🤫 İşşştt sadece sus ve izle 🤫

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Ne bileyim burada @Alpi1907 var bana devamlı ilaç iç dikkat et gartlaştın diyor 🤪🤪
Hahaaa seni hiç görmediğim için tazemisin,gartmısın bilemem bir tadına bakmam gerek 🤭🤭🤗🥰🥰🤣🤣🙈
💕 @Alpi1907 neden ilaç iç diyor gençlik aşısı yaptır öyle diyorsa 🤣🤣🤣🙈🤗🤗🤭

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
12,059
Hahaaa seni hiç görmediğim için tazemisin,gartmısın bilemem bir tadına bakmam gerek 🤭🤭🤗🥰🥰🤣🤣🙈
💕 @Alpi1907 neden ilaç iç diyor genlik aşısı yaptır öyle diyorsa 🤣🤣🤣🙈🤗🤗🤭
yaşlı yaşlı.. @Avtandil çookk yaşlı:ROFLMAO::ROFLMAO:
haa bu arada yanlış anlama olmasın.. içmesi gereken ilaçlar kalp ve tansiyon ilaçları..:unsure::unsure:;)
güzel kadına kalbi tansiyonu dayanmıyo malesef.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
haa bu arada yanlış anlama olmasın.. içmesi gereken ilaçlar kalp ve tansiyon ilaçları..:unsure::unsure:;)
Aaaa gerçekten mi 🤭🤣🤣eee ben ne yapayım şimdi 🤣🤣🥰🥰en tehlikeli hastalıklar var kendisinde ozaman yandık desene 🤪🤪🤣🤣🥰ne yapalım artık bende ona göre davranırım yada ilaçlarını yanıma gelirken biraz fazla içmek zorunda kalabilir 🤣🤣😎😎🤪🤪🤭🤭🥰🥰yada ona müsait değilim derim 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪herşeyden önce sağlık 🤣🤣🥰🤪🤪

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907 ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
💕 @Alpi1907 neden ilaç iç diyor gençlik aşısı yaptır öyle diyorsa 🤣🤣🤣🙈🤗🤗🤭
Avto sana kurban olsun guzummmm 😜😜😜

Bırak şunu hasitliğinden kırkanıyor kereta 😁😁

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Maşallah maşallah 😁
Aaaa gerçekten mi 🤭🤣🤣eee ben ne yapayım şimdi 🤣🤣🥰🥰en tehlikeli hastalıklar var kendisinde ozaman yandık desene 🤪🤪🤣🤣🥰ne yapalım artık bende ona göre davranırım yada ilaçlarını yanıma gelirken biraz fazla içmek zorunda kalabilir 🤣🤣😎😎🤪🤪🤭🤭🥰🥰yada ona müsait değilim derim 🤣🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪herşeyden önce sağlık 🤣🤣🥰🤪🤪
Sana da maşallah 😁 Nutellacım bulmuşsun ayaklı dedikodu canavarını Köroğlu ve Ayvaz misali beni diri dir gömdünüz 😁😁

İlaç milaç ne varsa içerim sana ne sanna ne alpiiiii hatun taş yanında dört taş oynayacak ahlimiz yok dimi 😄😄😄

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
12,059
aman aman sakın müsait değilim falan deme.. bu seferde üzüntüden yataklara düşer.. :unsure::unsure::ROFLMAO::ROFLMAO:

tansiyonuyla zor uğraşıyorum.. :ROFLMAO::ROFLMAO:

ben onun ilaçlarını falan veririm.. bide sana geldiğinde kapıda ambulans bekletirim sıkıntı olmaz🚑🚑:ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye