Onaylı Referans İlk buluşma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
520
Linda hanımla tanışma fırsatı buldum biraz geç yazdım k.bakmayın. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İletişim gayet kolay oldu aynı gün içinde randevulaştık. Benim için çok iyi bir akşamdı. Kültürlü ve hoş sohbet eden biri Linda hanım eli telefonda bitse de gitsem diye takılmıyor. Her seferinde yeni biri olarak karşınıza çıkıyor gayet yüz olarak da vücut olarak da güzel bir hanımefendi. Bidaha eminimki yine güzel bir akşam geçireceğiz.

Durum
Sosyal Coin
10,402
Tanıtım Konusu Referansları
Linda hanımla tanışma fırsatı buldum biraz geç yazdım k.bakmayın. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İletişim gayet kolay oldu aynı gün içinde randevulaştık. Benim için çok iyi bir akşamdı. Kültürlü ve hoş sohbet eden biri Linda hanım eli telefonda bitse de gitsem diye takılmıyor. Her seferinde yeni biri olarak karşınıza çıkıyor gayet yüz olarak da vücut olarak da güzel bir hanımefendi. Bidaha eminimki yine güzel bir akşam geçireceğiz.
Benim içinde herşey çok uyumlu ve güzeldi.cok teşekkür ederim.daha nice güzel akşamlar geçirmek dileğiyle 😘😚😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: madmaxman ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
16,649
Referans ve paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Linda
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye