Onaylı Referans İlk konu çokça özür

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
7,566
Merhabalar.

Geçtiğimiz aylarda Daisy hanım ile çok güzel bir görüşme gerçekleştirmiştik. Hakkında yazılanlar zaten malum ki ben de çok çok memnun kalmıştım. İlgisi, misafirini memnun etmeye çalışması güzeldi.

Ama sonrasında bir eşeklik ettim ve kendisinin müsait olmadığı bir gün tekrar görüşmek için randevu isterken biraz fazla ısrarlı yazınca beni engelledi. Haklıydı. @Daisy hanımdan da çok özür diledim zaten bir de buradan özür dilemek istiyorum. Belki affeder ve engeli kaldırır.

Tekrar çok çok özür diliyorum @Daisy hanım.. 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy, Deadpool ve Arda1
Durum
Sosyal Coin
15,253
Merhabalar.

Geçtiğimiz aylarda Daisy hanım ile çok güzel bir görüşme gerçekleştirmiştik. Hakkında yazılanlar zaten malum ki ben de çok çok memnun kalmıştım. İlgisi, misafirini memnun etmeye çalışması güzeldi.

Ama sonrasında bir eşeklik ettim ve kendisinin müsait olmadığı bir gün tekrar görüşmek için randevu isterken biraz fazla ısrarlı yazınca beni engelledi. Haklıydı. @Daisy hanımdan da çok özür diledim zaten bir de buradan özür dilemek istiyorum. Belki affeder ve engeli kaldırır.

Bu bir referans mı? Engellendim diye bilgilendirme mi?

Beğenenler:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: Daisy, Avtandil ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
23,165
Merhabalar.

Bakalım @Daisy hanım sizi affedecek mi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nokta1
Durum
Sosyal Coin
10,257
Bilgilendirci bilgi için teşekkürler. Umarım dönüş sağlar size

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nokta1
Durum
Sosyal Coin
8,603
Nacizade tavsiyem,sizi engelleyen bir partnere tekrar yazmayın..
Bunu kendinize yapmayın,farkinda olmadan onun gözünde kendi değerinizi düşünüyorsunuz..
ben de duman21 dostumuza katılıyorum...birçok seçenek varken sizi engelleyen birine takılıp kalmayın derim.. sonuçta kimse bulunmaz hint kumaşı değil

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: baditto, Daisy ve duman21

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhabalar.

Bu güzel referans için her iki tarafa da teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
8,603
Farklı bir deneyim.. tekrarlamak istiyor insan ☺️
Farklı ve zevkli deneyim olduğuna katılıyorum... 2 sene evvel 6 güzel buluşmadan sonra nedense beni de refüze etti...sebebini öğrenemedim , merak ettim ama üstelemedim... kaldı ki benim durumumda herhangi bir ısrar vs de yoktu... neyse sonuç olarak çok da önemsemeye gerek yok demek istiyorum...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Nokta1
Durum
Sosyal Coin
9,100
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar.

Sevgili Nokta1, Sizinle geçtiğimiz aylarda tanışmıştık, paylaşım yazıp yazmamak tabi ki kişisel bir tercihtir, kimseye bu konuda telkinim olmaz, siz de yazmamayı tercih etmişsiniz zaten, saygı duyarım … Aramızda geçen bir durum sebebiyle engellenme durumu olunca kısa bir referans yazısı yazmayı tercih ederek özür de dilemek istemişsiniz. Bir taşla iki kuş şeklinde gibi görünüyor. Lütfen karşınızdaki pempişin bir robot değil insan olduğunu göz önünde bulundurarak yaklaşmanızı rica ediyorum. Israrcılık genellikle hoş karşılamadığım bir davranış şeklidir. Paylaşımınız için teşekkür ediyor, forumda güzel, keyifli ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. 🌼

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Denth, HiPo, Mana ve 5 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
9,100
Farklı ve zevkli deneyim olduğuna katılıyorum... 2 sene evvel 6 güzel buluşmadan sonra nedense beni de refüze etti...sebebini öğrenemedim , merak ettim ama üstelemedim... kaldı ki benim durumumda herhangi bir ısrar vs de yoktu... neyse sonuç olarak çok da önemsemeye gerek yok demek istiyorum...
katılıyorum👍 🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: HiPo ve Berk Kaptan

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Sevgili Nokta1, Sizinle geçtiğimiz aylarda tanışmıştık, paylaşım yazıp yazmamak tabi ki kişisel bir tercihtir, kimseye bu konuda telkinim olmaz, siz de yazmamayı tercih etmişsiniz zaten, saygı duyarım … Aramızda geçen bir durum sebebiyle engellenme durumu olunca kısa bir referans yazısı yazmayı tercih ederek özür de dilemek istemişsiniz. Bir taşla iki kuş şeklinde gibi görünüyor. Lütfen karşınızdaki pempişin bir robot değil insan olduğunu göz önünde bulundurarak yaklaşmanızı rica ediyorum. Israrcılık genellikle hoş karşılamadığım bir davranış şeklidir. Paylaşımınız için teşekkür ediyor, forumda güzel, keyifli ve kaliteli zaman geçirmenizi diliyorum. 🌼
Kesinlikle Ben referansın DAİSY adına açıldıktan sonrasına bakmamıştım.

Burada ISRARCI ve önce İNSAN sonra KADIN sonrasında eşlikçilik hizmeti verdiğinizi bunu da herkese değil sizin seçtiğiniz ve görüşmek istediğiniz saatlerde olmasına imkan sağlaması için forumu kurduk. Bu yüzden partnerden YAZDIM CEVAP ALAMADIM, ENGELLENDİM yazan arkadaşlara zaten kısa bir "Yolunuz Bahtınız Açık Olsun" mesajı ile uğurluyoruz.

Kibar ve centilmence yazdığı için ve hatasını kabul ettiği ve tekrarlamayacağına da ikna oldum ben şu an ama size yaşattı sıkıntı adına arkadaş adına Sosyal Forum Üyesi olduğu için kusura bakmayın özür dileriz.

Bizim forumumuzun üyeleri DAĞDAN İNME miştir, centilmen nedir bilirler, PARASIYLA DEĞİL Mİ ? sorusu aklından geçmez ama sunulan servisleri almak isterler, şartları karşıladıklarında şartlarının da karşılanmasını beklerler. Mağdur etmezler ama mağdur da olmak istemezler.

Kısacası güzel bir referans yaşanmış zamanında sonrası içinde arkadaşımız bir gün sizin onu affedeceğinizin hayali ile forumda takılmaya devam etsin bence :) Siz görüşmek isterseniz de tamamen sizin tercihiniz :) Bu forumda bende dahil olmak üzere İNSAN lığını unutan kim varsa yolu da bahtı da bu forum dışında açık olsun diyelim :)

Durum
Sosyal Coin
9,100

Burada ISRARCI ve önce İNSAN sonra KADIN sonrasında eşlikçilik hizmeti verdiğinizi bunu da herkese değil sizin seçtiğiniz ve görüşmek istediğiniz saatlerde olmasına imkan sağlaması için forumu kurduk. Bu yüzden partnerden YAZDIM CEVAP ALAMADIM, ENGELLENDİM yazan arkadaşlara zaten kısa bir "Yolunuz Bahtınız Açık Olsun" mesajı ile uğurluyoruz.

Kibar ve centilmence yazdığı için ve hatasını kabul ettiği ve tekrarlamayacağına da ikna oldum ben şu an ama size yaşattı sıkıntı adına arkadaş adına Sosyal Forum Üyesi olduğu için kusura bakmayın özür dileriz.

Bizim forumumuzun üyeleri DAĞDAN İNME miştir, centilmen nedir bilirler, PARASIYLA DEĞİL Mİ ? sorusu aklından geçmez ama sunulan servisleri almak isterler, şartları karşıladıklarında şartlarının da karşılanmasını beklerler. Mağdur etmezler ama mağdur da olmak istemezler.

Kısacası güzel bir referans yaşanmış zamanında sonrası içinde arkadaşımız bir gün sizin onu affedeceğinizin hayali ile forumda takılmaya devam etsin bence :) Siz görüşmek isterseniz de tamamen sizin tercihiniz :) Bu forumda bende dahil olmak üzere İNSAN lığını unutan kim varsa yolu da bahtı da bu forum dışında açık olsun diyelim :)
Sevgili Deadpool, uzlaştırıcı, açıklayıcı ve anlayışlı yaklaşımın için teşekkür ediyorum ... forumun kerametini ve kalitesini bir kez daha takdir ediyorum 😘🌼

Durum
Sosyal Coin
7,566
Art niyet düşünerek referans yazmamıştım. Sadece pişmanlığımı herkesin önünde dile getirip özür dilemek istemiştim. Çok çabuk kestirip atıyorsunuz. Tekrar özür dilerim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy
Durum
Sosyal Coin
7,566

Samimiyetime sizi ikna etmişim, teşekkürler ☺️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Daisy ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
9,100
Art niyet düşünerek referans yazmamıştım. Sadece pişmanlığımı herkesin önünde dile getirip özür dilemek istemiştim. Çok çabuk kestirip atıyorsunuz. Tekrar özür dilerim
Sizin iyi niyetinize inanıyorum. Bu şekilde herkesin önünde olunca şaşırdım ve tepki verdim. Ben de özür dilerim. Teşekkür ederim 🙏🌼

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: HiPo
Durum
Sosyal Coin
7,566
sevgili dostum, daisy hanım senı bu kadar mı etkiledi...ben önceki yorumumda çok da üstelememek gerek dedim o da cevaben katılıyorum yazmış....bana sorarsan sen de özel bir durumun (aşk-meşk) yoksa başka alternatiflere bak ..
Keşke yorum yapmasaydın.. sormadım da zaten sana

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,566
Bu tip rahatsız edici hareketler istemiyoruz forum genelinde, partneri ve diğer üyeleri rahatsız etmeye devam edeceksen, mod arkadaşlar üyeliği iptal edebilirler.
Benim ki değil ki arkadaşın yaptığı rahatsız edici. Aşk meşk falan yazmış.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,003
Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım Nokta Bey..
Sizi uyaran arkadaşın art niyetli uyardığını düşünmüyorum.
Daisy hanımın düşüncesinin tam olarak ney olduğunu bilmemekle birlikte, ben de bir öngörüde bulunacak olursam bu tarz ısrar edici davranışlar pembislerde ters reaksiyona sebep olabiliyor.
Basit olarak söylersek ısrarı sevmiyorlar.
Size bol şanslar...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Berk Kaptan
Durum
Sosyal Coin
8,603
Bazı şeyleri zamana bırakmak lazım Nokta Bey..
Sizi uyaran arkadaşın art niyetli uyardığını düşünmüyorum.
Daisy hanımın düşüncesinin tam olarak ney olduğunu bilmemekle birlikte, ben de bir öngörüde bulunacak olursam bu tarz ısrar edici davranışlar pembislerde ters reaksiyona sebep olabiliyor.
Basit olarak söylersek ısrarı sevmiyorlar.
Size bol şanslar...
sevgili Tom Ford dostum, yazılarınızı her zaman zevkle takip eden biriyim...art niyetli olmadığımı yazmanıza sevindim... yarı yaşımdaki bir forumdaşıma tavsiye niteliğinde yazdığım bir yoruma verdiği cevap zaten sadece daisy değil başka partnerler tarafından da neden engellendiğini açıklıyor....daisy hanımı iyi tanırım ve her yaptığının doğru olduğuna kalpten inanırım, çok akıllı ve düzgün bir insandır...forumu böyle gereksiz kişilerle yaptığım boş polemikle meşgul ettiğim için özür dilerim...benim açımdan konu kapanmıştır, zaten keşke hiç başlamasaydı...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: rhinoceras, Berk Kaptan ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
7,566
sevgili Tom Ford dostum, yazılarınızı her zaman zevkle takip eden biriyim...art niyetli olmadığımı yazmanıza sevindim... yarı yaşımdaki bir forumdaşıma tavsiye niteliğinde yazdığım bir yoruma verdiği cevap zaten sadece daisy değil başka partnerler tarafından da neden engellendiğini açıklıyor....daisy hanımı iyi tanırım ve her yaptığının doğru olduğuna kalpten inanırım, çok akıllı ve düzgün bir insandır...forumu böyle gereksiz kişilerle yaptığım boş polemikle meşgul ettiğim için özür dilerim...benim açımdan konu kapanmıştır, zaten keşke hiç başlamasaydı...
Daisy hanıma biraz daha övgü dolu sözler söylersen belki senin engelini kaldırır 😉

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye