Onaylı Referans İkinci görüşmenin keyfi başka

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,659
@DEFNE ile bugün ikinci kez görüşme gerçekleştirdim. Bir hafta ne çabuk geçmiş Defocum yine şaşırtmadı güzel karşılama hoş sohbet enerjisi ile her anı ile mükemmeldi.

Güzelliği görülmeye değer, doğallık aynı şekilde. İçeride de sizi şaşırtmıyor. Defo ile enerjiyi,uyumu yakalarsanız zaman su gibi akıp geçiyor. Özel ikramlar için ayrıca teşekkürler.

Defocum yine yeniden görüşürüz 😉

Durum
Sosyal Coin
17,754
Tanıtım Konusu Referansları
@DEFNE ile bugün ikinci kez görüşme gerçekleştirdim. Bir hafta ne çabuk geçmiş Defocum yine şaşırtmadı güzel karşılama hoş sohbet enerjisi ile her anı ile mükemmeldi.

Güzelliği görülmeye değer, doğallık aynı şekilde. İçeride de sizi şaşırtmıyor. Defo ile enerjiyi,uyumu yakalarsanız zaman su gibi akıp geçiyor. Özel ikramlar için ayrıca teşekkürler.

yine gel hep gel 😉 ben tsk ederim nezaketin icin..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,799

Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye