Bel zinciri detayı beni mahvetti 🔥👅👄
Hepimizin olsun bebeğim çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🌹en güzel geceler senin olsun 🌷 kanatsız meleğim 🥰😘🌹
Benide en çok orası tahrik ediyor zaten nasılda bulmuşsun yerini 🤣🤣💋💋🥰🥰😎Bel zinciri detayı beni mahvetti 🔥👅👄
Çok teşekkür ederim 🤗🤗 beğendiğinize sevindim 🥰🥰Harika görünüyor,saat detayıda beni mahvetti...🙋🐼👩🚒
Harika görünüyor,saat detayıda beni mahvetti...🙋🐼👩🚒
Beni de tümden her detayın mahvetti naapıcaz şincik 😍😍😘Bel zinciri detayı beni mahvetti 🔥👅👄
Ezhel - Küvet şarkısını size armağan ediyorum hanımefendicim -_-Benide en çok orası tahrik ediyor zaten nasılda bulmuşsun yerini 🤣🤣💋💋🥰🥰😎
❤️ Teşekkür ederim ❤️
İçimizde Siüüü ler kopuyor reis ben iptalBeni de tümden her detayın mahvetti naapıcaz şincik 😍😍😘
Why genç dostum? 🤣İçimizde Siüüü ler kopuyor reis ben iptal
I did not understand :/Why genç dostum? 🤣
Yani Cansel Hanımefendinin tüm detayları beni cezbetti diyorum ne var bunda 😉🤣I did not understand :/
Aksini söylemeye ne hacet 🤦🏻♂️ama çok zorluyor kendisi biz erkekleri 🥲Yani Cansel Hanımefendinin tüm detayları beni cezbetti diyorum ne var bunda 😉🤣
🤣🤣🤣 Yok be çok kibar insan ; ben tanımadığım halde , çok güzel elektrik aldım yazılarından ve msjlarından , İst’da olsa iki dk düşünmem 🙈😍🙃Aksini söylemeye ne hacet 🤦🏻♂️ama çok zorluyor kendisi biz erkekleri 🥲
Alemin gözü onda @Cansel Ulusoy artık Istanbul'da diyeceğimiz zamanlarda gelecektir usda🤣🤣🤣 Yok be çok kibar insan ; ben tanımadığım halde , çok güzel elektrik aldım yazılarından ve msjlarından , İst’da olsa iki dk düşünmem 🙈😍🙃
🤣🤣 Bi bildiğin mi var? , ağzın bal yesin genç dostum 🤣🤣 ama İzmir çok üzülür be , ayrıca İzmir’ede böyle kaliteli insanlar lazım , Cansel Hanım İzmir’e yakışıyor be İzmir kadar asil ve zarif 🌹🌹🌹Alemin gözü onda @Cansel Ulusoy artık Istanbul'da diyeceğimiz zamanlarda gelecektir usda
İstanbul'a yakın zamanda, kısa süreliğine geleceğini duyurmuştuda kendisi oradan biliyorum #ComeToİstanbul🤣🤣 Bi bildiğin mi var? , ağzın bal yesin genç dostum 🤣🤣 ama İzmir çok üzülür be , ayrıca İzmir’ede böyle kaliteli insanlar lazım , Cansel Hanım İzmir’e yakışıyor be İzmir kadar asil ve zarif 🌹🌹🌹
😍😍😍WHEN ? please beni yeşillendir ; bak ciddi haberse anlat , kalbim var benim 🤣🤣İstanbul'a yakın zamanda, kısa süreliğine geleceğini duyurmuştuda kendisi oradan biliyorum #ComeToİstanbul
😍😍😍WHEN ? please beni yeşillendir ; bak ciddi haberse anlat , kalbim var benim 🤣🤣
Şimdiden rezervasyon yaptırabiliyor muyuz ? 🤔
Buyur abi artık açıklamayı bekleme kuluçkasına yatabiliriz 🐓
"Çabuk geliniz hanımefendi @Cansel Ulusoy İstanbul sessiz, İstanbul sensiz 😔"
Usda TOGG mu bu ön sipariş vs.Şimdiden rezervasyon yaptırabiliyor muyuz ? 🤔
Güzel haber genç dostum 👍🏻
Ben nasıl görmemişim bu msjı 🙈🤣
Rezervasyon be kardeşim ; garantiye almak için 🙃Usda TOGG mu bu ön sipariş vs.
Başkan o değilde biz Cansel hanımdan fırça yiyecekmişiz gibi hissediyorum kendisi o fotoğrafının üstüne foruma gireyim de ne iltifatlar gelmiş okuyim dese bizim muhabbetimizi okumakla yetinecek :dRezervasyon be kardeşim ; garantiye almak için 🙃
Bellimi olur , hem ben öyle her an her dk müsait olmuyorum iş , güç vs o yüzden plan programlı işler bana daha fazla uyuyor 😉
Demez ya bence 🤣 o kadar kibar ve asil bir insan böyle bi şeye takılmaz bence , ayrıca sürçü lisan edip rahatsız ettiysek ve ya yanlış bi şey yaptıysak sildiririz mesajları ayrıca kendisinden özür dileriz 🙈😉Başkan o değilde biz Cansel hanımdan fırça yiyecekmişiz gibi hissediyorum kendisi o fotoğrafının üstüne foruma gireyim de ne iltifatlar gelmiş okuyim dese bizim muhabbetimizi okumakla yetinecek :d
Usda sen kaç yaşındaydın bu arada hitap şeklim rahatsız etmiyordur umarım seniDemez ya bence 🤣 o kadar kibar ve asil bir insan böyle bi şeye takılmaz bence , ayrıca sürçü lisan edip rahatsız ettiysek ve ya yanlış bi şey yaptıysak sildiririz mesajları ayrıca kendisinden özür dileriz 🙈😉
Keyfine bak genç dostum 😉Usda sen kaç yaşındaydın bu arada hitap şeklim rahatsız etmiyordur umarım seni
Keyfine bak genç dostum 😉
Ayrıca 45 yaşında ve de her yaştan insanla muhabbet etmekten feyz alan biriyim yeter ki kalender olsun …
🤣🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Cansel Hanım deplasmanından amigo @Moria öncülüğündeki tribün performansıma bu reels videosu ile ben müsaade istiyorum reis 🙋🏻♂️Cümleten iyi akşamlar
Çok hoş
Detaylar kaçmaz diyorsun üstadım he ?Harika görünüyor,saat detayıda beni mahvetti...🙋🐼👩🚒
ben titremeden nasıl çekebildim bu fotoğrafı acaba 😀
Bence çok güzel şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum 😉😉 buraya yazmayım şimdi 😎😎🥰🥰Beni de tümden her detayın mahvetti naapıcaz şincik 😍😍😘
Bitanem benim çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗Harika görünüyorsun İzmir'in güzel prensesi
Teşekkür ederim 🤗Ezhel - Küvet şarkısını size armağan ediyorum hanımefendicim -_-
Sesli güldüm size yaaa 🤣🤣🤣İçimizde Siüüü ler kopuyor reis ben iptal
Detaya dikkat edenleri çok severim 🥰🥰🥰😎😎🥰Yani Cansel Hanımefendinin tüm detayları beni cezbetti diyorum ne var bunda 😉🤣
Sesli güldün ve ben o yüzdeki güzelliği göremedim😔🥺Sesli güldüm size yaaa 🤣🤣🤣
Neden kii 😎😎 merak ettim...zor olan şeyleri severim 🥰🥰🥰Aksini söylemeye ne hacet 🤦🏻♂️ama çok zorluyor kendisi biz erkekleri 🥲
Tanışınca görürsünüz 🤗🤗❤️❤️🌺🌺Sesli güldün ve ben o yüzdeki güzelliği göremedim😔🥺
Çok teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🙏🙏🥰🥰İzmir'de çok uzak sayılmaz ama 😎😎🤗❤️❤️🤣🤣🤣 Yok be çok kibar insan ; ben tanımadığım halde , çok güzel elektrik aldım yazılarından ve msjlarından , İst’da olsa iki dk düşünmem 🙈😍🙃
İnşallah neden olmasın 🥰🥰🥰 İstanbul planım olucak merak etmeyin paylaşım yapıcam ama biraz zaman var 🥰🥰Alemin gözü onda @Cansel Ulusoy artık Istanbul'da diyeceğimiz zamanlarda gelecektir usda
Güzelliğiniz, enerjiniz ve naifliğinizle cevap verişinizden bizlere gösterdiğiniz saygıyı anlayabiliyorum. Her pembiş birbirinden özel lakin siz Top 5 listesindesiniz özelsiniz...Neden kii 😎😎 merak ettim...zor olan şeyleri severim 🥰🥰🥰
Eliminen dayı eliminenben titremeden nasıl çekebildim bu fotoğrafı acaba 😀
İzmir'i bırakamam kii ☺️☺️ben İzmir kızıyım ama dediğim gibi İstanbul planım olucak sadece zamanı belli değil ❤️❤️🥰🥰🤣🤣 Bi bildiğin mi var? , ağzın bal yesin genç dostum 🤣🤣 ama İzmir çok üzülür be , ayrıca İzmir’ede böyle kaliteli insanlar lazım , Cansel Hanım İzmir’e yakışıyor be İzmir kadar asil ve zarif 🌹🌹🌹
Vayyy sıkı takip... teşekkürler 🤗🤗🤗🌺🌺🌺İstanbul'a yakın zamanda, kısa süreliğine geleceğini duyurmuştuda kendisi oradan biliyorum #ComeToİstanbul
Kalp varsa aman diyim 🤣🤣🤣💋💋😍😍😍WHEN ? please beni yeşillendir ; bak ciddi haberse anlat , kalbim var benim 🤣🤣
O bana hiç doymuyor ki 2.3 gece kalıyor 2 gece de görüşüyoruz 🤭🤭🥰🥰🤣🤣😎😎🥰🥰💋💋💋sonraki gecede dinleniyor 🥰🥰😎Eliminen dayı eliminen
Doydun tabi canım hatuna 😁
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten 🙏🙏ilk önce saygı diye düşünüyorum ☺️sonra gerisi geliyor zaten evet bütün bayan arkadaşlarımız harika insanlar hepsine saygı duyuyor ve seviyorum 🥰🥰Güzelliğiniz, enerjiniz ve naifliğinizle cevap verişinizden bizlere gösterdiğiniz saygıyı anlayabiliyorum. Her pembiş birbirinden özel lakin siz Top 5 listesindesiniz özelsiniz...
Zor olan konusu ise 1. Nedeni farklı şehirlerde oluşumuz İstanbul'daki erkekler için zorlayıcı unsur bu güzelliğe erişememe durumundan. 2. neden ise benim henüz kendi içimde aşamadığım nedenlerim birliktelikle ilgili 🙃
Titremeden değilde nasıl bayılmadın onu düşüyorum ama ilk önce alıştırma yaptık yaaa 🤪🤪🤣🤣😎😎🥰🥰🤭🤭 seviyorum seni canımın içi 💕💕💕💕ben titremeden nasıl çekebildim bu fotoğrafı acaba 😀
Çok dikkatli bir beyefedi bu adminim 🥰🥰😎😎🤣🤣bundan hiç bir şey kaçmaz 🥰🥰Detaylar kaçmaz diyorsun üstadım he ?
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋Çok hoş
Harikasınız yaaa yerim sizi çok güzel olmuş 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ask olsun niye özür diliceksiniz özür dilemek birşey yok burda güzel mesajlarınız ve harika yorumunlarınız için teşekkür ederim adminler atmadığı sürece sorun yok 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰🥰Demez ya bence 🤣 o kadar kibar ve asil bir insan böyle bi şeye takılmaz bence , ayrıca sürçü lisan edip rahatsız ettiysek ve ya yanlış bi şey yaptıysak sildiririz mesajları ayrıca kendisinden özür dileriz 🙈😉
Valllaa yazdıklarınıza yeni cevap verebiliyorum Kusura bakmayın ne kadar çok şey yazmışsınız kafam karıştı 🤣🤣🤣🥰🥰🥰Başkan o değilde biz Cansel hanımdan fırça yiyecekmişiz gibi hissediyorum kendisi o fotoğrafının üstüne foruma gireyim de ne iltifatlar gelmiş okuyim dese bizim muhabbetimizi okumakla yetinecek :d
Ask olsun niye özür diliceksiniz özür dilemek birşey yok burda güzel mesajlarınız ve harika yorumunlarınız için teşekkür ederim adminler atmadığı sürece sorun yok 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰🥰
Bence çok güzel şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum 😉😉 buraya yazmayım şimdi 😎😎🥰🥰
Detaya dikkat edenleri çok severim 🥰🥰🥰😎😎🥰
Çok teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🙏🙏🥰🥰İzmir'de çok uzak sayılmaz ama 😎😎🤗❤️❤️
İzmir'i bırakamam kii ☺️☺️ben İzmir kızıyım ama dediğim gibi İstanbul planım olucak sadece zamanı belli değil ❤️❤️🥰🥰
🥰Güzel sözler için teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten utandırıyorsunuz beni🙏🙏🤗🤗🥰🥰
Lütfedip dünden beri hepsine tek , tek cvp vermeye çalışıyorsunuz sanmayın ki farkında değilim , eksik olmayın inşallah İstanbul seyahatinizde ve ya denk gelir ben İzmir ‘e gelirim , mühim olan hoş bir seda şu gök kubbede 🙋🏻♂️Kalp varsa aman diyim 🤣🤣🤣💋💋
Arada gözden kaçmış olabilir bir kaç gündür biraz işlerim vardı çok giremedim 🙏 inşallah diyelim herşeyin hayırlısı 😉😉 İzmir'e gelirseniz sevinirim 🤗🤗 İstanbul'a yolum düşerse de zaten paylaşım yapıcam 🥰🥰Lütfedip dünden beri hepsine tek , tek cvp vermeye çalışıyorsunuz sanmayın ki farkında değilim , eksik olmayın inşallah İstanbul seyahatinizde ve ya denk gelir ben İzmir ‘e gelirim , mühim olan hoş bir seda şu gök kubbede 🙋🏻♂️
İnşallah gelmek isterim tabiki ama herşey zamanla ☺️☺️
Buyur abi artık açıklamayı bekleme kuluçkasına yatabiliriz 🐓
"Çabuk geliniz hanımefendi @Cansel Ulusoy İstanbul sessiz, İstanbul sensiz 😔"
Evet haklısınız planlı olmak gibisi yok 🥰🥰😉😉Rezervasyon be kardeşim ; garantiye almak için 🙃
Bellimi olur , hem ben öyle her an her dk müsait olmuyorum iş , güç vs o yüzden plan programlı işler bana daha fazla uyuyor 😉
Her şey Zaim Ustaya bağlı , feci merak ediyorum orayı illa gerdan , atom kokoreç , dana ciğer yiyicem üstüne sizi kaymaklı ekmek kafayıfı ve ya izmir lokması olarak hammm; 🤣🤣Arada gözden kaçmış olabilir bir kaç gündür biraz işlerim vardı çok giremedim 🙏 inşallah diyelim herşeyin hayırlısı 😉😉 İzmir'e gelirseniz sevinirim 🤗🤗 İstanbul'a yolum düşerse de zaten paylaşım yapıcam 🥰🥰
Hangi takımlısınız acaba Cansel Hanımcım ( :Harikasınız yaaa yerim sizi çok güzel olmuş 🤣🤣🤣🤣
Offff yaaaa bu yapılır mı haksızlık zaten tam açıkmıştım 🥺🥺çok canım çekti harika görünüyor 😎😎😎banada getirirseniz bunlardan bende size tatlı servis ederim 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎😎🥰🥰🥰kokoreç yoksa tatlıda yokkkk🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰Her şey Zaim Ustaya bağlı , feci merak ediyorum orayı illa gerdan , atom kokoreç , dana ciğer yiyicem üstüne sizi kaymaklı ekmek kafayıfı ve ya izmir lokması olarak hammm; 🤣🤣
Şuna baksanıza Cansel Hanımcım ama haksızmıym 😭😭😭
Cimbom amaaa Göztepe de oturuyorum yarım GS yarım göz göz 🥰🥰🥰🥰Hangi takımlısınız acaba Cansel Hanımcım ( :
Beraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭Offff yaaaa bu yapılır mı haksızlık zaten tam açıkmıştım 🥺🥺çok canım çekti harika görünüyor 😎😎😎banada getirirseniz bunlardan bende size tatlı servis ederim 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎😎🥰🥰🥰kokoreç yoksa tatlıda yokkkk🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰
Sen gözümün nuru adanmış hayatların umudu Prenses Cansel💛♥️Cimbom amaaa Göztepe de oturuyorum yarım GS yarım göz göz 🥰🥰🥰🥰
Ayyy hiç düşünmek istemiyorum gerçekten 🤣🤣 alllah yardımcınız olsun 🤭🤭 bunları yemeden olmaz 😎😎🥰🥰🤣🤣Beraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭
İçindeki köz kokusunu alıyorum usda yana yana bir hâl oldukBeraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭
Aman dikkat edin sonra bir yereriniz şişmesin 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🙉🙉Beraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭
Orası hep şişik zaten 🤣🤣 dedektör gibi aranıyor namıssız 🥴Aman dikkat edin sonra bir yereriniz şişmesin 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🙉🙉
❤️Çok teşekkür ederim 💛Sen gözümün nuru adanmış hayatların umudu Prenses Cansel💛♥️
Tobe tobeeee ya 🤭🤭🙉🙉🤣🤣🤣atcaklar bizi burdan yazma böyle şeyler burda 🤪🤪🤣🤣🤣Orası hep şişik zaten 🤣🤣 dedektör gibi aranıyor namıssız 🥴
Yanıp kül olacaksın şimdi yaaa dikkat et 🤣🤣🤣🙉🙉😎😎🥰🥰İçindeki köz kokusunu alıyorum usda yana yana bir hâl olduk
Atmazlar , atmazlar 🤣🤣 İzmir’de maden varmış dedektörüm burdan oraya uyarı verdi derim kimsenin suçu yokki 🤣🤣🥴 hepsi libidonun suçu 😩Tobe tobeeee ya 🤭🤭🙉🙉🤣🤣🤣atcaklar bizi burdan yazma böyle şeyler burda 🤪🤪🤣🤣🤣
Nerdeymiş bu maden beraber gidelim bulalım 🤣🤣🤪🤪😎😎🥰🥰Atmazlar , atmazlar 🤣🤣 İzmir’de maden varmış dedektörüm burdan oraya uyarı verdi derim kimsenin suçu yokki 🤣🤣🥴 hepsi libidonun suçu 😩
İzmir’de , İzmir’de @Cansel Ulusoy madeni 🤣🤣Nerdeymiş bu maden beraber gidelim bulalım 🤣🤣🤪🤪😎😎🥰🥰
Ozaman tam olarak benim evin içini gösteriyor bu dedektör 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰İzmir’de , İzmir’de @Cansel Ulusoy madeni 🤣🤣
🙈🙈 Her türlü her yerini gösterir ve bulur senin evini derrmişimm🤣🤣Ozaman tam olarak benim evin içini gösteriyor bu dedektör 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰
Olabilir çok teşekkür ederim 🤗🙈🙈 Her türlü her yerini gösterir ve bulur senin evini derrmişimm🤣🤣
Cansel Hanımcım Sosyalform’un Telegram gurubunda sizide görmek isteriz bu arada, güzel sohbetinizle feyz verirsiniz tabiiki de müsaitseniz…
Ben teşekkür ederim 🤩 felaket tatlı bir üslubunuz var 😍 hasta oldum inanın ki 🙈😘😍Olabilir çok teşekkür ederim 🤗
Hemen hemşireniz olayım sizin 🤣🤣🥰🥰özelden dm açılmıyor sizinBen teşekkür ederim 🤩 felaket tatlı bir üslubunuz var 😍 hasta oldum inanın ki 🙈😘😍
Açıyorum hemencecik 🤣🤣😘Hemen hemşireniz olayım sizin 🤣🤣🥰🥰özelden dm açılmıyor sizin
Teşekkürler 🤣🤣beceremedim 🙉🙉Açıyorum hemencecik 🤣🤣😘
Her halin başka güzel
Teşekkürler bebeğim 🥰🥰🥰Her halin başka güzel
Çok teşekkür ederim bitanem 🌺🌺 @Avtandil 💋💋Sevgili @Cansel Ulusoy siyah çok yakışmış 🧿🧿🧿
Iyimi akşamlar😀😋