İletişim

Durum
Sosyal Coin
0
@Şule Bebek hanım wahtsapptan mesajlara cevap vermiyor kaç kez yazmama rağmen dönüş yapmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,003
Hocam bazen geç gördükleri için sizi rahatsız etmemek, müsait olup olmadığınızı bilmedikleri için sizi rahatsız etmemek için, üçüncü yada dördüncü denemeden sonra da cevap vermiyorsa cevap vermek istemediği için cevap vermiyor olabilir,
En iyisi telefonunuzu değiştirmek...

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Denth ve TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
12,306
yakın zamanda Bende kendisi ile görüştüm 2 veya 3 saat içinde mesajı gördüğünde ve müsait olduğunda kesinlikle cevap verecektir bilmiyorum ama aklınızda bir fikir oluşturmak açısından bir yorum yapayım müsait olmadığından dolayı olabilir

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Zirve04
Durum
Sosyal Coin
8,503
@Şule Bebek hanım wahtsapptan mesajlara cevap vermiyor kaç kez yazmama rağmen dönüş yapmadı
bunu bir avantaj gibi düşünelim, kızlar uzun süre cevap yazmıyorsa bizim özel hayatımıza duydukları saygıdan kaynaklanıyor ygunsuz bir zamanda başımıza dert açmamak gibi alınganlık göstermeye gerek yok diye düşünüyorum.... bence tekrar yazın...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,951
Ne zaman geri dönüş yapabileceği hakkında bir bilgi vermediysen durumunu bilmediği için yapmayabilir. Ben her mesajıma dilediğiniz zaman geri dönüş yapabilirsiniz notunu hep eklerim, hiç sıkıntı çekmedim bu zamana kadar... Aklınızda olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Zirve04
Durum
Sosyal Coin
27,966
Uygunsuz zamanda yazmamak için dönüş yapmıyor olabilir, kısa bir anekdot aklıma geldi, bir arkadaşım çapkınlık yapmış ve bayanın adını erkek ismi olarak kayıt etmiş rehbere,bir gece gelen (hayatım dün gece çok iyiydin)🤭 mesajını ana ekranda okuyan eşine durumu anlatması çok zor oldu.Hem çapkınlık hemde bir erkekle 😂😂 o yüzden evli mavişler için zor zanaat.

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Fenerlimustafa

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Partner size cevap vermedi diye konu açmak nedir arkadaş ? Bunu forum kurallarına ekleyelim bence. Arkadaşımıza da yol verelim. Bu ciddi bir sorun. Medeni ve yetişkin birisi bir başkasının MÜSAİT olmamasına, CEVAP vermemesine foruma MERAK adı altında yada başka bir sebeple konu açmak yasak. KİMSE SİZE CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİL arkadaşlar. Cevap alamıyorsanız beklersiniz gelip foruma yazmak ne ? Ne yapalım şule ye ulaşman için hepimiz şule yi mi darlayalım.

Yolun bahtın açık olsun.
Şimdiden sonra da FALANCA PARTNER E ULAŞAMIYORUM başlıklı yada içerikli konu açan arkadaşlarımızın da şimdiden yolu bahtı açık olsun.

Eğlenceyi keyfi eziyete çevirmeyin.

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye