İyi geceler minik kuşum 🥰🥰🥰Beyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
Iyi geceler beybimmmBeyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
yakıyorsun yine güzelliğinle buralarıBeyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
Her halin ayrı bir güzellik 🙈😍Beyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
neyse ki biz burada rahat rahat görebiliyoruzBeyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
biz yine yazarizBeyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️
Merhaba Öykü Hanım, Görüşmek için göndermiş olduğum mesajlar whatsapp uzerınden mavi tik (okundu) olmasına karşın, olumlu veya olumsuz da olsa herhangi bir dönüş yapmadığınızı da belirtmek isterim.Beyler iyi geceler msjlara geri dönüş alamadıgınızı söylüyorsunuz inanın cok fazlal msj var görmem zor oluyor ara ara birikince msjları sıfırlıyorum görmem kolay oluyor anlayısınız için tesekkür ediyorum 🙏🏻❤️