İzmir ajans

Durum
Sosyal Coin
421
Arkadaşlar malum bir çok yerde olduğu gibi İzmir'de de ajanslar var. Birkaç yazışma yaptım genel itibariyle gerçek resimler atılıyor belli bir fiyat söyleniyor. Sadece outcall oluyormuş. Güvenilir mi bilemedim, tehlikeli olabilir mi? Yaşadığınız acı tatlı tecrübeler varsa anlatır mısınız? Otelde bir aksilik ve olay çıkması, farklı birinin gelmesi ilk aklıma gelenler....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
19,466
Arkadaşlar malum bir çok yerde olduğu gibi İzmir'de de ajanslar var. Birkaç yazışma yaptım genel itibariyle gerçek resimler atılıyor belli bir fiyat söyleniyor. Sadece outcall oluyormuş. Güvenilir mi bilemedim, tehlikeli olabilir mi? Yaşadığınız acı tatlı tecrübeler varsa anlatır mısınız? Otelde bir aksilik ve olay çıkması, farklı birinin gelmesi ilk aklıma gelenler....
Ajans saçmalıklarına inanmayın.
Efsane dolandırıcılık hikayelerini duydum.
Forum'dan şaşmayın derim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: manuelferrara1616

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Güzel arkadaşım yakın zamanda duyduğum bir hadise, bir ajans yada aracı vasıtası ile birine ulaşıyorlar, ev araba arsa vs gibi gayrimenkul yatırımcısı gibi görünen bir kaç kişi ile tanıştırıyorlar danışmanlık adı altında borçlu bırakıyorlar aman dikkat.

Son olarak her ajans kötüdür demiyorum ama bu ortamın felsefesi gereği kadınların tek başlarına kendi rızaları ile ve görüşecekleri kişileri kendi şartları ve koşullarında kabul etmesi temel esasımız. Biraz bana emek hırsızlığı gibi gelse de ticari olarak bakıldığında kadınlarında tercih ettiği bir yöntem.

Çok dikkatli olmanız ince eleyip sık dokumanız gerek.
Yanınıza değerli eşya almayın,
Görüşme tutarından fazla para bulundurmayın
Arabanızın anahtarı saat telefon gibi küçük eşyalarınız için mutlaka bir çanta yada güvenlik önemli alın (tavsiyem her şeyinizi araçta bırakın telefon ve görüşme ücreti + anahtarlar dışında bir şey götürmeyin ilk seferde )

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Thorrrr, oludeniz ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
421
Uyarilariniz icin teşekkürler. Kızlarin resimleri orjinal geldi bana fiyatlarda piyasa şartlarında normal. Nasıl güvencem dediğimde bir saat kalirsin beğenirsen uzatirsin dediler ikna edici konuşuyorlar ama yine de için rahat etmedi aklıma bazı şeyler takılıyor işte... Bir de İzmir olunca tabi emin olmak istedim.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye