❤️İyi akşamlar ❤️

Durum
Sosyal Coin
8,710
Alemin gözü onda @Cansel Ulusoy artık Istanbul'da diyeceğimiz zamanlarda gelecektir usda
🤣🤣 Bi bildiğin mi var? , ağzın bal yesin genç dostum 🤣🤣 ama İzmir çok üzülür be , ayrıca İzmir’ede böyle kaliteli insanlar lazım , Cansel Hanım İzmir’e yakışıyor be İzmir kadar asil ve zarif 🌹🌹🌹

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
876
🤣🤣 Bi bildiğin mi var? , ağzın bal yesin genç dostum 🤣🤣 ama İzmir çok üzülür be , ayrıca İzmir’ede böyle kaliteli insanlar lazım , Cansel Hanım İzmir’e yakışıyor be İzmir kadar asil ve zarif 🌹🌹🌹
İstanbul'a yakın zamanda, kısa süreliğine geleceğini duyurmuştuda kendisi oradan biliyorum #ComeToİstanbul

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
876
😍😍😍WHEN ? please beni yeşillendir ; bak ciddi haberse anlat , kalbim var benim 🤣🤣
dw3madl.jpg

Buyur abi artık açıklamayı bekleme kuluçkasına yatabiliriz 🐓
"Çabuk geliniz hanımefendi @Cansel Ulusoy İstanbul sessiz, İstanbul sensiz 😔"

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
876
Rezervasyon be kardeşim ; garantiye almak için 🙃

Bellimi olur , hem ben öyle her an her dk müsait olmuyorum iş , güç vs o yüzden plan programlı işler bana daha fazla uyuyor 😉
Başkan o değilde biz Cansel hanımdan fırça yiyecekmişiz gibi hissediyorum kendisi o fotoğrafının üstüne foruma gireyim de ne iltifatlar gelmiş okuyim dese bizim muhabbetimizi okumakla yetinecek :d

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
8,710
Başkan o değilde biz Cansel hanımdan fırça yiyecekmişiz gibi hissediyorum kendisi o fotoğrafının üstüne foruma gireyim de ne iltifatlar gelmiş okuyim dese bizim muhabbetimizi okumakla yetinecek :d
Demez ya bence 🤣 o kadar kibar ve asil bir insan böyle bi şeye takılmaz bence , ayrıca sürçü lisan edip rahatsız ettiysek ve ya yanlış bi şey yaptıysak sildiririz mesajları ayrıca kendisinden özür dileriz 🙈😉

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
876
Demez ya bence 🤣 o kadar kibar ve asil bir insan böyle bi şeye takılmaz bence , ayrıca sürçü lisan edip rahatsız ettiysek ve ya yanlış bi şey yaptıysak sildiririz mesajları ayrıca kendisinden özür dileriz 🙈😉
Usda sen kaç yaşındaydın bu arada hitap şeklim rahatsız etmiyordur umarım seni

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
876
Keyfine bak genç dostum 😉
Ayrıca 45 yaşında ve de her yaştan insanla muhabbet etmekten feyz alan biriyim yeter ki kalender olsun …
Cansel Hanım deplasmanından amigo @Moria öncülüğündeki tribün performansıma bu reels videosu ile ben müsaade istiyorum reis 🙋🏻‍♂️Cümleten iyi akşamlar

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy, Hawkeye ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
🤣🤣🤣 Yok be çok kibar insan ; ben tanımadığım halde , çok güzel elektrik aldım yazılarından ve msjlarından , İst’da olsa iki dk düşünmem 🙈😍🙃
Çok teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🙏🙏🥰🥰İzmir'de çok uzak sayılmaz ama 😎😎🤗❤️❤️

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
876
Neden kii 😎😎 merak ettim...zor olan şeyleri severim 🥰🥰🥰
Güzelliğiniz, enerjiniz ve naifliğinizle cevap verişinizden bizlere gösterdiğiniz saygıyı anlayabiliyorum. Her pembiş birbirinden özel lakin siz Top 5 listesindesiniz özelsiniz...
Zor olan konusu ise 1. Nedeni farklı şehirlerde oluşumuz İstanbul'daki erkekler için zorlayıcı unsur bu güzelliğe erişememe durumundan. 2. neden ise benim henüz kendi içimde aşamadığım nedenlerim birliktelikle ilgili 🙃

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
İzmir'i bırakamam kii ☺️☺️ben İzmir kızıyım ama dediğim gibi İstanbul planım olucak sadece zamanı belli değil ❤️❤️🥰🥰
🥰Güzel sözler için teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten utandırıyorsunuz beni🙏🙏🤗🤗🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Güzelliğiniz, enerjiniz ve naifliğinizle cevap verişinizden bizlere gösterdiğiniz saygıyı anlayabiliyorum. Her pembiş birbirinden özel lakin siz Top 5 listesindesiniz özelsiniz...
Zor olan konusu ise 1. Nedeni farklı şehirlerde oluşumuz İstanbul'daki erkekler için zorlayıcı unsur bu güzelliğe erişememe durumundan. 2. neden ise benim henüz kendi içimde aşamadığım nedenlerim birliktelikle ilgili 🙃
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten 🙏🙏ilk önce saygı diye düşünüyorum ☺️sonra gerisi geliyor zaten evet bütün bayan arkadaşlarımız harika insanlar hepsine saygı duyuyor ve seviyorum 🥰🥰
Farklı şehirlerde olsakta en azından çok uzak değil gelip,gidilir😉😉☺️☺️🥰🥰
Aşamadığınız nedenleri ise merak ettim belki bir gün aşarsınız diye düşünüyorum ☺️☺️ yada beraber aşarız 😎😎🥰🥰💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Luis Campos
Durum
Sosyal Coin
50,183
Ask olsun niye özür diliceksiniz özür dilemek birşey yok burda güzel mesajlarınız ve harika yorumunlarınız için teşekkür ederim adminler atmadığı sürece sorun yok 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
50,183
Valllaa yazdıklarınıza yeni cevap verebiliyorum Kusura bakmayın ne kadar çok şey yazmışsınız kafam karıştı 🤣🤣🤣🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Luis Campos ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Ask olsun niye özür diliceksiniz özür dilemek birşey yok burda güzel mesajlarınız ve harika yorumunlarınız için teşekkür ederim adminler atmadığı sürece sorun yok 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🥰🥰🥰
Bence çok güzel şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum 😉😉 buraya yazmayım şimdi 😎😎🥰🥰

Detaya dikkat edenleri çok severim 🥰🥰🥰😎😎🥰

Çok teşekkür ederim o sizin kibarlığınız 🙏🙏🥰🥰İzmir'de çok uzak sayılmaz ama 😎😎🤗❤️❤️

İzmir'i bırakamam kii ☺️☺️ben İzmir kızıyım ama dediğim gibi İstanbul planım olucak sadece zamanı belli değil ❤️❤️🥰🥰
🥰Güzel sözler için teşekkür ederim çok naziksiniz gerçekten utandırıyorsunuz beni🙏🙏🤗🤗🥰🥰

Kalp varsa aman diyim 🤣🤣🤣💋💋
Lütfedip dünden beri hepsine tek , tek cvp vermeye çalışıyorsunuz sanmayın ki farkında değilim , eksik olmayın inşallah İstanbul seyahatinizde ve ya denk gelir ben İzmir ‘e gelirim , mühim olan hoş bir seda şu gök kubbede 🙋🏻‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
50,183
Lütfedip dünden beri hepsine tek , tek cvp vermeye çalışıyorsunuz sanmayın ki farkında değilim , eksik olmayın inşallah İstanbul seyahatinizde ve ya denk gelir ben İzmir ‘e gelirim , mühim olan hoş bir seda şu gök kubbede 🙋🏻‍♂️
Arada gözden kaçmış olabilir bir kaç gündür biraz işlerim vardı çok giremedim 🙏 inşallah diyelim herşeyin hayırlısı 😉😉 İzmir'e gelirseniz sevinirim 🤗🤗 İstanbul'a yolum düşerse de zaten paylaşım yapıcam 🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
8,710
Arada gözden kaçmış olabilir bir kaç gündür biraz işlerim vardı çok giremedim 🙏 inşallah diyelim herşeyin hayırlısı 😉😉 İzmir'e gelirseniz sevinirim 🤗🤗 İstanbul'a yolum düşerse de zaten paylaşım yapıcam 🥰🥰
Her şey Zaim Ustaya bağlı , feci merak ediyorum orayı illa gerdan , atom kokoreç , dana ciğer yiyicem üstüne sizi kaymaklı ekmek kafayıfı ve ya izmir lokması olarak hammm; 🤣🤣

Şuna baksanıza Cansel Hanımcım ama haksızmıym 😭😭😭

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Şaşırdım
Durum
Sosyal Coin
50,183
Her şey Zaim Ustaya bağlı , feci merak ediyorum orayı illa gerdan , atom kokoreç , dana ciğer yiyicem üstüne sizi kaymaklı ekmek kafayıfı ve ya izmir lokması olarak hammm; 🤣🤣

Şuna baksanıza Cansel Hanımcım ama haksızmıym 😭😭😭

Offff yaaaa bu yapılır mı haksızlık zaten tam açıkmıştım 🥺🥺çok canım çekti harika görünüyor 😎😎😎banada getirirseniz bunlardan bende size tatlı servis ederim 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎😎🥰🥰🥰kokoreç yoksa tatlıda yokkkk🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
8,710
Offff yaaaa bu yapılır mı haksızlık zaten tam açıkmıştım 🥺🥺çok canım çekti harika görünüyor 😎😎😎banada getirirseniz bunlardan bende size tatlı servis ederim 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎😎🥰🥰🥰kokoreç yoksa tatlıda yokkkk🤪🤪🤣🤣😎🥰🥰
Beraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭

Beğenenler:
  • Üzüldüm
  • Haha
Tepkiler: Luis Campos ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Beraber gidelim 🤣 ben burası için kaç aydır aş eriyorum 😜 üstüne siz çıktınız 😍 , düşünün halimi iki taraflı aş ermeye başladım 😭😭
Ayyy hiç düşünmek istemiyorum gerçekten 🤣🤣 alllah yardımcınız olsun 🤭🤭 bunları yemeden olmaz 😎😎🥰🥰🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
8,710
Ozaman tam olarak benim evin içini gösteriyor bu dedektör 🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰
🙈🙈 Her türlü her yerini gösterir ve bulur senin evini derrmişimm🤣🤣

Cansel Hanımcım Sosyalform’un Telegram gurubunda sizide görmek isteriz bu arada, güzel sohbetinizle feyz verirsiniz tabiiki de müsaitseniz…

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye