Evi gayet ulaşılabilir bir yerde, sorunsuz bir şekilde vardım. Evi gayet temiz ve düzenli çok beğendim. Kendisi de bir o kadar güzel ve misafirperver Beni kırmadı ve bütün isteklerimi karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum bir dahaki görüşmeyi iple çekiyorum. @İpek
Referans için teşekkürlerEvi gayet ulaşılabilir bir yerde, sorunsuz bir şekilde vardım. Evi gayet temiz ve düzenli çok beğendim. Kendisi de bir o kadar güzel ve misafirperver Beni kırmadı ve bütün isteklerimi karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum bir dahaki görüşmeyi iple çekiyorum. @İpek
Tesekkur ederim tatlim yorumlarin icin birdakhaki sefere kadar kendine iyi bak ❤️Evi gayet ulaşılabilir bir yerde, sorunsuz bir şekilde vardım. Evi gayet temiz ve düzenli çok beğendim. Kendisi de bir o kadar güzel ve misafirperver Beni kırmadı ve bütün isteklerimi karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum bir dahaki görüşmeyi iple çekiyorum. @İpek
Paylaşım için TeşekkürlerEvi gayet ulaşılabilir bir yerde, sorunsuz bir şekilde vardım. Evi gayet temiz ve düzenli çok beğendim. Kendisi de bir o kadar güzel ve misafirperver Beni kırmadı ve bütün isteklerimi karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum bir dahaki görüşmeyi iple çekiyorum. @İpek
Paylaşım için teşekkürlerEvi gayet ulaşılabilir bir yerde, sorunsuz bir şekilde vardım. Evi gayet temiz ve düzenli çok beğendim. Kendisi de bir o kadar güzel ve misafirperver Beni kırmadı ve bütün isteklerimi karşıladı kendisine çok teşekkür ediyorum bir dahaki görüşmeyi iple çekiyorum. @İpek