sorun yok araç için park yeri evin önünde olmasa bile diğer sokaklarda mutlaka bulursunuz ben bu gün şanslıydım evin önünde buldum. Sevişmesi istekli ve oralı mükemmel ikramlarınevin temizliği vb 10/10 en kısa zamanda görüşmek üzere
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve bmwx5
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Canımmmm benim uzun zamandır yazmıştık ama bir türlü bir araya gelememiştik İzmir'de olduğunu söyleyince çok sevindim mutlu oldum ☺️☺️rica ederim bitanemm ben herşey için teşekkür ederim çok güzel bir görüşme oldu benim içinde umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰🥰 öpüyorum seni kendine çok iyi bak tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bmwx5
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Paylaşım için teşekkürler, Cansel hanımın evi gibi kendisi de zirve de, ona ulaşmak için o yoksulları adam adım çıkmak lazım. Tabi zirveye çıktığına da değiyor. İnsanı da zirve noktasına ulaştırıyor
Bebişim siz yokuş çıkmayın diye Balçova belediyesine haber yolladım merdivenler yaptılar size özel 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎
❤️🙏 Canımsın teşekkürler bitanem güzel mesajın için öpüyorum seni 💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Aşk Adamı 2
Durum
Sosyal Coin
23,570
Bebişim siz yokuş çıkmayın diye Balçova belediyesine haber yolladım merdivenler yaptılar size özel 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎
❤️🙏 Canımsın teşekkürler bitanem güzel mesajın için öpüyorum seni 💋💋💋
Merdiven olmasa bile dağcılık malzemelerini alıp çıkılır. Değer yani. ☺️☺️ ( sanırım zirveyi abarttım gibi🫣🤭)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye