İyi geceler gönlümün efendisi 😘💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
İyi geceler gönlümün sultanı 🥰🥰 nerdesin sennn....nerdeydin sennnnn🤣🤣🤣🤣İyi geceler gönlümün efendisi 😘
iyi geceler anahtar keşke paspasın altında olsaydı💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
İyi geceler 🥰 anahtarı paspasın altına bulmak için ilk önce kalbimi kapısını açmanız gerek sonra paspasın altından alırsınız 🥰🥰🥰😉😉🤣🤣🌺🌺iyi geceler anahtar keşke paspasın altında olsaydı
MiIyoner kasasını, hırsız mahzenini, feyIesof kitabını ve aşık kaIbini, aynı heyecan ve korkuyIa açarIar.bir gün aynı heyecanla görüşmek üzere🍀💐💐💐İyi geceler 🥰 anahtarı paspasın altına bulmak için ilk önce kalbimi kapısını açmanız gerek sonra paspasın altından alırsınız 🥰🥰🥰😉😉🤣🤣🌺🌺
Sen benim üzümlü kekim💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
Diğer taraftan banlandım 😁😁İyi geceler gönlümün sultanı 🥰🥰 nerdesin sennn....nerdeydin sennnnn🤣🤣🤣🤣
Bu yetmezzzzz😀💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
minicik ama düştüğü noktada büyük etki bırakır💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
Siz kalbimin hırsızı olacaksanız ben o anahtarı nerelere saklarım siz bir bilseniz 🥰🥰❤️❤️çok teşekkür ederim 🤗 güzel zaman geçirmek dileğiyle hoşçakalın 🥰🥰MiIyoner kasasını, hırsız mahzenini, feyIesof kitabını ve aşık kaIbini, aynı heyecan ve korkuyIa açarIar.bir gün aynı heyecanla görüşmek üzere🍀💐💐💐
Sadece bir kaç gün müsade 💋💋Sen benim üzümlü kekim
Ben sensiz nerelere gideyim?🥺🥺
Evet fark ettim neden ki 🤦🤦🤭🤭🤣🤣Diğer taraftan banlandım 😁😁
Efendim canım bitanem 💋💋 teşekkür ederim 🤗🤗🌹💘 meleğim yine yakıyosun 🔥💘 İzmir'in değil Ege'nin incisi bitanemsin🌹💘🔥😍😘🤗
Daha fazlası gelince 🤣🤣😎😎Bu yetmezzzzz😀
Olsun ben yinede minik bir şey bırakayım olmaz mı 😇😇minicik ama düştüğü noktada büyük etki bırakır
Teşekkürler 🥰🥰 canım söz bir dahakine pempe ruj 🥰🥰😎😎Pembe ruj ne de yakışıyormuş, şimdi farkettim 🤭
Çoklu üyelik çok eski bir üyeliğim vardı ondan bir şeyler yazdım ikisini de silldiler😁😁 yenisini açtım tanırsınız yazınca 😆😆Evet fark ettim neden ki 🤦🤦🤭🤭🤣🤣
Enerjini, üslubunu, sıcakkanlılığını çok seviyorum ✨💕Sadece bir kaç gün müsade 💋💋
Üzümlü kek yine burada olucak öpüyorum sizi 🥰🥰
Burda da öyle şeyler yapmazsın di mi? Yapmazsın yapmazsın benceÇoklu üyelik çok eski bir üyeliğim vardı ondan bir şeyler yazdım ikisini de silldiler😁😁 yenisini açtım tanırsınız yazınca 😆😆
Bence yapmaz 🤣🤣🤣🤭🤭Burda da öyle şeyler yapmazsın di mi? Yapmazsın yapmazsın bence
Teşekkürler 🤗🤗önemli olan bunlar değil mi zaten 🥰🥰💋💋💋Enerjini, üslubunu, sıcakkanlılığını çok seviyorum ✨💕
Teşekkürler sizede iyi geceler 💋💋💋İyi geceler güzel ve naif insan
Tanıdım evet 🤣🤣🤣Çoklu üyelik çok eski bir üyeliğim vardı ondan bir şeyler yazdım ikisini de silldiler😁😁 yenisini açtım tanırsınız yazınca 😆😆
Yok hayır o çok eski bir hesaptı şifresini unuttuğum için yeni açmıştım.Burda da öyle şeyler yapmazsın di mi? Yapmazsın yapmazsın bence
Banane banane istiyom🤣Daha fazlası gelince 🤣🤣😎😎
💕💕💕💕Banane banane istiyom🤣
harikasın Cansel hanım💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
Aman aman💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
fazla özlettirme kendini💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜
😍😍😍💜Bir kaç gün yokum dönünceye kadar size minicik bir Cansel bırakıyorum 💜