Onaylı Referans ilk tanışma

• Konbuyu başlatan dozie
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,378
Ada hanım ile 2 hafta önce tanıştım.. iletişimi hızlı, kibar, sözüne sadık, ki benim için önemli.. kendisi konuşkan, genç, minyon bir esmer güzeli.. en ufak bir pürüz, sıkıntı yaşamadım.. karşımda bıcır bıcır konuşurken izlemek çok keyifli idi..en çok da bakışlarına vuruldum :).. ikinci kez görüşme planı aklımdan çıkmıyor, ilk fırsatımda.. o yüzden yarım kalan gordon şişemiz hala zulada :)
iyi yorumu hakeden biri gerçekten de..tşk ada..

Durum
Sosyal Coin
283
Hoş paylaşım için teşekkürler.✌️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898
Ada hanım ile 2 hafta önce tanıştım.. iletişimi hızlı, kibar, sözüne sadık, ki benim için önemli.. kendisi konuşkan, genç, minyon bir esmer güzeli.. en ufak bir pürüz, sıkıntı yaşamadım.. karşımda bıcır bıcır konuşurken izlemek çok keyifli idi..en çok da bakışlarına vuruldum :).. ikinci kez görüşme planı aklımdan çıkmıyor, ilk fırsatımda.. o yüzden yarım kalan gordon şişemiz hala zulada :)
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,398
Tanıtım Konusu Referansları
Canımm yazdığın için teşekkür ederim, henüz görüyorum yazdığını 🥲 geç olsun da güç olmasın diyorum.. Yarım şişeler çok beklemeye gelmez, her şey için teşekkür ederim 🥰🥰
Tekrar görüşene kadar sevgiler ❤️😍

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye