Öncelikle herkese merhabalar @ilbilge hanım ile uzun aradan sonra randevu oluşturabildik bu uzun süre zarfında benim hatam daha çok telefonda iletişim sorunu yüzünden yani neyse konumuza gelelim @İlbige hanım ile 2 saatlik randevu oluşturduk ve buluşma saati zamanı geldi gerçektende gözlerime inanamadım siyah mini bir elbise ve resimlerden daha güzel ve sexy içeri davet ettim girdi içeri oturduk biraz sohbet muhabbet ettik ve gerçektende çekingen utangaç birisi ilk hamleyi sizden bekliyor ben daha fazla dayanamadım ve ataga geçtim zaten geçer geçmez karşılığını aldım yatakta cekingenlik utangaçlık yok ve inanın sizi bulutların üstüne çıkarıyor oral yaparken öpüşürken siz ona oral yaparken çıkardıgı sesler inanın yetiyor
İnanın bana ölmeden önce yapılması gerekenler listesininin en başında olmalı bence @İlbige hanım 😘 Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum bana bu anı yaşattıgı için ve en kısa zamanda görüşmek dileklerimle
İnanın bana ölmeden önce yapılması gerekenler listesininin en başında olmalı bence @İlbige hanım 😘 Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum bana bu anı yaşattıgı için ve en kısa zamanda görüşmek dileklerimle