Bilgilendirme İstanbul Avrupa Yakası Masaj/Spa Salonu veya Masöz Önerileri

Forum ve Zamparalık hakkında bilgilendirme konuları
Durum
Sosyal Coin
1,669
Herkese Selam Dostlar. 😉
Malumunuz olarak diğer sitede de aynı başlıkta bir konumuz vardı. Bu sefer 2 yaka ayrı olarak konu açılsın ve dileyen herkes kendine uygun olan bölgeye yorum yapabilsin yada bilgi alabilsin diye böyle bir konu açtım.

Mekan kaygısı olmadan gidebileceğimiz güncel bilgiler içeren doğru mesajlar ile yine birbirimize destek olup bilgi alabiliriz.

Burada yazan bilgiler ile mekanlara gidip bizi forumu etiket etmeden hizmetini alıp saygı çerçevesinde mekandan çıkmak en doğrusu olacaktır. Bu bilgileri alan arkadaşlar inşallah art niyetli kişiler olmaz da birilerine yine hepimizin bir faydası olur. Güzel vakitler geçirebiliriz.

Bana göre tek dikkat etmemiz gereken doğru bilgiler yazmak paylaşmak birbirimize yardımcı olmaktır. Kendi deneyimimiz olmayan bir mevzuyu buraya yazmayın lütfen 🥺

Şimdi burada sıfırdan tavsiyeler mekan ve masöz isimlerini net vermeden dikkatli şekilde paylaşarak tüm forum masaj severlerine yeni rehber olması dileğiyle bu konuyu açıyorum. ( Bir hatam veya yanlışım varsa yoneticimlerimden özür dilerim. Açtığım ilk konu bu forumdaki)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Immanuel, Karayell ve Haknsrvt34
Durum
Sosyal Coin
1,669
Arkadaşlar konu tazeyken şimdiden baştan doğru ilerleyelim diye örnek mesaj metni aşağıdaki gibi olabilir.

ilçe: *b*yl*kd*z*
otel / spa: *f*alanca *s*pa yada *f*alanca *o*tel'in *s*pası
odada duş/soyunma: *e*vet
masaj: ?/10
masöz: ?/10
extra: *h*j* *b*j* *f*u*l*l*
masöz ismi: *i*s*i*m*

ilk harften önce ve sonra * * yıldız işareti yada sesli harflere * yıldız işareti ile konu devam edilebilir.

format bu olsun. Saçma sapan şifreleme yöntemlerine girmeyelim diyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,557
@Tom Ford hocamızın yaptığı gibi bende bir itirafta bulunayım. Osmanbeydeki ünlü spada ilişki yaşadım fakat hiç bir yerde yazmadım.
Prezervatif kullandık hatun koynundan çıkardı. Demek ki ilişki yaşayan ilk ben değilmişim :ROFLMAO:

Yazmama nedenim ise kendisini açık etmemek idi. Oradan ayrıldı artık itiraf edebilirim :)

Durum
Sosyal Coin
8,003
@Tom Ford hocamızın yaptığı gibi bende bir itirafta bulunayım. Osmanbeydeki ünlü spada ilişki yaşadım fakat hiç bir yerde yazmadım.
Prezervatif kullandık hatun koynundan çıkardı. Demek ki ilişki yaşayan ilk ben değilmişim :ROFLMAO:

Yazmama nedenim ise kendisini açık etmemek idi. Oradan ayrıldı artık itiraf edebilirim :)
Haha hocam yanlız benimki kondomsuz olduğu için bir itirafti.
Yanlız ünlü osmanbey mekanında ilişki alan ilk seni duydum,demek ki ikna kabiliyetiniz yüksek.
Madem ki itiraflara başladık,bende bir itirafta bulunayım,hj lerin kraliçesi dediğimiz bir masözumuz vardı,onu otele götürüp ilişki yaşadık...
Yanlız masozlerle otel görüşmesi ve ilişki pek önermiyorum.
Tamam ikna edebilme ve bir masözü dışarı cikartabilip ilişki almak heyecanlı oluyor,
Ama asla ilişki performansı pembisler gibi olmuyor.

Durum
Sosyal Coin
6,557
Haha hocam yanlız benimki kondomsuz olduğu için bir itirafti.
Yanlız ünlü osmanbey mekanında ilişki alan ilk seni duydum,demek ki ikna kabiliyetiniz yüksek.
Madem ki itiraflara başladık,bende bir itirafta bulunayım,hj lerin kraliçesi dediğimiz bir masözumuz vardı,onu otele götürüp ilişki yaşadık...
Yanlız masozlerle otel görüşmesi ve ilişki pek önermiyorum.
Tamam ikna edebilme ve bir masözü dışarı cikartabilip ilişki almak heyecanlı oluyor,
Ama asla ilişki performansı pembisler gibi olmuyor.

Hocam ikna'dan ziyade karşındaki insana güven vermek diyelim. Tabi keseyi de biraz açmak gerekiyor. Mutlaka kızlarla konuşurum hallerini hatırlarını sorarım. Nerelerden gelmişler kibarca öğrenmeye çalışırım. Seni tanıyıp anladıktan ve güven duyduktan sonra konu daha maddi meselelere gelebiliyor. O kısım da hallolunca onlar bana dokunurken bende onlara dokunmaktan ve biraz harekete geçirmekten hoşlanıyorum. Onları uyartmayı seviyorum. Bu kızlar sabah gelip akşama kadar yoğun çalışan kızlar, çoğunun düzgün bir ilişkisi yok muhtemelen. İçlerinden bir kısmı da kendi orgazmını yaşamak isteyebiliyor ;)

Durum
Sosyal Coin
8,003
Hocam ikna'dan ziyade karşındaki insana güven vermek diyelim. Tabi keseyi de biraz açmak gerekiyor. Mutlaka kızlarla konuşurum hallerini hatırlarını sorarım. Nerelerden gelmişler kibarca öğrenmeye çalışırım. Seni tanıyıp anladıktan ve güven duyduktan sonra konu daha maddi meselelere gelebiliyor. O kısım da hallolunca onlar bana dokunurken bende onlara dokunmaktan ve biraz harekete geçirmekten hoşlanıyorum. Onları uyartmayı seviyorum. Bu kızlar sabah gelip akşama kadar yoğun çalışan kızlar, çoğunun düzgün bir ilişkisi yok muhtemelen. İçlerinden bir kısmı da kendi orgazmını yaşamak isteyebiliyor ;)
Çoğu lojmanda bir arada yaşıyor hocam,uzak doğulu olanların,
SPA sahibi ev tutuyor, dediğiniz gibi zor şartlarda yaşıyorlar,
Orta Asyalı olan yeni gelenlerde önce lojmanda,daha sonra Türkçe bilmenin avantajı ile kendilerine sevgili yapıyorlar,Kira ve bazı masraflarını sevgilisine yükleyip,bir yandan çalışıp,memleketine ailesine para gönderiyorlar...
Dediğiniz gibi gurbet elde çalışıp, alın terleriyle para kazanıyorlar,
O yüzden iyi davranıp gönüllerini hoş tutmak lazım.
Ben üç beş kelime tayca bile öğrendim .
Görüştüğüm kişilerin kültürlerini,yemeklerini ve 3 -5 kelime dillerini öğrenmeyi seviyorum...
Sevedika....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Hawkeye ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
8,003
Merhaba arkadaşlar,masaj hj ve bj severler,
Bu gün en nihayetinde Osmanbey bölgesindeki meşhur Ar*a*e (c)(d) oteldeki E**a(d)(d) SPA 'yi, 3 iş arkadaşımla beraber ziyaret etme şansı buldum.
50 dk. Masaj 4 mavi, yanında köpük de alırsanız 5 mavi.
Bana balık etli Taylandlı P*nd* (a)(a) düştü,
Daha önce anlatilan masaji ve hj si iyi olan pim ve ayu ile görüşemedim ama kendilerini orada gördüm,Pim uzun ince fit birisi idi keşke onunla girebilseydim diye iç geçirmedim değil.
Masaja gelirsek zaten anlatılanlardan buranin masajının ortalama üstü olduğu belliydi,ancak karşıda paketim olan bir spada çok daha iyi masajlar aldım.
Ancak buranin en önemli özelliği anlatıldığı gibi masajda her zaman ortalama üstü bir masaj kalitesi var,
Masaj kalitesinin yanında hj'yi de masaj ile kombine edip yedirerek yapıyorlar,ne hj den önce,nede sonrasında asla masaj kalitesinden ödün verip sallama bir masaj yapmiyorlar...
Çoğu yerde bu ikisini bir arada kaliteli bir şekilde alacağınız mekan bulamazsınız...
Panda 🐼 hanıma gelecek olursak masajını gayet beğendim, hj 2 mavi,hj esnasinda goguslerini açıp ellememe, diğer elimle de poposunu ve diğer yerlerini ellememe müsade etti...
Mekanın tek eksi yanı benim için küçük olması idi,
Soyunma odası küçük biz 3 arkadaş kıç kica zor sigip soyunduk,
Sauna da küçük,masaj odası ve masaj odasındaki duş güzeldi.
Birde mekan küçük olduğu için bankoda ki tatlı kız biraz acele ettiriyor,yani bi an önce işinizi bitirip gidin,yerinize hemen yenisini alalım gibisinden...haksizda sayılmaz, çünkü mekan küçük biraz...

Özet geçecek olursak genel olarak memnun kaldım.Ancak bana ters olduğu için özel olarak bir daha gideceğimi zannetmiyorum...
Denk geldiği ve merakımı gidermek amaçlı gittim.
Birde diğer arkadaşım Ay*(u) ile seansa girdi oda çok memnun kaldı ve bj hizmeti aldığını söyledi,ne kadar doğru bilemiyorum...

Herkese tavsiye ederim...

Durum
Sosyal Coin
8,710
Sizi gidi masajcılar sizi 🤣 hastayım sizin bu masaj arkasından icraat ve ya bj , hj sevdanıza 🤣 o iş için Türkiye ‘de hiç masaj yaptırmadım ama termal otellerin spalarında çok normal masaj yaptırdım , tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, hepinize hayırlı masajlar 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
8,003
Sizi gidi masajcılar sizi 🤣 hastayım sizin bu masaj arkasından icraat ve ya bj sevdanıza 🤣 o iş için Türkiye ‘de hiç masaj yaptırmadım ama termal otellerin spalarında çok normal masaj yaptırdım , tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz, hepinize hayırlı masajlar 🤣🤣
Hocam merhaba,
İyi bir masaj, masaj sırasında hj, güzel bir bj,hj yada bj sonrasında iyi bir kafa masajı,hamamda kese köpük,saunada iyi bir terleme,terleme sonrasında ikram edilen soğuk bir soda, duş ve kapanış gibisi yok....
Tek kötü yanı bağımlılık yapıyor....
Gittiğiniz termal oteller de bir yoklayin derim,belki yaparlar ☺️☺️
İyi niyetli düşünceleriniz için teşekkürler....

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: kingcrimson ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Hocam merhaba,
İyi bir masaj, masaj sırasında hj, güzel bir bj,hj yada bj sonrasında iyi bir kafa masajı,hamamda kese köpük,saunada iyi bir terleme,terleme sonrasında ikram edilen soğuk bir soda, duş ve kapanış gibisi yok....
Tek kötü yanı bağımlılık yapıyor....
Gittiğiniz termal oteller de bir yoklayin derim,belki yaparlar ☺️☺️
İyi niyetli düşünceleriniz için teşekkürler....
Yok üstad yapmazlar beş yıldızlı termal otellerde yine masaj hizmetini Taylandlı kızlar veriyor ama öyle bir hizmet kendi adıma gittiğim otellere duymadım ve de almak için denemedim , sanmıyorum ki o şekilde lanse edilmek istesinler…

Fakat iş ve gezmek için gittiğim Bangkok, pattaya, koh samui, Kharkov , Budapeşte’de masaj sonrası böyle hizmetler aldım güzel oluyor ama çok sevdalısı değilim, daha çok profesyonel masajın sevdalısıyım ayrıca Taylandlı kızlar ufak tefek oldukları için fazla ilgi alanıma girmiyorlar daha doğrusu Asyalı kızlar fazla ilgi alanıma girmiyor ama arada bir renk olsun diye deniyorum , ayrıca spa kullanmayı severim fin banyosu , sauna , hamam bayılırım , dediğim gibi herkesin sevdiği şeyi yapması çok doğal , ben biraz da şakalaşmak anlamında yazmıştım üstadım …

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,557
Merhaba arkadaşlar,masaj hj ve bj severler,
Bu gün en nihayetinde Osmanbey bölgesindeki meşhur Ar*a*e (c)(d) oteldeki E**a(d)(d) SPA 'yi, 3 iş arkadaşımla beraber ziyaret etme şansı buldum.
50 dk. Masaj 4 mavi, yanında köpük de alırsanız 5 mavi.
Bana balık etli Taylandlı P*nd* (a)(a) düştü,
Daha önce anlatilan masaji ve hj si iyi olan pim ve ayu ile görüşemedim ama kendilerini orada gördüm,Pim uzun ince fit birisi idi keşke onunla girebilseydim diye iç geçirmedim değil.
Masaja gelirsek zaten anlatılanlardan buranin masajının ortalama üstü olduğu belliydi,ancak karşıda paketim olan bir spada çok daha iyi masajlar aldım.
Ancak buranin en önemli özelliği anlatıldığı gibi masajda her zaman ortalama üstü bir masaj kalitesi var,
Masaj kalitesinin yanında hj'yi de masaj ile kombine edip yedirerek yapıyorlar,ne hj den önce,nede sonrasında asla masaj kalitesinden ödün verip sallama bir masaj yapmiyorlar...
Çoğu yerde bu ikisini bir arada kaliteli bir şekilde alacağınız mekan bulamazsınız...
Panda 🐼 hanıma gelecek olursak masajını gayet beğendim, hj 2 mavi,hj esnasinda goguslerini açıp ellememe, diğer elimle de poposunu ve diğer yerlerini ellememe müsade etti...
Mekanın tek eksi yanı benim için küçük olması idi,
Soyunma odası küçük biz 3 arkadaş kıç kica zor sigip soyunduk,
Sauna da küçük,masaj odası ve masaj odasındaki duş güzeldi.
Birde mekan küçük olduğu için bankoda ki tatlı kız biraz acele ettiriyor,yani bi an önce işinizi bitirip gidin,yerinize hemen yenisini alalım gibisinden...haksizda sayılmaz, çünkü mekan küçük biraz...

Özet geçecek olursak genel olarak memnun kaldım.Ancak bana ters olduğu için özel olarak bir daha gideceğimi zannetmiyorum...
Denk geldiği ve merakımı gidermek amaçlı gittim.
Birde diğer arkadaşım Ay*(u) ile seansa girdi oda çok memnun kaldı ve bj hizmeti aldığını söyledi,ne kadar doğru bilemiyorum...

Herkese tavsiye ederim...

Buranın F/P oranını yakalayan mekan ben daha görmedim. Masaj+köpük 5 mavi olayı da bence çok iyi. Masajdan sonra gelen hamamı çok seviyorum. Zaten rahatlamışsın birde üstüne bir hatun seni güzelce su ve sabunla temizliyor. Daha iyisi yok 😅
Gittiğim bir çok yerde hamam fiyatı neredeyse masaj fiyatı kadar. Burada +1 mavilik ile bu hizmeti almaktan memnunum.
Kızların masaj konusundaki ciddiyeti ayrı.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Tom Ford ve cansilver333
Durum
Sosyal Coin
6,557
Yok üstad yapmazlar beş yıldızlı termal otellerde yine masaj hizmetini Taylandlı kızlar veriyor ama öyle bir hizmet kendi adıma gittiğim otellere duymadım ve de almak için denemedim , sanmıyorum ki o şekilde lanse edilmek istesinler…

Fakat iş ve gezmek için gittiğim Bangkok, pattaya, koh samui, Kharkov , Budapeşte’de masaj sonrası böyle hizmetler aldım güzel oluyor ama çok sevdalısı değilim, daha çok profesyonel masajın sevdalısıyım ayrıca Taylandlı kızlar ufak tefek oldukları için fazla ilgi alanıma girmiyorlar daha doğrusu Asyalı kızlar fazla ilgi alanıma girmiyor ama arada bir renk olsun diye deniyorum , ayrıca spa kullanmayı severim fin banyosu , sauna , hamam bayılırım , dediğim gibi herkesin sevdiği şeyi yapması çok doğal , ben biraz da şakalaşmak anlamında yazmıştım üstadım …

İyi ki Asyalı kızları sevmiyorsunuz hocam. Yoksa bahşiş anlamında piyasayı dağıtma potansiyeliniz var gibi :ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
6,557
Köpüğü ben sadece hamam kullanımı olarak algılıyordum. Satır arası bilgi paylaşımı için teşekkürler hocam.

Bu arada masaj merakım normalde yoktu ama forum sayesinde oluşacak galiba. Şimdilik sadece okuyorum ama önümüzdeki ay seferlere başlayacağım😈

Hocam köpük demek şu : Kız hamam taşına peştemal veya havlu serip üzerine sıcak su döküyor ve seni yatırıyor. Sonra büyük bir keseye (adı nedir bilmiyorum) sabun alıp köpürtüyor ve içine hava sokup daha fazla köpük yapıp üzerine bir kaç defa boşaltıyor. Sonra elleri ile başın hariç her tarafını yıkıyor. Bu iş bitince üzerine bir kaç tas su ile duruluyor. En son oturtup başını yine şampuan ile yıkayıp onu duruluyor ve havlu ile kuruluyor.

Kese olursa elleri yerine kese ile yıkıyor fakat buralarda geleneksel hamamlarda derini söken erkek tellak gibi bekleme. Kese de hafiften hafiften. Ben evde lif kullandığım için kese olsa da olur olmasa da.

Bazen sadece köpük alsam da bahşiş memnun etmiş ise ben bir şey söylemeden kızlar kese yapabiliyor.

Size bu yolda başarılar diliyorum (y)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve cansilver333
Durum
Sosyal Coin
6,557
Çok teşekkürler hocam bilgi için🙏🏻 Sizin sayenizde köpüğün olmazsa olmaz bir detay olduğunu öğrenmiş oldum.

Osmanbey özelinde +1 mavilik ile mutlaka bu keyfi dahil ederim. Diğerleri masaj ile aynı fiyatı çektikleri için almıyorum. Yani masaj 5 mavilik ise hamamda yaklaşık +5 mavilik.
O nedenle masaj istediğim zaman Anadolu yakasında yaşamama rağmen bir fırsat ile Osmanbey'e yolumu düşürüyorum 😇

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
6,557
Osmanbey hakikaten çok mantıklıymış ama onun da tek handikapı oraya kadar gitmişken Fulya hanımı ziyaret etmek isteği oluşabilir ben de😵‍💫😵‍💫

Ben de anadolu yakasındayım ve hatta koşuyolu doğal bana çok yakın ama daha deneyemedim. Gerçi orada köpük olayı yok galiba.

Fulya hanım ile görüşmedim mutlaka sizi bulutlara çıkarıyordur. Masaj işi daha farklı. Özellikle işin içinde risk faktörü daha fazla. İyi bir masaj alabilir miyim? Yoksa ovalama mı olacak?
Meraklıları için kızı hj, bj ve diğer bilumum j 'ler için ikna edebilir miyim falan derken bazen çok mutlu bazende girdiğinizden daha moraliniz bozuk ayrılabiliyorsunuz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Agora77 ve cansilver333
Durum
Sosyal Coin
8,003
Masajın çok rağbet görmesinin sebebi şu,
Daha kolay ulaşılabilir olması(bir telefon ile ulaşabilirsiniz),
İyi bir masaj aldığınız zaman,herhangi bir ilişkide rahatladiginizdan,daha çok rahatlamaniz,(hele o Taylandlı masozlerin, vücut anotomisini her zerresine kadar bilmesi ve ağrınız neredeyse orayi bir dedektör gibi bulup, şifalı elleriyle yaptıkları baskılar),
İyi bir masaj ve elle rahatlama sonrası, yapılan kafa masajı,
Masözün acaba yapacak mi,yapmayacak mı ikilemi ile mutlu mesut veya buruk olarak ayrılmanız...
Sağlık ve bulaşıcı hastalıklar bakımından daha az riskli olup (ilişki yasamadiginiz sürece tabi )
Genede aynı haz ve adrenalini yaşamanız,
Bunun yaninda sauna,hamam,buhar banyosu gibi.gibi faktorlerde var.
Ve tabiki herkes bir pembise gidecek kadar cesaretli değil.
Ancak masaja gitmek,daha sonra pembislere gitmenin kapısını açıyor.
Çünkü cesaretleniyorsunuz.
Ancak bir pembise gitmek,
Masaja gitmenin kapısını açmıyor.
Onlar zaten kafadan açıklar....
Hayırlı masajlar dilerim gideceklere....

Durum
Sosyal Coin
6,557
Koskoca İstanbul'da sadece birkaç yerin isminin dönmesi forumda pek hayra alamet değil zaten. Genel olarak yüksek bir beklenti olmaması gerekiyor galiba masaj için.

Hocam masaj hizmeti çok yerde var. Sadece masaj için kaliteli yerler mevcut. @Tom Ford üstadımız bu konuda sana destek olabilir muhtemelen.

Buralarda bahsedilen mekanlar masaj + Xj hizmeti olanlar. Ana sıkıntı da bence zaman. 40-50 dk süre içinde hem mükemmel bir masaj hemde mükemmel bir Xj hizmeti beklememek lazım. Mecburen ikisinden birisi daha ağırlıklı oluyor.

Bir gün gözüme kestirdiğim bir yerden 2 seans masaj hizmeti alıp ilk seansta masaj, sonrasında diğerini rahat rahat zaman baskısı olmadan gerçekleştirmeyi planlıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford, Hawkeye ve cansilver333
Durum
Sosyal Coin
8,003
O kadar güzel özetlemişsiniz ki hocam. Ayrıca forum olmasa herhalde ben de masaj üzerinde yoğunlaşırdım ama forum sayesinde güzel pembişlere ulaşmak ve randevu almak o kadar kolay ki... Ben hala daha bu kadar güzel kadına bu kadar kolay ulaşabildiğime inanamıyorum...

Dürüst olmak gerekirse benim asıl ilgimi çeken kısım iyi masajdı ama o kadar güzel yazıyorsunuz ki mutlu son olup olmayacak heyecanını yaşamak lazım galiba...

Hatta şuan aklımdan geçen plan bir cumartesi günü öğleden sonra güzel bir masaj + köpük, üstüne sauna sefası ve sonra viski alıp güzel bir pembişle görüşmeye gitmek ama önce dikişlerimin enfeksiyon kapmayacak kadar kapanması gerek🥲
Çok geçmiş olsun hocam.Disarda ki yaralar kapanıp iyileşiyor da, içeride ki yaralar iyileşmek bilmiyor bir türlü...
Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, cansilver333 ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
4,379

Yazıklar olsun, şimdi mi söylüyorsun…:ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
6,557
Üstat öyle bir yazmışsın ki millet yanlış anlayacak🤣😂🤣

Bu yaşımıza kadar öyle bir heves olmadı. Bundan sonra da olmaz umarım 🤣🤣🤣
Hocam çok çalışıyorsunuz ara verin biraz. Bira zamanım geldi benim çoktan. Ayrıca anlatacaklarınız var unutmadım ;)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,557
Dün Osmanbey spaya gidip P.m (i) den masaj aldım. 50dk masaj ve köpük 5 mavilik. Masajı nasıl istediğimi sordu. Orta sert istedim. Thai masajına benzer vücudu ile baskılı bir masaj yaptı. Masajından memnunum. Arada özel bölgelere de hafiften dokundu. Sonlara doğru hj istermisin diye sordu. Evet deyince 2 mavilik istedi. Kabul ettim güzel bir hj ile masajı sonlandırdık. Hamamda da köpürte köpürte yıkadı. Pir ü pak olup çıktım 🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gezgin ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,088
Can you guys also mention the spas and services, and rates ?
telling the name of the spas, or listing services as mentioned in second msg of this topic.
help out here a bit and share locations please

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,088
Yesterday I went to Osmanbey spa and got a massage from Pm (i). 50 min massage and foam 5 blue. He asked how I wanted the massage. I wanted medium hard. He gave a pressure massage with his body similar to Thai massage. I am happy with your massage. In the meantime, he touched the private areas lightly. He asked if you wanted hj towards the end. When she said yes, she asked for 2 blues. I accepted, we ended the massage with a nice hj. He also washed foamy foam in the bath. I turned out to be pristine😂
Name of the spa?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,760
Arkadaşım Osmanbey den birisini dışarı çıkarttı
Hık diyor mık demiyor
Maşallah bj ler ilişkiler filan gırla
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Denth ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
1,502
Emanet olacakti tabi. Edit yok mu, ben mi beceremedim

Bu donem hepimizi yordu

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,003
Artık masaj ile ilgili paylaşımlarimi sadece bu mecradan yapacağım.
Öbür forumdan sildirdim kendimi.
Güzel mekanlar ve masajlar bizimle olsun....

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: thom_y, Hawkeye ve Denth
Durum
Sosyal Coin
2,102
Selamlar, öncelikle konumuz ve forumumu hayırlı olsun. @Tom Ford reis sen de hoşgeldin.
Gelelim yeni deneyimlerimize.
L*v*nt Spa (e,e). Yeri kesinlikle leventte değil. Çeliktepe taraflarında eski bir binanın zemin ve - katlarında bulunuyor. Temizlik anlamında iyi olduğunu söyleyemem ama havlular ve yatak temizdi. Farklı milletlerden hanımefendiler çalışıyor uzak doğu olmayan ülkelerden. Masaj 45dk 300₺. Beklediğimden daha iyi bir masajdı ama yine de ana odağı masaj olanları tatmin etmeyebilir. Hj 2mavi bj olmadığını söyledi arkadaş. Diğer masörleri görmedim bilmiyorum fakat benim hizmet aldığım sohbeti seven tatlı biriydi. Tekrar gider miyim? sanmıyorum. O civarda oturanlar belki bir kez deneyebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
1,669
İyi forumlar güzel insanlar.

Yokmu beylikdüzü bölgesi deneyimi olan birileri. Referans muabbeti yapan yerler çoğalmış. Belki birileri vardır 😂

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: welcome34
Durum
Sosyal Coin
1,669
Beyler yeni bir yer keşfettim.
Yeni açılmış kızlar fena.
Tüm bakımlar ikramlar ve mutlu bir şekilde ayrılma dair 1 k yetiyor.

otel / spa: Lfe style *s*pa
masaj: 10/10
masöz: 10/10
masöz ismi: maria dedi ama bence yalan.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI
Durum
Sosyal Coin
2,102

Google da yazınca çıkmıyor sanırım.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,852

Bu mekanı nasıl bulurum daha net bilgi varmı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,760
osmanbey deki bilindik mekanımız, cuma gün sortie yaptım.
arcad... otel
edd... spa
masöz : lol...
tam ismini anlamadım ama sanırım buydu
kasa : 450 dinar
extrası : 200 dinar
masaj güzel. baya güzel hemde. sizi rahatlatıyor. fazla bastırmadan eziyet haline getirmeden masajını yapıyor.
öncesinde ısıtıyor esnetiyor geriyor filan.
mekana kaçtır -gidiyorum , her defasında memnun kalıyorum. masaj cidden çok iyi
bu masözle ilk denememiz olduğu için çok relax davranmadımm ama çıplak uzanın sorun yok. duş alın masajdan evel.
ben konuşmayı sevmem masajda , oraya sohbete gitmiyorum sonuçta. amacımız dinlenmek rahatlamak hepsi bu.
masaj baya iyi , 200 dinar teklife 300 dinar talep geliyor ama 300 dinarlık bişey yok zaten. dokunmaya da bence gerek yok.
o gerekeni yapacak ben keyif atacağım.
hj si iyiydi , gelecek sefer bunun daha etkilisini yaparsa sınıfı geçer. bu denemeydi.
son deneyimim böyle gelişti...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
110
arkadaşlar bu konuda mümkün mertebe muhabbet dönmemesi lazım. DM'ye geçin :)

mekan paylaşımları detaylı

tecrübeler fln :D

siz kahveye çevirdiniz :))

Beğenenler:

neo

Durum
Sosyal Coin
1,165
Merhabalar,

2 Hafta önce bende Osmanbey'deki mekana gittim. (Edd* Spa)

@Tom Ford ve @kingcrimson üstadların tavsiyeleri üzerine hafta içi öğlen ve 50 dk lik 2 seans randevu aldım telefon ile. Telefonda önce P*m sonra Ay* isimli uzmanları sordum. P*m o gün izinli imiş; Ay*'da ayrılmış. Farklı 3 isim saydı telefondaki hanımefendi bir tek L*l*'yı anlayabildim. Gelince karar veririm diyerek yola çıktım. P*m ve Ay*'nun olmayışı kaynaklı bir tedirginlik ve heyecan ile gittim. Acaba elim boş döner miyim diye.

Mekana girdiğimde resepsiyonist hanımefendi randevumu gördü ancak tek seans olduğunu söyledi. Telefonda 2 seans anlaştığımı söyledim. Biraz ısrarcı olmam gerekti. Bir iki mırın kırın ettikren sonra tamam ayarladım L*l* masaj yapacak size 2 seans üst üste dedi. Masaj öncesi saunayı kullanmak istediğimi söyleyerek soyunma odasına geçtim.

Mekan temiz ve hijyenik, yerin iki kat altında olması nedeniyle telefon çekmiyor. Bunu bilerek gitmeniz önemli bence. Ayrıca küçük olduğu için üstadların önerdiği gibi sakin saatlerde gitmek rahat olacaktır.

2 seans 9 mavilik + köpük 1.5 mavi + hj 6 mavi verdim.

Şimdi diyeceksiniz, kazıklanmışsın. Olabillir :) İlk mutlu sonlu masaj deneyimim olduğu icin amatör davranıp ne kdr diye sordum haliyle fiyatı o belirledi ve bende pazarlik yapmam. L*l* 5 mavilik istedi benden. Bende eğer memnun kalırsam 6 mavi vereceğimi söyledim. Hj severim ve tutkulu yapılmasını isterim ekstra bir motivasyon katacağını düşündüm. Sonucunda hizmetten memnum kaldım ve 1 gram "Kazıklandım yaa" hissi gelmedi. Ha bir dahakine tek seans giderim o başka.

Masajdan bahsedecek olursak, masaj kalitesi orta seviye bence. Muhabbet edip konuyu hj'ye getirdikten sonra yağ ile ortalık şenlendi %D

L*l*, minyon fit bir vucuda sahip. Çok diri bir vücudu var. Kalçaları, memeleri taş gibiydi. Hj'i beğendim. Sizi dinliyor ve yönlendirmeye açık. Kısa sürede çözdü beni ve bulutların tepesine çıkardı :)) Elleri bakımlı, yumuşak ve sıcaktı. Uzata uzata yoğurdu. Yavaşladık, hızlandık. Yeri geldi sertleşti. Yeri geldi bakımlı tırnaklar ortaya çıktı. Beni anladı ve rahatça uyguladı. Tekrar teşekkürler L*l* ❤️

Hamam faslıda dokunmalı ellemeli geçti. Tertemiz ve rahatlamış olarak çıktım mekandan.

Dilerim bu başlık altında mekan çeşitliliğini hep birlikte artırırız.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti, kingcrimson ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
3,450
@neo sizin memnun ayrılmanız güzel, sizin için de önemli olan bu zaten fakat genel olarak f/p'nin çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmez bence...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: neo
Durum
Sosyal Coin
4,855
White m..n..arch
Hijyen 10/3
Masaj 10/3
İstesem 1 maviye bj
Ama içime sinmedi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,488
selamalr .. bende sizlere anlatayım.

mart başıydı. e**da osm*b*ey ş*iş*li nini balatta bir şubesi var.

milenn***um hotel de alt katında hem otel içinden hemd eharicen giriş var
işletme temizlik konunda 10-9
hamamı muhteşem
odalar geniş ve buyuk
otelin olduğu için sauna ve jakuzi var ama otelle ortak ayrıca odalrda duş var.

geniş aynalıydı benim oda.
biraz para göz sarışın birıne denk geldim tay ve filipin karması bişey sarı saçlı
çok yaman kafalarsanız ve paranın ucunu görurse otelde kopartırsınız kafasını tavsıye ederim.

adini hatılayamaım şimdi. ama 4 maviye e erotık yağlı masaj yaptırdım ama 10 mavilik lık istıyor bj +hj+ ve yağlı body to body masaj için

2 veya 3 kere gitseniz harıka dışarda da bulusulur otelde verdiğiniz soylersenız havada kabul eder bence ama diğer daha guzel kızlarda vardı.

ama kasaya 90 dakıka ve hamam kese kopuk 30 dakıka için 8 mavilik verdim biraz kalın gibi ama değer .
masajda ise 10-7 ydı bu kız sureklı para sordu ve neden bekarsın falan filan çenesin ın yayıda gevsedimi gevşiyor malesef.

gerisi sizde sırdada 4 tane masaj saon var deneyince haber vereceğim size..

Durum
Sosyal Coin
1,278
Sefaköy i**i spadan çıktım, R***H*N hanım masaj yaptı. Masaj kese köpük 7 mavilik.
Masaj kalitesi 4.5/10
Masöz güzelliği 3/10
Ortam temizliği 6/10
Bir otelin bodrumunda tam olarak merdiven altı diyebileceğim Özbek ve Taylandlılardan oluşan bir yer.
Extra sormadım o kadar uzak geldi kadın ancak masaj yaparken bolca alt tarafa dokundu.
Benimle beraber gelen 2 kişi daha extra almamış.
Özetle kötü bir deneyim oldu. Böyle extralar umrumda olmadan güzel bir masaj istemiştim ancak onu da bulamadım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
12,488
Selamlar kankalar ve degerli forum ahalisi agalar acaba malum mekan harici avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz bir mekan varmi hatta bj ve full paket gibi olan mekanlar daha tercihim var olupta yonlendirebilen olursa memnun kalirim guzel mekanlar bulamadim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,952
Arkadaşlar merhaba,

Yeni başlayanlar için kılavuz var mı ? 😃 1 mavilik verdim, anlaştım ne demek. Parasal olarak ne oluyor ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,705
Arkadaşlar merhaba,

Yeni başlayanlar için kılavuz var mı ? 😃 1 mavilik verdim, anlaştım ne demek. Parasal olarak ne oluyor ?
paranın rengine göre 1 mavi 100 tl - 1 kırmızı 200 tl.
eğer ilk defa masaja gidiyorsan ve ekstra alayım dersen arkadaşların önerdiği spa'lara gidebilirsin.
eğer kamikaze yapmak istiyorsan zaten masaj yapılırken ekstra alıp almayacağını anlayabilirsin.
masaj yaparken ara ara kasıklara dokunuyorsa yüzüstü döndüğünde ekstra var mı diye sorabilirsin.
eğer hiçbir işaret yoksa yine sorabilirsin sorun olacağını sanmam her gün zaten bu tarz tekliflerle karşılaşıyorlardır.
gittiğim yerlerden boş döndüğüm oldu ama yine de sordum hiçbir masöz terslemedi burada bu tarz işler yasak vs diyorlar.
hiçbir masözün gidip de şikayet edeceğini sanmıyorum zaten çoğu yabancı ve kaçak çalışıyordur. hiçbir masözün bu tarz olaylara gireceğini sanmıyorum :)

Durum
Sosyal Coin
1,760
selam boss lar , sayın masaj ve spa severler , masaj severler , hj severler , bj severler
bu başlık neden bu kadar atıl kaldı ?
diğer forumda zaten çok eski ve aktif. buradan da devam ettirelim ?
bence...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: KARSVEGASLI, kingcrimson ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,760
osmanbey , mekan her zamanki yer. 2019 dan beri giderim , birkaç defa dışında şaşmadı.
masöz : çeçe.. gibi bişey ismi. orta yaş - thai
700 - 50 dk
300 dinar extra - hj için.
çıplak masaja sıkıntı yok. duş al uzan.

masajı bana geçmedi pek. hızlımsı yapıyor , süreyi tam dolduruyor ama koşar adımlarla yürümek gibi. ben sevmedim.
hj si bu mekan göre idare eder. ama belli bilmez mekan masözlerine göre iyi sayılır.
deneyim günceldir bu hafta içinde oldu.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
12,488
Selamlar merhaba .. osmanbeydeki malum mekan icin halen iyi kadrolarin cogu degisti ama. Gunceller idare eder fakat hatunlarda gorsellik baya dustu thai veya endonesya ve filipin var .. 2 veya 3 tane 30 yas alti var gerisi milf veya matura ayarinda Suxxny var masaji tahi masaji cok cok iyi isinde guzel ama bi tik sert yapar 60 dk masaj ve kopuk 900 tl
Dir Hj icinde kizlqr kapiyor 300 veya 500 gibi aciyor orda ne verecekseniz ise soyleyin ona geliyorlar bi sekilde .. surekli mudavimi olursaniz fazlasini alma sansiniz yuksek .. ama imkanlar dahilinde bilginize ..

Ayrica bir kac tane daha var salon onlarida ilerleyen gunlerde yazip bilgi verecegim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dembele, kingcrimson ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
674
Merhabalar, Şişli tarafında önerebileceğiniz bir yer var mı? Sonu mutlu ve ya mutsuz farketmez ama mutlu olursa bir adım önde ;)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: loki88
Durum
Sosyal Coin
756
biraders beylikdüzü tarafında bi masaj salonu keşfettim. Hem temiz hem lüks fiyatı da iyi vip e 12 dediler. Tek sıkıntı masörler o kadar iyi değil. Sonu nasıl dersen... onu da tamamen sen belirliyorsun :)
M..s..t..r_guzellikvespa adı

Bu kıyağımı da unutmayın

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
713
biraders beylikdüzü tarafında bi masaj salonu keşfettim. Hem temiz hem lüks fiyatı da iyi vip e 12 dediler. Tek sıkıntı masörler o kadar iyi değil. Sonu nasıl dersen... onu da tamamen sen belirliyorsun :)

Bu kıyağımı da unutmayın
Hocam ekstra için fiyat bilgisi verebilie misin

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,239
güncel referans
Torium avm arkası meshur otel
vasat masaj kalitesiz terapistler
eski kadrodan eser yok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oludeniz
Durum
Sosyal Coin
400

Bu kıyağımı da unutmayın
hocam fiyat durumları çalışanları nasıldı?

Beğenenler:

fuu

Durum
Sosyal Coin
420
Burayı çok daha aktif görmek istiyoruz. Paylaşacağınız güncel deneyimler varsa okumak isteriz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: rhyme34
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye