Bu bomba elimde, kucağımda patlasa keşke 😂😂🥰🥰💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Sahaneligini mi??💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Tablo gibi kadınsın @Cansel Ulusoy 😍😇. Patlat gitsin...😂😂😍💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Seninle bombalar yürek hoplatır senin gibi bir melek ile kötü bir şey düşünülür mü💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Aminn inşallah 🤣🤣🥰🥰🤪🤪Bu bomba elimde, kucağımda patlasa keşke 😂😂🥰🥰
Bilmemm sen öyle düşünüyorsun belki 😎😎🥰🥰Sahaneligini mi??
Bak o hiç aklıma gelmemişti olabilir 🤣🤣🥰🥰İzmir bombasıda bir başka güzel oluyor Alsancakta çok güzel İzmir bombası yapan yer var ❤️❤️💋🥰🥰🥰İzmir bombasi mi?😀🧿
Bende olmanı isterimmm🥰🥰🤭🤭O bombanın fünyesi olmak isterdim
Tamam ben düşünmüyorum bundan sonrasını sen düşün bebişim 🥰🥰🥰 seviyorum seni 🖤🖤🖤 bende pimi çekmek isterim 🤭🤭🤣🤣😎😎Sen bunları düşünme,zahmetlenme Mızafferrimmmm,
Ben senin yerine patlatırımmm.🔥Uzmanlık alanım.
Başınıza neler geleceğini 🤪🤪🤭🤣🤣😎Neyi düşünmek gerek bende merak ettim şimdi patlayan bombayı 🦋
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋Tablo gibi kadınsın @Cansel Ulusoy 😍😇. Patlat gitsin...😂😂😍
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz @Arass bey öpüyorum siziii bombanızdan 💋💋🤣🤣ayyyy pardon yanağınızdan 🤭🤭🤗🤗😎🥰🥰❤️❤️@Cansel Ulusoy hanım , duru güzelliğiniz ile muhteşem görünüyorsunuz
Bu kötü bomba değil seksi ve güzel bomba bebiş 😎😎🥰🥰🤣🤣sende hemen kötü şeyler düşünüyorsun😉😉😎🥰🥰🤣🤣🤪🤪Seninle bombalar yürek hoplatır senin gibi bir melek ile kötü bir şey düşünülür mü
🥰🥰Beraber olunca neden olmasın 🥰🥰🤣🤣Böyle bir bombayı patlatmak büyük bir zevk verecektir
Kırmızı jartiyeri yırtınca aman kırmızı kabloyu kesince patlamaz bebeğim geleyim imha etmeye 🙂🙂😍😍😘😘😂😂😜😜🔥🤣😜😜💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Bommmmm sesleri gelsin balım sağlam çek dememe gerek yok zaten yeteri kadar sağlamcısın biliyorum şansa bırakmazsın sen.😁🔥Tamam ben düşünmüyorum bundan sonrasını sen düşün bebişim 🥰🥰🥰 seviyorum seni 🖤🖤🖤 bende pimi çekmek isterim 🤭🤭🤣🤣😎😎
Benim kötü düşüncelerim ikimiz için alev alacak bombalar için geçerli 🤣🤣😎🥰Bu kötü bomba değil seksi ve güzel bomba bebiş 😎😎🥰🥰🤣🤣sende hemen kötü şeyler düşünüyorsun😉😉😎🥰🥰🤣🤣🤪🤪
Kırmızı en tehlikeli renk bebeğim 🤣🤣🥰🥰Kırmızı jartiyeri yırtınca aman kırmızı kabloyu kesince patlamaz bebeğim geleyim imha etmeye 🙂🙂😍😍😘😘😂😂😜😜🔥🤣😜😜
Hep kötü şeyler yapıyoruz bizde 🤪🤪🤣🥰🥰hiç uslu kız olamayı başaramıyorum nedense yaramazlık çok seviyorum 🥰🥰🤪🤪🤣🥰😎😎 mızafferrrri getirin bana 🤣🤣🤪🤪😎😎Bommmmm sesleri gelsin balım sağlam çek dememe gerek yok zaten yeteri kadar sağlamcısın biliyorum şansa bırakmazsın sen.😁🔥
Ozaman yanariz ikimizde bebişim 🤭🤭🤭 ama olsun bana uyar 🤣🤣🤪😎🤭🤭Benim kötü düşüncelerim ikimiz için alev alacak bombalar için geçerli 🤣🤣😎🥰
Korkma profesyonelim imha konusunda 🤣🤣😜😜❤️🔥❤️🔥🤪🤪😂Kırmızı en tehlikeli renk bebeğim 🤣🤣🥰🥰
Sen ne olur ne olmaz dikkat et başımıza iş almayalım korkarım ben 🤣🤣🥰🥰
muhteşem ötesi güzellik💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣
Bir gün görüşürsek eğer elim bos gelmem😀Bak o hiç aklıma gelmemişti olabilir 🤣🤣🥰🥰İzmir bombasıda bir başka güzel oluyor Alsancakta çok güzel İzmir bombası yapan yer var ❤️❤️💋🥰🥰🥰
Canimmmm 🔥😍😍😍Bilmemm sen öyle düşünüyorsun belki 😎😎🥰🥰
etrafın bomba imha uzmanlarıyla dolu, biliyorsun di mi hahahahah💣😎🤣Bu gece bu bomba patlar iyi düşünelim iyi olsun🤣💣