İlişki öncesi hazırlık ve ilişkiye girmeden yapılması gerekenler.

Durum
Sosyal Coin
1,275
İlişkiye girmeden önce mastürbasyon yapılmalı mıdır yapılmamalı mıdır? Malum birçok partner seans şeklinde görüşüyor.Mastürbasyon yapmadan gittiğim bir forum dışı randevuda partnerim dolu gelmişsin deyip gülümsemişti :) malum 1dk içinde ereksiyon geçirdim daha sonra bu soru aklıma geldi.
Bir diğer sorum ise forumdan görüşeceğimiz partnerimizin evlerine misafir olduğumuzda ilişki öncesi nasıl hazırlanmalıyız ?

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
İlişkiye girmeden önce mastürbasyon yapılmalı mıdır yapılmamalı mıdır? Malum birçok partner seans şeklinde görüşüyor.Mastürbasyon yapmadan gittiğim bir forum dışı randevuda partnerim dolu gelmişsin deyip gülümsemişti :) malum 1dk içinde ereksiyon geçirdim daha sonra bu soru aklıma geldi.
Bir diğer sorum ise forumdan görüşeceğimiz partnerimizin evlerine misafir olduğumuzda ilişki öncesi nasıl hazırlanmalıyız ?
Tok karna yemek yenmez,

Siz karşınızda nasıl birisi görmek istiyorsanız (kişisel bakım) aynısını partner için yapın.

Durum
Sosyal Coin
15,644
Ben mesela her görüşmemden önce duble porsiyon iskender yerim, o etlerin üstüne dökülen tereyağ olsun sos olsun hazırlığımı en iyi şekilde yaparım :ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Livai ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
467
En iyi şekilde zevk almak ve partner hanımefendi ile güzel dakikalar geçirmek istiyorsanız en dolu haliniz ile gidin. Aksi durumda hem yeterince zevk almazsınız hem de partnerinize haksızlık olur. Sadece tek seans yapacaksanız onu bilemem

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
27,966
Bahsettiğiniz konu minimum 2 saatlik program için gereksiz, görüşmelerde seans odaklı olursanız, keyif alamazsınız düşüncesindeyim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,985
Çok ziyaret etmen gerekli , kontrol sende olursa erken problem yaşamazsın.
Temizlik ve bir iki duble alkol rahatlatır seni.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: laissezfaire

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Nasıl rahat hissediyorsanız kendinizi o şekilde görüşebilirsiniz ama eylemlerinizden sizin ve partnerizin aldığı keyif eziyete yada zorlamaya dönüşmediği sürece benim için sorun olmaz. Bir zamanlar ciddi ciddi erken boşalma sorunu yaşadığım bir dönem oldu ve o zamanlarda uzatmak için mastürbasyon yapıp ilişkiye devam ediyordum ama sorun daha da ilerlemeye başladı. Bende ipin ucunu saldım, bir süre sonra bu sorun azalmaya hatta kaybolmaya başladı.
Düzenli seks yapamadığınız durumlarda ise mastürbasyon bazen erken boşalmaya iyi geldiği gibi bazı durumlarda daha da kötüleştiriyor bunu kendiniz analiz edip deneyimleyerek hareket edin.
Mastürbasyon ile ne kadar zevk alıyorsunuz ?
Mastürbasyonsuz ne kadar zevk alıyorsunuz ?
Ama amacınız uzun süren seks ise :) gibi bir penis ring almanızı tavsiye ederim çünkü mastürbasyon yapmanın amacı daha uzun seks yapmak olmamalı.
Bir diğer konu ise : "NoFap" araştırıp uygularsanız faydasını göreceğinizi düşünüyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Livai
Durum
Sosyal Coin
1,096
Önemli bir görüşme ise:
  • Görüşmeden en az 4 saat önce yemek yerim. Genelde hafif ve yağsız ürünler.
  • 15 - 20 dakika sırtüstü uzanarak meditasyon yaparım.
  • En az iki saat önce sigara içmeği bırakırım.
  • 15 dakika hafif esneme ve germe egxersizleri yaparım.
  • Önce direk soğuk - sonra sıcak ardından yeninden soğuk su ile duş alırım.
  • Sert bir kahve ve hazırım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye