Onaylı Referans İpek tenli kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
470
Senelerdir onlarca partnerle görüştüm. Herhalde içimde özlem duygusu yaratan nadir kadınlardandır Elif. Beni kırmayıp sabah erken saatlerde kabul etmişti, açıkçası kapı açılana kadar böyle bir güzellikle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Mini şortu, tatlı tshirtü ile karşımda narin bir kadın duruyordu. O andan itibaren çok güzel bir gf deneyimi yaşayacağımı anladım. Teni, kokusu, dudakları... Uzun süre aklımdan çıkmadı ki hala da aklımdadır

Durum
Sosyal Coin
32,898
Senelerdir onlarca partnerle görüştüm. Herhalde içimde özlem duygusu yaratan nadir kadınlardandır Elif. Beni kırmayıp sabah erken saatlerde kabul etmişti, açıkçası kapı açılana kadar böyle bir güzellikle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Mini şortu, tatlı tshirtü ile karşımda narin bir kadın duruyordu. O andan itibaren çok güzel bir gf deneyimi yaşayacağımı anladım. Teni, kokusu, dudakları... Uzun süre aklımdan çıkmadı ki hala da aklımdadır
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,544
Tanıtım Konusu Referansları

".....açıkçası kapı açılana kadar böyle bir güzellikle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim......."

Güzel yazın için cok tesekkur ederim.

IMG 20220703 182549

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye