Onaylı Referans İlgi, Alaka ve Fevkalade Deneyim

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,130
Merhabalar,

Yakın zamanda @EDA hanımı ziyarete gittim. Lokasyon merkezi hem toplu taşıma hem hususi araç ile kolayca ulaşılabilir bir yerde.

Kendisi ile hızlı ve güzel şekilde iletişim kurdum ve 4 saat için randevulaştık. Sabah erken saatte ziyaretleri sevdiğim için kahvaltı ile başladık. Çayı çok güzel :D

Yatak odasında, iddia ettiği gibi çok güzel bir oral ile başladık. Bu sebeple kendisine oral kraliçesi ya ni "Oraliçe" lakabını taktım.

Nuru masajı talebim de olmuştu o da çok güzel bir deneyim oldu.

Görüşme sonuna doğru banyoda ufak bir kaçamak yaparak uğurladı.

Kendisine ilgisi ve performansı için teşekkür ederim.

İyi Forumlar.

Durum
Sosyal Coin
3,120
Merhabalar,

Yakın zamanda @EDA hanımı ziyarete gittim. Lokasyon merkezi hem toplu taşıma hem hususi araç ile kolayca ulaşılabilir bir yerde.

Kendisi ile hızlı ve güzel şekilde iletişim kurdum ve 4 saat için randevulaştık. Sabah erken saatte ziyaretleri sevdiğim için kahvaltı ile başladık. Çayı çok güzel :D

Yatak odasında, iddia ettiği gibi çok güzel bir oral ile başladık. Bu sebeple kendisine oral kraliçesi ya ni "Oraliçe" lakabını taktım.

İyi Forumlar.
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
3,454
Merhabalar,

İyi Forumlar.
Hoş paylaşım için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
3,454
Sevgili @ThE_RoCK ve de @kingcrimson abilerim niye gülüyorsunuz tabiii küçççük çocuğu buldunuz eğlenin bakalım 😔 ben bekar ve ateşini söndürmeye çalışan zavallı bir kulum ne istiyonuz benden 🥺😩😫😭😭 Ekli dosyayı görüntüle 3616
Sevgili Moria,
Küçüğüm olabilirsin ama değerlisin benim için. Foruma kattığın neşe, dinamizm, keyif ister istemez beni gülümsetip çoğu zaman da kahkaha attırıyor. Senin gibi bir çok da değerli insan var burada. Ve hayat gülünce güzel. 😁
Gülüşmelerimiz, güldürmelerimiz daim olsun ve paylaşımında dediğin gibi darısı başına olsun. 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Sevgili Moria,
Küçüğüm olabilirsin ama değerlisin benim için. Foruma kattığın neşe, dinamizm, keyif ister istemez beni gülümsetip çoğu zaman da kahkaha attırıyor. Senin gibi bir çok da değerli insan var burada. Ve hayat gülünce güzel. 😁
Gülüşmelerimiz, güldürmelerimiz daim olsun ve paylaşımında dediğin gibi darısı başına olsun. 🤣🤣
Eksik olma abim benim , baştacısın 😉😁

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: ThE_RoCK
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye