Size de iyi geceler, rüyada sınır yoktur umarım 😘😘😘❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Kadınlar çiçektir bencede onları sevmek gerekir hele birde güzel seven beyler varsa işte ozaman hikâyeler daha güzel oluyor 🤗🤗😉😉❤️❤️❤️ teşekkürler sizede iyi geceler 🌠💋💋 tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰Kadınları severim, ancak güzel kalpli olanları bi başka severim. İyi geceler, güzel hikayelere uyanmak dileğiyle
Teşekkürler sizede iyi geceler Emre bey yok istediğiniz kadar rüya görebilirsiniz 😉🤗🤗❤️🌠💋🥰🥰Size de iyi geceler, rüyada sınır yoktur umarım 😘😘😘
Bir şarkıda da geçtiği üzere, "geceme gündüz oldunuz" 🙋♂️❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Aklıma kötü kötü şeyler sokma😂😂❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Bu duyduğum en güzel cümle 😎😎🥰🥰 teşekkür ederim yeterki sen iste geçene gündüz, gündüzüne gece olurum 🥰🥰😎😎😁😁❤️❤️Bir şarkıda da geçtiği üzere, "geceme gündüz oldunuz" 🙋♂️
Ayyyy yine mi 🤣🤣🥰🥰bakma ozaman resimlerine aklına kötü şeyler gelmesin balım 🤣🤣🥰🥰🤭🤭😎😎💋🤪🤪🤪Aklıma kötü kötü şeyler sokma😂😂
@Arass bey belli mi olur belki sizde o hikâyenin içinde olabilirsiniz 😎😎💋💋❤️❤️🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , sizin olduğunuz tüm hikayeler tertemiz ve sevecen olur
Bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim.❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Öyle güzel bitmesini istediğim bir hikayem var ki, kirletmemek için elimden, tırnağımdan, başımdan ne geliyorsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü bu benim hikayem ve bu hikayeme renk katacak öyle güzel bir bayan var ki, onu bir ben bir Allah biliyor .❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
Tamam bakmıyorum ozaman😂😂😂😂Ayyyy yine mi 🤣🤣🥰🥰bakma ozaman resimlerine aklına kötü şeyler gelmesin balım 🤣🤣🥰🥰🤭🤭😎😎💋🤪🤪🤪
Günaydın canım🤗🤗💋💋
İnşallah hikayen istediğin gibi biter canım 🙏🙏birde ben bilmek isterim merak ettim kim olduğunu 😎😎🥰🥰bana söylersen kimseye söylemem söz 🤐🤐🤐🥰🥰🥰Öyle güzel bitmesini istediğim bir hikayem var ki, kirletmemek için elimden, tırnağımdan, başımdan ne geliyorsa yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Çünkü bu benim hikayem ve bu hikayeme renk katacak öyle güzel bir bayan var ki, onu bir ben bir Allah biliyor .
Kıyamam yaaa sözde dinliyor severim seni balım benim 🥰🥰🥰kocaman öpüyorum seni 💋💋Tamam bakmıyorum ozaman😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣Kıyamam yaaa sözde dinliyor severim seni balım benim 🥰🥰🥰kocaman öpüyorum seni 💋💋
Burdan olmaz , yüzyüze anlatırım 😉🌹🫶İnşallah hikayen istediğin gibi biter canım 🙏🙏birde ben bilmek isterim merak ettim kim olduğunu 😎😎🥰🥰bana söylersen kimseye söylemem söz 🤐🤐🤐🥰🥰🥰
Güneşten daha çok aydınlık veriyorsun 💛❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️
güzel kalpli cansel❤️🤗Kalbin temizse hikâyen mutlu biter 😉❤️