Onaylı Referans Hoş saatler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
714
Kendisiyle birkaç ay önce görüşme şansım oldu. Öncelikle genç bir hanımefendi, konuşkan ve sizi rahatlatiyor. Hafif tombul ancak diri bir vücudu var.
Sevişme konusunda ise on numara, opusmekten hiç sakinmiyor ve sevişirken olayı yaşıyor. Tavsiye ederim. Oral konusunda da iyi diyebilirim, eğer siz de yapmak isterseniz izin verdiğini belirtmişti ancak ben tercih etmedim.

Durum
Sosyal Coin
11,961
Güzel referansınız için teşekkürler 👌
@TOMRİS Hanım ile görüşüpte memnun kalmamak imkansız gibi birşey 😊

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Kendisiyle birkaç ay önce görüşme şansım oldu. Öncelikle genç bir hanımefendi, konuşkan ve sizi rahatlatiyor. Hafif tombul ancak diri bir vücudu var.
Sevişme konusunda ise on numara, opusmekten hiç sakinmiyor ve sevişirken olayı yaşıyor. Tavsiye ederim. Oral konusunda da iyi diyebilirim, eğer siz de yapmak isterseniz izin verdiğini belirtmişti ancak ben tercih etmedim.
Teşekkürler canım ♥️

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Konu referanslar bölümüne taşındı, referans için teşekkürler.

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
32,898
Güzel paylaşım icin teşekkürler 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye