Onaylı Referans Hoşgeldin...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,919
Bugün sabah erkenden kendisini rahatsız ettim ,sabahın 10 nun da kapısında bittim desem yeridir. Daha önce görüştüğüm doyamadığım dönüşünü 4 gözle beklediğim kadın :) Bu sefer 2 saatlik bir program yaptık güler yüzü , samimiyeti, temizliği ile kendisine hayran bırakan girl friend deneyiminin Türkçe karşılığıdır Boncu(k) . Her şey için teşekkürler kollarında olmak çok güzeldi. Tanışmayan arkadaşlar çok mutlaka takvimde ona bir yer ayırın bir kaç ay sonra çok geç olabilir :)

Durum
Sosyal Coin
16,649
Bugün sabah erkenden kendisini rahatsız ettim ,sabahın 10 nun da kapısında bittim desem yeridir. Daha önce görüştüğüm doyamadığım dönüşünü 4 gözle beklediğim kadın :) Bu sefer 2 saatlik bir program yaptık güler yüzü , samimiyeti, temizliği ile kendisine hayran bırakan girl friend deneyiminin Türkçe karşılığıdır Boncu(k) . Her şey için teşekkürler kollarında olmak çok güzeldi. Tanışmayan arkadaşlar çok mutlaka takvimde ona bir yer ayırın bir kaç ay sonra çok geç olabilir :)
Referans için (aynen katılıyorum) ve de paylaşım için teşekkürler😇😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: BONCUK
Durum
Sosyal Coin
2,773
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkür ederim cnm benim yine beklerim senle geçirgen güzel saatler için teşekkür ederim ve referans için de çok çok teşekkürler🥰😘🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Mr. V ve Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye