Nötr Görüşme Hogwarts Dışından Mia

Nötr Görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
7,648
Sihirli günler dilerim; ben forumdaki değerli partnerlerimizi; birer seherbaz olarak görüyorum ve forumuda; hogwarts olarak nitelendiriyorum.Bu sefer hogwarts dışından bir görüşmemi sizlerle paylaşmak istedim.Mia;ekin kaya; yednul; bu üç farklı isimle karşınıza çıkabilir; Numarasının son 4 hanesi; 34 07 . Cinselliğin büyülü dünyasına doğru yolculuğa çıkmayı beklerken bazı sorunlarla karşılaştım.Çok durgun; isteksiz bir dünyada buldum kendimi; haliyle benim için nötr bir görüşme oldu.

Durum
Sosyal Coin
984
Bence şanslısınız içeri girdiğinizde elinde alet ile Lort Voldemort karşılasaydı. :)
Yada hortluluka denk gelmiş bir sevişme yaşasaydiniz.
Şükredin Nas süresinden vazgeçmeyin.
Harry Potter da söyleyin bu hafta Cuma da göremedim, hoca çağırıyor diyiverin :)

Durum
Sosyal Coin
7,648
Geçmiş olsun. Arada olabiliyor, farklılık ararken, vasat görüşme can sıkıcı… benzetmeler çok iyi 🤓 voldemort’lar uzak dursun😂
Teşekkür ederim; Voldemorta karşı güçlü büyülerim var. :D Sihirli günler dilerim.
Bence şanslısınız içeri girdiğinizde elinde alet ile Lort Voldemort karşılasaydı. :)
Yada hortluluka denk gelmiş bir sevişme yaşasaydiniz.
Şükredin Nas süresinden vazgeçmeyin.
Harry Potter da söyleyin bu hafta Cuma da göremedim, hoca çağırıyor diyiverin :)

Sihirli günler dilerim; hortkuluklar peşinde koşan biriyim ama isteksiz ve durgun bir cinsellik dünyası beni daha olumsuz etkileyen bir durum.:)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canakturk

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Umarım bir daha olumsuz bir görüşme ile karşılaşmazsınız 🙏🏻🙏🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: UnderWorld
Durum
Sosyal Coin
6,451
Sihirli günler dilerim; ben forumdaki değerli partnerlerimizi; birer seherbaz olarak görüyorum ve forumuda; hogwarts olarak nitelendiriyorum.Bu sefer hogwarts dışından bir görüşmemi sizlerle paylaşmak istedim.Mia;ekin kaya; yednul; bu üç farklı isimle karşınıza çıkabilir; Numarasının son 4 hanesi; 34 07 . Cinselliğin büyülü dünyasına doğru yolculuğa çıkmayı beklerken bazı sorunlarla karşılaştım.Çok durgun; isteksiz bir dünyada buldum kendimi; haliyle benim için nötr bir görüşme oldu.
Geçmiş olsun üstad

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
32,898
Partner seçimi çok önemli. Geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye