- İstatistikte sabit
Kullanıcı adı: İlayda tanya
İsim (Name): İlayda tanya
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Şişli
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 67
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 92
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.),
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), ( kendi yerimde )İncall ve Outcall (dışarıda) Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Ara Sıra Kullanıyorum (I Use Occasionally)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Yanımda kullanılmasına ara sıra izin veriyorum . (I do not allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Yok
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Anal Rimming (Anüs Yalama), Ayak fetişi (foot fetish), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex
İletişim (Contact) : 05451989502
Hakkımda (About Me):
X hesabım : @tanayilayda
İnstagram: alya_anitaaa
MERHABA ONCELİKLE KİSACA KENDİNiZi TANİTİN ...
♥️Bana nereden ulastiginiza dair bilgi verin lutfen..
🩷Ve kisaca tercih etiğiniz görüsmeyi (Program) belirtiniz.( Saat, gun ,tarih kac saatlik, program bunu belirtiniz) ‼️💌REFERANS VERMEYİ UNUTMAYİNİZ‼️
‼️Karsilikli iletismin ve sayginin oncelik olduğu
Sendeki beni kesfetmeni saglayacak o inananilmaz deneyim icin öncelikle birbirimizle uyum icinde olmamiz icin tarzimdan bahsetmek istiyorum:
1️⃣pazarlik muhabbetine girenlere gorusme icerigi ile ilgili sex muhabbeti yapmaya calisanlar cevap dahi vermiyorum .
2️⃣Her gorusme ayri bir deneyim ve tecrübedir. Bunu anlasip bulustuktan sonra karsilikli birbirimizi taniyarak akisinda dogaclama gerceklesecek..Memnun kalmazssam kayginizin gercekligini yasamadan bilemeyiz o yuzden absurt sorular sormayin cevaplanmayacak .
🩷♥️Etkinlik, organizasyon , tatil vb erken tarihlerde belirlediğimiz programlar icin ön odeme talep edilecektir karsilikli birbirimizi mağdur etmemek adina
⛔Siz programi iptal ettiginizde on odeme geri iade edilmeyecek
Lutfen alti bos dusunulmemis bir plan icin aceleci davranmayin .
🩷♥️AMACİM VE ONCELİĞİM BİRBİRİMİZE GUVEN DUYDUDUGUMUZ DUZENLİ VE SAMİMİ ARKADASLİK KURABİLDİĞİM İLİSKİLER ♥️🩷BİRLİKTE YAPTİGİMİZ BU OZEL GORUSMELERİN KARSİLİKLİ DAHA KEYİFLİ BİR HALE GETİRMEK ONCELİĞİM .
‼️‼️‼️KİRMİZİ ÇİZGİM
KONDOM ŞART KESİNLİKLE BU KONUDA HİC BİR TEKLİFE ACİK DEĞİLİM .
‼️‼️HİYJEN KİSİSEL BAKİM diğer kirmizi çizgim lutfen gelmeden once bakiminiza ozen gostermeye dikkat ediniz..
‼️🩷♥️‼️ Gorusme sirasinda genital siğil ,hiyjenij olmayan bir durum, kaba, zorbalayan şiddet iceren fiziksel veya ruhsal davranislar ile karailasildiginda görüsme kesinlikle iptal edilecektir. ‼️♥️🩷‼️
İNCALL: OUTCALL:
2 saat 8K 2 saat 9K
3 saat 9K 3 saat 10K
4 saat 13K 4 saat 14K
Gecelik 20K Gecelik 20K
✈️✈️ŞEHİR DIŞI: EN AZ 2 GÜNLÜK PROGRAMLAR KABUL EDİYORUM
TANISIKLIK REFERANS OLMADAN GELMİYORUM VE ÖN ÖDEME ALIYORUM
2 gün 30.000
3 gün 36.000
4 gün 40.000
💌Evde yaptiğim gecelik gorusmeleri ilk kez tanistiğim kisiler ile gerceklestirmiyorum .
💌İstisnai durumlar disinda saat 02.00 den sonra gorusme kabul etmiyorum ...
💌Alkol sigara kullanimi cok abartilmadigi sürece nadiren yaptiğim gorusmelerde izin veriyorum biraz karsimdaki kisininin tutum ve davranislarina bagli olarak değisiyor ..
💌💌 Zevkin ve hazzin temelini guven saygi ve sevgi olusturur 💋💋💋
🌼🌼Extra hizmetlerim : anal rimming (1k)sex toys (1k) , foot fetish (1k) , cum on buttocks (2k) , ejaculation on breast (1k)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
İsim (Name): İlayda tanya
Yaş (Age) : 27
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Şişli
Boy (length): 160
Kilo (Weight): 52
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 80b
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 67
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 92
Göz Rengi (Eye Color) : Kahve
Saç Rengi (Hair Color): Kahve
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.),
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), ( kendi yerimde )İncall ve Outcall (dışarıda) Görüşmeler yapıyorum (I'm making Incall + Outcall Calls)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Evet Yapıyorum (Yes I do)
Sigara Kullanımı (Smoking): Ara Sıra Kullanıyorum (I Use Occasionally)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Yanımda kullanılmasına ara sıra izin veriyorum . (I do not allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Yok
Standart Servislerim (My Standard Services): OWC (Kondomlu Oral), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), Anal Rimming (Anüs Yalama), Ayak fetişi (foot fetish), Erotic massage, Sex oyuncakları (Sex Toys)
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), A-Level (Anal sex), 69 (69 sex pozisyonu), Group Sex
İletişim (Contact) : 05451989502
Hakkımda (About Me):
X hesabım : @tanayilayda
İnstagram: alya_anitaaa
MERHABA ONCELİKLE KİSACA KENDİNiZi TANİTİN ...
♥️Bana nereden ulastiginiza dair bilgi verin lutfen..
🩷Ve kisaca tercih etiğiniz görüsmeyi (Program) belirtiniz.( Saat, gun ,tarih kac saatlik, program bunu belirtiniz) ‼️💌REFERANS VERMEYİ UNUTMAYİNİZ‼️
‼️Karsilikli iletismin ve sayginin oncelik olduğu
Sendeki beni kesfetmeni saglayacak o inananilmaz deneyim icin öncelikle birbirimizle uyum icinde olmamiz icin tarzimdan bahsetmek istiyorum:
1️⃣pazarlik muhabbetine girenlere gorusme icerigi ile ilgili sex muhabbeti yapmaya calisanlar cevap dahi vermiyorum .
2️⃣Her gorusme ayri bir deneyim ve tecrübedir. Bunu anlasip bulustuktan sonra karsilikli birbirimizi taniyarak akisinda dogaclama gerceklesecek..Memnun kalmazssam kayginizin gercekligini yasamadan bilemeyiz o yuzden absurt sorular sormayin cevaplanmayacak .
🩷♥️Etkinlik, organizasyon , tatil vb erken tarihlerde belirlediğimiz programlar icin ön odeme talep edilecektir karsilikli birbirimizi mağdur etmemek adina
⛔Siz programi iptal ettiginizde on odeme geri iade edilmeyecek
Lutfen alti bos dusunulmemis bir plan icin aceleci davranmayin .
🩷♥️AMACİM VE ONCELİĞİM BİRBİRİMİZE GUVEN DUYDUDUGUMUZ DUZENLİ VE SAMİMİ ARKADASLİK KURABİLDİĞİM İLİSKİLER ♥️🩷BİRLİKTE YAPTİGİMİZ BU OZEL GORUSMELERİN KARSİLİKLİ DAHA KEYİFLİ BİR HALE GETİRMEK ONCELİĞİM .
‼️‼️‼️KİRMİZİ ÇİZGİM
KONDOM ŞART KESİNLİKLE BU KONUDA HİC BİR TEKLİFE ACİK DEĞİLİM .
‼️‼️HİYJEN KİSİSEL BAKİM diğer kirmizi çizgim lutfen gelmeden once bakiminiza ozen gostermeye dikkat ediniz..
‼️🩷♥️‼️ Gorusme sirasinda genital siğil ,hiyjenij olmayan bir durum, kaba, zorbalayan şiddet iceren fiziksel veya ruhsal davranislar ile karailasildiginda görüsme kesinlikle iptal edilecektir. ‼️♥️🩷‼️
İNCALL: OUTCALL:
2 saat 8K 2 saat 9K
3 saat 9K 3 saat 10K
4 saat 13K 4 saat 14K
Gecelik 20K Gecelik 20K
✈️✈️ŞEHİR DIŞI: EN AZ 2 GÜNLÜK PROGRAMLAR KABUL EDİYORUM
TANISIKLIK REFERANS OLMADAN GELMİYORUM VE ÖN ÖDEME ALIYORUM
2 gün 30.000
3 gün 36.000
4 gün 40.000
💌Evde yaptiğim gecelik gorusmeleri ilk kez tanistiğim kisiler ile gerceklestirmiyorum .
💌İstisnai durumlar disinda saat 02.00 den sonra gorusme kabul etmiyorum ...
💌Alkol sigara kullanimi cok abartilmadigi sürece nadiren yaptiğim gorusmelerde izin veriyorum biraz karsimdaki kisininin tutum ve davranislarina bagli olarak değisiyor ..
💌💌 Zevkin ve hazzin temelini guven saygi ve sevgi olusturur 💋💋💋
🌼🌼Extra hizmetlerim : anal rimming (1k)sex toys (1k) , foot fetish (1k) , cum on buttocks (2k) , ejaculation on breast (1k)
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos):
Ekli dosyalar
-
IMG_3698.jpeg98.8 KB · Görüntüleme: 1,708
-
IMG_3672.jpeg112.4 KB · Görüntüleme: 1,527
-
IMG_3681.jpeg108.3 KB · Görüntüleme: 1,419
-
A8A327A2-D49A-409E-86D4-91BED7B3D3BE.jpeg62.5 KB · Görüntüleme: 1,386