İlişkiden Önce Neler Yapılmalı

Durum
Sosyal Coin
1,838
Ben daha çok film dizi ve müziklerden konusuyorum. Eğer güzel giyinmeyi seviyorsanız moda,dan ve tabiki en eğlencelisi türkiye gündeminden tiktoktaki saçma salak videolardan falan bunları zaten kimle konuşsan harika sohbet dönüyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fingolfin
Durum
Sosyal Coin
8,003
Ben görüşmeye gittiğim kişiyle genelde heyecandan elim ayağım birbirine karışıyor...
Genelde muhabbete başlarken ortamı ısıtmak ve tanışmak amacıyla sorular sorarım...
İşte nasılsın, ne işle mesgulsun, işler nasıl,nerelisin,hangi takımı tutuyorsun,bir erkekte hoslandigin şeyler neler, ıssız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir,hangi partiye oy verirsin,siyasi görüşün nedir, sevdiğin yazarlar kimlerdir,arabesk severmisin, çiğ köfte mi-lahmacun mu , üstsüz guneslenmeyi sever misin,tayt mı - etek mi, nerelerin de estetik var gibi sorular sorar muhabbeti bu şekilde ilerleterek kalbini çalarım...
Sonra çok harika mosmor bir görüşme geçiririm...
Benim engin tecrubelerimden faydalandigin için de çok şanslısın...
Çok kritik bir soru sorup cevaplarını alarak pembisler karşısında bir sıfır ondesin artık...

Durum
Sosyal Coin
22,952
Benim karşıdan genel olarak etkilenmeye açık bir yapım var, şıpsevdi gibiyimdir. Biraz güler yüzlü olmak bana bir çok şeyi yaptırabilir. O yüzden duyguları elimden geldiğince işin içine karıştırmamaya çalışıyorum çünkü zarar gören genelde ben olurum.

Çok arzulayarak gittiğim veya beklentimin üstünde biriyle karşılaştıysam kısa bir sohbetten sonra ilk seansın sonuna hemen ulaşmaya çalışırım, sonra akışına bırakırım. Çok derin muhabbete girdikte, saatlerce başı göğüsümde filmler izledikte ne oldu, saatin bitip o daireden kapıyı kapatarak çıkıyorsun ya geriye baktığında kısa bir mutluluk hissediyorsun ve sahte hayata geri dönüş.

Durum
Sosyal Coin
13,547
Benim karşıdan genel olarak etkilenmeye açık bir yapım var, şıpsevdi gibiyimdir. Biraz güler yüzlü olmak bana bir çok şeyi yaptırabilir. O yüzden duyguları elimden geldiğince işin içine karıştırmamaya çalışıyorum çünkü zarar gören genelde ben olurum.

Çok arzulayarak gittiğim veya beklentimin üstünde biriyle karşılaştıysam kısa bir sohbetten sonra ilk seansın sonuna hemen ulaşmaya çalışırım, sonra akışına bırakırım. Çok derin muhabbete girdikte, saatlerce başı göğüsümde filmler izledikte ne oldu, saatin bitip o daireden kapıyı kapatarak çıkıyorsun ya geriye baktığında kısa bir mutluluk hissediyorsun ve sahte hayata geri dönüş.
Kesinlikle aynı fikirdeyim

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Khanral
Durum
Sosyal Coin
12,951
Mutlaka forumda ki görüşmeler konu oluyor 😅
Hazırlıklı gitmek lazım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
23,570
Güncel hayattan, hayatım biraz enstantenelidir, anlatacak çok şey bulurum. Sonrasında bayanın gözlerine dalarak bir kaç şiir ve güzel söz, hoop olay başka boyutlara gider zaten.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,375
herşeyden konuşulur ya kitaplardan hayattan siyaset birazda karşındakiyle ilgili sıkılmaya başladığı sezilirse başka konu bulunur akışa bırakmak lazım çokta şeyyapmamak lazım.

Konu haricinde evlimisin çoluk çocuk varmı diye soranlara saaağane diyesim geliyor. He var ellerinden öperler mi diyelim yok çocuk mocuk ne alaka mı desek. Israrla evliye benziyosun sen falan diyenler oldu. Ben sana soruyomuyum evlimisin çocuk mocuk varmı diye banane sanane. Bekarsam evlenecek miyiiz noluyo :ROFLMAO: Sorma emmolu.:ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye