Merhabalar geç olsa referans vermek istedim bir gün Twitter @Öykü Şanlı ya denk geldim yazdım kendisinden cevap alamadım ertesi gün yine yazınca tesadüf gördü yazdı plan yapmak istedimi belirttim şartları okey oldu kendiyle Anadolu yakasında otelde görüştük otele geldim kendisi gelmek üzereyim yazınca odaya geldim çok geçmeden geldi kapıda esmer uzun boylu zayıf güzel göründü içeri geçtik birbirimizi tanıdık sohbet ettik kahvemizi içtik sohbeti çok hoş sarıyor baya yavaştan duşa girelim duşa girdim çıktım öykü hanım hazırlanmak için müsade istedi aman bir liseli kız çıktı topuklu ayakkabılarıyla ayrı güzel olmuş dudakları çok hoş öpmeye başladım kısa öpüşme ardından yavaştan yatağa doğru geçtik oral yapması çok güzel yavaştan elim kalçalarına doğru indim tangasını çıkardım 🍑 ufaktan oral yapmaya başladım hoşuma gitti öykü nün hoşuna gitti yavaştan ilk maç ı gol olarak bitirdik gece uzun du kendiside sağol olsun içki içiyor viski 🥃 getirmiştim birer kadeh aldıktan sonra duşa girdim çıktıktan devam ettik gece güzel prenses le uyumak harika bir şey teşekkür ediyorum