🌟Yeni🌟Fotoğraf ❤️İyi geceler mavişlerim ❤️

Partner yeni bir fotoğraf yüklediğinde bu başlığı kullanabilir.
Durum
Sosyal Coin
15,380
Kadınları severim, ancak güzel kalpli olanları bi başka severim. İyi geceler, güzel hikayelere uyanmak dileğiyle

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Kadınları severim, ancak güzel kalpli olanları bi başka severim. İyi geceler, güzel hikayelere uyanmak dileğiyle
Kadınlar çiçektir bencede onları sevmek gerekir hele birde güzel seven beyler varsa işte ozaman hikâyeler daha güzel oluyor 🤗🤗😉😉❤️❤️❤️ teşekkürler sizede iyi geceler 🌠💋💋 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Ted_Foxy
Durum
Sosyal Coin
23,570
❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Öyle güzel bitmesini istediğim bir hikayem var ki, kirletmemek için elimden, tırnağımdan, başımdan ne geliyorsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü bu benim hikayem ve bu hikayeme renk katacak öyle güzel bir bayan var ki, onu bir ben bir Allah biliyor .

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Öyle güzel bitmesini istediğim bir hikayem var ki, kirletmemek için elimden, tırnağımdan, başımdan ne geliyorsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü bu benim hikayem ve bu hikayeme renk katacak öyle güzel bir bayan var ki, onu bir ben bir Allah biliyor .
İnşallah hikayen istediğin gibi biter canım 🙏🙏birde ben bilmek isterim merak ettim kim olduğunu 😎😎🥰🥰bana söylersen kimseye söylemem söz 🤐🤐🤐🥰🥰🥰

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye