Böyle hemşireye tansiyon dayanamaz ki 🔥🤣💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Yuh artık yuh beni kopya çekme forumda yüksek arşa değen dansiyonu olupta doktor raporu olan benim git başka yerde yeşillen 😜😜@Avtandil gözünaydın.. artık bende kalp hastasıyım.. hemde gönüllü..
@Cansel Ulusoy kalp masajı ve suni tenefüse ihtiyacım varmış benim... 🥰😍😘
Ayyyy ben aranıza girmeyim şimdi hasta hastadır benim için sonuçta ben bir hemşirey yardımcı olmam lazım sana degil mi ama 🤣🤣🤣😎😎🤪🤪🙈🙈@Avtandil gözünaydın.. artık bende kalp hastasıyım.. hemde gönüllü..
Hahaa yaşasın kalp hastalarını çok severim🤭🤭🥰🥰🤣🤣
@Cansel Ulusoy kalp masajı ve suni tenefüse ihtiyacım varmış benim... 🥰😍😘
Hemen dil altı vericem size en etkilisi 🤣🤣🥰🥰Böyle hemşireye tansiyon dayanamaz ki 🔥🤣
Adam sensiz birşey yapamıyor yavrucuğum 🤣🤣🤭🤭Yuh artık yuh beni kopya çekme forumda yüksek arşa değen dansiyonu olupta doktor raporu olan benim git başka yerde yeşillen 😜😜
🤣🤣Afiyet olsun yavrum 🤣🤣🤭🤭istersen onu içme ben sana dil altı vereyim 🤪🤪🥰🤣🤣Hemşire @Cansel Ulusoy yaktın beni zabah zabah bir doz daha şap içecem 😁😁
Ayyy duramıyorum ne yapayım 🤭🤭sizin bu güzel yorumlarınızı okuyunca hiç uslu durulur mu 🤣🤣🤭🤭🥰🥰😎😎Cansel Hanım bi uslu durabilir misiniz lütfen?😋😊
Ama işte bende sizi iyi etmek için uğraşıyorum en iyi şekilde tedavi edicem sizii🤣🤣😎😎🥰🥰🤪🤪Iyileştirmekten çok daha fazla rahatsızlığa sebep olabilirsiniz, kalbi, tansiyonu, şekeri olan insanlar var aramızda.😍😂🤣
Nereye gidiyorsunuz beni bekleyin 🤣🤣🤭🤭🥰🥰🥰Allah'ım kalpten gidiyorum bu ne güzellik
Evet bencede çok normal 🤣🤣yanıma gelince inşallah düşer 🥰🥰😎😎🤣🤣Bu paylaşımlarla tansiyon yükselmesi gayet normal değil mi, yanında sanırım düşecek
Çok teşekkür ederim bebeğim 💋 nerelerdesin sen bakalım sesin çıkmıyordu 😎😎🥰🤣🤣🔥 yakıyorsun yine ortalığı maşallah 💖🌹
Olursun tabi ndn olmayasın ki🤣🤣🤣💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Düşürt o zmaaaan canselcim 😋😋💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Yesinler @Alpi1907 yi 😜😜Adam sensiz birşey yapamıyor yavrucuğum 🤣🤣🤭🤭
🤣🤣Afiyet olsun yavrum 🤣🤣🤭🤭istersen onu içme ben sana dil altı vereyim 🤪🤪🥰🤣🤣
bu güzelliği görünce tansiyon tavan yapar💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Bu pozda tansiyonum bıraktın ki🙈🥰😘💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Benim Sünni teneffüse ihtiyacım var sanki hemşire hanımcım 😁😁🤗🤗❤️❤️🔥🔥💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Hep seksi hep güzel💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
😁😁😁🤣🤣🤣Olursun tabi ndn olmayasın ki🤣🤣🤣
Tam olarak neresi bir daha gösterirmisin🤣🤣🥰🥰Şuram agriyor hemşire hanım bi bakar misiniz?😅🥰
Hemen geliyorum bekleyin 🤣🤣🤪🤪Düşürt o zmaaaan canselcim 😋😋
🤣🤣Tansiyonunuz çok yükselmiş tabiki normal çıkmaz 🤪🤪🤣🤣😎🤗🤭🤭İyi de hiçbir değer normal çıkmaz ki!!!
Büyük bir zevkle 🥰🥰😁😁Hmm hemşire hanım bi fenalık oldum yardım edermisiniz 😋
Aaaaa öyle mi dediii ben hiç duymadım 🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Ayyy dur bebişim yaaaa hemen tansiyonuna bakmam gerek sen aç ben geliyorum 🥰🥰🤣🫀🫀bak yine hızlandı kalbim 😜😜
Bizde hemen dil hapı veririz😁😁🥰🥰bu güzelliği görünce tansiyon tavan yapar
İki dakika da pert 🤣🤣🤣💃💃💃🥰🥰Bu pozda tansiyonum bıraktın ki🙈🥰😘
Tamam canım hemen geliyorum konum at 🤣🤣🥰🥰💃💃Benim Sünni teneffüse ihtiyacım var sanki hemşire hanımcım 😁😁🤗🤗❤️❤️🔥🔥
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋Hep seksi hep güzel
Tabiki neden olmasın en yakın zamanda sizin şekerinize bakalım ihmal etmeyin lütfen yoksa kötü şeylere yol açabilir 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤣🥰🥰Tamam o zaman benim şu şekerime bir bakar mısın? Bir kalkıyor şey pardon bir yükseliyor bir düşüyor.🤣🙈
Senin gibi hemşirem olucaksa hergün hasta olurum💗🤣😎 Sabah sabah bu nee tansiyonunuz çok yükselmiş 💗🤣
Gelll canım Geell 😊Hemen geliyorum bekleyin 🤣🤣🤪🤪
Surasi, azıcık asagisi evet evet orasi hahaha😅😅😅Tam olarak neresi bir daha gösterirmisin🤣🤣🥰🥰
Sıvadım gömleğimi hemen aç karna ölç dansiyonumu 😁😁hemen tansiyonuna bakmam gerek sen aç ben geliyorum