Onaylı Referans Ivana ile tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,510
Geçen hafta sonu pazar akşamı kendisiyle görüştüm, eve giriş çıkış sorunsuz, park sıkıntısı var, pazar akşam olduğu için 3-4 dk yürüme mesafesine park edebildim, kendisi ilk başta biraz çekingendi sonradan açıldı :) gözleri ve gülüşü çok güzel bana göre, kendisini tanıdığım için çok memnun oldum, tekrar görüşmek umuduyla .

Durum
Sosyal Coin
2,316
Tanıtım Konusu Referansları
Geçen hafta sonu pazar akşamı kendisiyle görüştüm, eve giriş çıkış sorunsuz, park sıkıntısı var, pazar akşam olduğu için 3-4 dk yürüme mesafesine park edebildim, kendisi ilk başta biraz çekingendi sonradan açıldı :) gözleri ve gülüşü çok güzel bana göre, kendisini tanıdığım için çok memnun oldum, tekrar görüşmek umuduyla .
Tatlım tşk ederim 🥰🥰seni tanıdığıma çok memnun oldum güzel yorum içinde ayrı teşekkür ederim 🥰🥰 nice güzel sevişmelere tatlım❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: chtazgn ve Kahraman23
Durum
Sosyal Coin
22,799
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye