İstanbul Anadolu Yakası Duo olmayan görüşme

Durum
Sosyal Coin
1,182
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle hepinize güzel forumlar diliyorum.
Uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla İstanbul’da görüşeceğiz. Bu görüşme için 1 günümüzü ayarladık. Farklı şehirlerden geliyoruz. Forumda çoğu pembişin tam olarak kimlerle anlaşabildiği hakkında bir fikrim yok. Muhtemelen mart ayı başında, yada ilk haftasına bir planımız var. Aralık olmasının sebebi ufak bir yurtdışı ziyareti olması kuvvetle muhtemel. Bu nedenle, bana önerebileceğiniz, kendi aralarında çok iyi anlaşan 2 pembiş önerebilir misiniz. Ön ödeme vs kabul ediyorum, sonuçta herkesin bir planı var. o konuda sorun yok. Son ana bırakıp geceyi mahvetmemek adına erken rezervasyon yapmak istiyorum.

Daha önce benzer şekilde birliktelik yaşayan, alkol eşliğinde hoş sohbet arkadaşlar varsa önerebilir misiniz. Çok sevdiğim birisine yazdım ama dönüş alamadım. Yardımınıza ihtiyacım var. Görüşmede duo talebimiz yok ama en azından kiraladığımız yerde yada otelde, aralarda sohbet vs çok iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Program 4 saat ve üzeri olabilir.

Hepinizi seviyorum arkadaşlar.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,450
Buradaki en mantıklı hareket referansları incelemek bence. Duo ref. olan bir sürü pembiş var, fikir edinmenizde yardımı olacaktır diye düşünüyorum. Bol şans...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,182
Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim. Zira bu konuda çok fikir sahibi değiliz. Normalde yurtdışı görüşmelerinde sıklıkla home parti tadında birliktelikler daha sık oluyor. Burada böyle bir durum söz konusu olmuyor maalesef.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
716
Bence duo gorusmelerindeki çiftlerin bisexsuel olması lazim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,182
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Özelden yazanlar dahil. Gerçekten çok kaliteli insanlar var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Buldum.. deneyimi ayrıca paylaşırım görüşme sonrası. Saygılar.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye