Olurum ne giydriyoruz bu gün seçebildin mi 😂😂 ama çıkarması da benden ona göre 😋😋😍😘😘🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
etkileyici🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
Çıkmış bir kere neden giydireyimki tekrar çıkarmaya uğraş🤪🤪🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
Yok daha karar veremedim 🤣🤣biraz düşünmem gerek 🥰🥰🤣🤣Olurum ne giydriyoruz bu gün seçebildin mi 😂😂 ama çıkarması da benden ona göre 😋😋😍😘😘
Yırtmak yok herşey çok pahalı alamam sonra 🤪🤪🤣🤣ama yinede bir düşünceyim 🥰🥰🥰😉😉Giydirmek bana göre değil ben çıkarmaya yardımcı oluyorum.. Çıkmıyosa da yırtıp çıkarıyorum sana borçlanmayayım..🤣🥰😍
Ondan hiç şüphem yok 🤭🤭🤭🤣🤣🤣😎😎Çıkarman için ne gerekiyorsa yaparım 😜😂😘
Yani takılcak yer bulamamış nereye takılmış 😎😎🤣🤣🤭🤭🤪🤪Aaaa nereye takilmis bak sen suna 😍😍😍😍
Teşekkürler tatlım 🥰🥰🥰etkileyici
Düşün bakalım ama elinde sonunda çıkaracağım orası da ayrı bi mesele ama 🤣🤣😘😘😘😍Yok daha karar veremedim 🤣🤣biraz düşünmem gerek 🥰🥰🤣🤣
Hahaaa mantıklı sende hiç sevmezsin böyle şeyleri zaten 🤣🤣🤭🤭🥰🥰🤪🤪😎😎😎Çıkmış bir kere neden giydireyimki tekrar çıkarmaya uğraş🤪🤪
Evet orası öyle tabikii 🤣🤣🤭🥰🥰🥰sanırım haklısın 🤣🤣Düşün bakalım ama elinde sonunda çıkaracağım orası da ayrı bi mesele ama 🤣🤣😘😘😘😍
Bırak kalsın...🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
Seni yaramaz seni🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
Dimi ama İnce bir çalışma ile takılmadan çıkarmak lazım 😍😍👍Yani takılcak yer bulamamış nereye takılmış 😎😎🤣🤣🤭🤭🤪🤪
😜😜😜🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰
Kesinlikle hayıırr gitmene yardımcı olmam hazır çıkartmışsın 😋😋🤪🤪🤪🥳🥳🥰😎iç çamaşırımı giymem için yardımcı olurmusunuz😎 🥰