Sıcakkanlı mütevazi görüşmenin başından sonuna eğlencesini yitirmeyen bir insan. Temizliğe bakıma ve kıyafete önem verip sizi valentines day günü gibi karşılıyor. Tavsiye ediyorum.
Sıcakkanlı mütevazi görüşmenin başından sonuna eğlencesini yitirmeyen bir insan. Temizliğe bakıma ve kıyafete önem verip sizi valentines day günü gibi karşılıyor. Tavsiye ediyorum.
@Tuğba.gngrDeğerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Aynı şekilde sende mükemmel bir adamsın mis gibi kokuyorsun ❤️🔥🫶🥂🍾❤️Sıcakkanlı mütevazi görüşmenin başından sonuna eğlencesini yitirmeyen bir insan. Temizliğe bakıma ve kıyafete önem verip sizi valentines day günü gibi karşılıyor. Tavsiye ediyorum.
Referans için teşekkürlerSıcakkanlı mütevazi görüşmenin başından sonuna eğlencesini yitirmeyen bir insan. Temizliğe bakıma ve kıyafete önem verip sizi valentines day günü gibi karşılıyor. Tavsiye ediyorum.