ilk deneyim için partner önerisi ankara

Durum
Sosyal Coin
908
forum üyelerine selamlar. 25 yaşındayım ankarada yaşıyorum. artık milli olmanın vakti geldi. daha önce bu şekilde bir tecrübem olmadığı için biraz tedirginim o yüzden ilk sefer için partner öneriniz varsa alırım. gördüğüm kadarıyla fiyatlar yüksek öğrenci işi değil bu işler zengin sporu ama önerilerinize açığım :D

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Harika Ayça, Deadpool ve SHIELD

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
forum üyelerine selamlar. 25 yaşındayım ankarada yaşıyorum. artık milli olmanın vakti geldi. daha önce bu şekilde bir tecrübem olmadığı için biraz tedirginim o yüzden ilk sefer için partner öneriniz varsa alırım. gördüğüm kadarıyla fiyatlar yüksek öğrenci işi değil bu işler zengin sporu ama önerilerinize açığım :D
Forumdaki bütçene uygun partnerler güvenilirdir. Ama ricam pazarlık yada partnerin konusundaki alanların dışına çıkmazsan sorun yaşamazsın.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: akua, TOMRİS ve placebo-effect
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
@TOMRİS Hanım Ankarada çok söz ediliyor çok da iyi bir insan kendisini biraz takip edip ikna olursan görüşebilirsin. Ama 30 yaş altı görüşürmü emin değilim :)
Nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum ama benim yaş sınırım 20 çünkü ben 27 yaşındayım 😁💋❤️🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: azzka ve SHIELD
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye