Bir an için aranızda olduğumu düşündüm @EYLÜLRÜYA @Nihal 😭😭😭 düşünmez olaydımmm@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Aaaa benden önce kucak dansı yapılmış 😊😊@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
🤣🤣🤣🤣🤣@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Duo gibi duo offff@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Artık bir hayalim var. Kucağımda nihal varken nihalin kucağında eylül 🙂@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Kalmamak mümkünmü kalmıştır😂😂😂@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Ben ikinizi de kucaklardım. O memelerin buluşması harika olmuş@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
muhteşem ikili@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Memnun kalmak ne demek. Müptelasıyım👅👅@Nihal kucakta çok iyi olduğumu duymuş denemek istedi ben de dedim tamam 😀😀 artık memnun kaldı mı bilmem 😝😝
Bence de😘Ben ikinizi de kucaklardım. O memelerin buluşması harika olmuş
Güzel fikir 🙄Artık bir hayalim var. Kucağımda nihal varken nihalin kucağında eylül 🙂
Noterden tasdiklettim. Telif atarım 🙂🙂Güzel fikir 🙄
çokkkkk özledimmmmmmmMemnun kalmak ne demek. Müptelasıyım👅👅