Onaylı Referans İşte tomris işte kalite

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,227
Selamlar, tomris ile yine yeni yeniden mükemmel bir görüşme sağladık fakat artık kendisi profesyonel masaj hizmeti verdiği için öncelikli olarak masaj için gittim, yeni dairesi çok güzel bir yerde ve giriş çıkış konusunda sorunsuz, daire için çok emek harcamış ilk görüşte belli oluyor kendinizi çok rahat ve ferah hissediyorsunuz, her bir detay düşünülmüş.
Gelelim derin mevzulara, ben masaj seven bir insanım ve bu konuda şunu diyebilirim ki tomris bu işi çözmüş. İnanılmaz bir masaj ve kokulu mumlar eşliğinde konforlu bir masaj yatağında rahatlama. Sonrasında devamı gelmeden olmazdı zaten bu konuda detaya gerek yok diye düşünüyorum tomris zaten kalitesini birçok kez kanıtlamış bir partner, ama masaj + sevişme inanılmazdı yaşamayan anlayamaz. Dikkat edin masaj bağımlılık yapabilir :)
Tekrar görüşeceğiz tomris hanıımm :)

Durum
Sosyal Coin
4,159
Referans için teşekkürler. Tomris hanım ile masaj almadan sadece görüşme alabiliyor muyuz acaba 🤔🤔

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar, tomris ile yine yeni yeniden mükemmel bir görüşme sağladık fakat artık kendisi profesyonel masaj hizmeti verdiği için öncelikli olarak masaj için gittim, yeni dairesi çok güzel bir yerde ve giriş çıkış konusunda sorunsuz, daire için çok emek harcamış ilk görüşte belli oluyor kendinizi çok rahat ve ferah hissediyorsunuz, her bir detay düşünülmüş.
Gelelim derin mevzulara, ben masaj seven bir insanım ve bu konuda şunu diyebilirim ki tomris bu işi çözmüş. İnanılmaz bir masaj ve kokulu mumlar eşliğinde konforlu bir masaj yatağında rahatlama. Sonrasında devamı gelmeden olmazdı zaten bu konuda detaya gerek yok diye düşünüyorum tomris zaten kalitesini birçok kez kanıtlamış bir partner, ama masaj + sevişme inanılmazdı yaşamayan anlayamaz. Dikkat edin masaj bağımlılık yapabilir :)
Hadi bakalım oylar Tomris’e 😂😂😂 hayatım teşekkür ediyorum belediye seçim propagandama destek sağlayan yazın için 🤣🤣🤣🤣🤣 seninle vakit geçirmeyi seviyorum bunu sen zaten biliyorsun 😂♥️♥️♥️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,649
Referans ve paylaşım için her ikinize @zabmac @TOMRİS de teşekkürler😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
22,952
Paylaşım için teşekkürler. Ankara çok şanslı çünkü içinde Tomris var. 🫠

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556