Onaylı Referans İlk Deneyimim :)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,200
Öncelikle herkese merhabalar ilk defa bir forum sayfasına yorum yaptığım gibi ilk defa böyle bir görüşmeyi Ebru hanım ile yaptım :) hatta öyle bir jest yaptı ki duo olarak yaptı buda bende iki katı heyecan yaptı 😄 işin güzel tarafı uzun zamandır diğer takip ettiğim Selma hanım ile oldu🥰 buradan ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum hem misafirperverliklerin den dolayı hem de güzel vakit geçirdikleri için.

Durum
Sosyal Coin
32,898
Öncelikle herkese merhabalar ilk defa bir forum sayfasına yorum yaptığım gibi ilk defa böyle bir görüşmeyi Ebru hanım ile yaptım :) hatta öyle bir jest yaptı ki duo olarak yaptı buda bende iki katı heyecan yaptı 😄 işin güzel tarafı uzun zamandır diğer takip ettiğim Selma hanım ile oldu🥰 buradan ikisine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum hem misafirperverliklerin den dolayı hem de güzel vakit geçirdikleri için.
Güzel duolu paylaşımın için teşekkürler 👍😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar cnmcim herzaman beklerim 😘 keyifti 🤩

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye