O dil ne öyle yerim ama seni 😄😋😍😘😘😘Meraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷
Sen nerelerdesin kaçakMeraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷
Çok özledim ama hemde çok 😍😍😍Meraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷
yeşil gözlerim kamaştı adeta sağlıklı günler dilerim öykü hanım cımMeraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷
Senede bir kaç kez Türkiye’ye geliyorum. Geçen gelişimde deprem felaketi yaşandı görüşme yapmadım. Öykü ile 1 senedir görüşmeye çalışıyorum ama hep bir aksilik çıkıyor umarım bu hafta bir randevu ayarlayabilirim. 🫶🏻Meraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷
Yeseneeee👅👅👅O dil ne öyle yerim ama seni 😄😋😍😘😘😘
Tesekkür ederim beyefendicim 🥰🙏🏻@Öykü Şanlı hanım , kusursuz fiziğiniz ile çok seksi görünüyorsunuz
Sana kırpıyo😬🤭İkizlerin göz kırpması çok hoş 🤭🤭
Tesekkür ederim 🥰Tatlı poz
Yakından görürsün sende 🥰🤭Baktım...Baktım da,kaldın orada.Şimdi nolucak @Öykü Şanlı ?👿😉
Denk gelemedik sanırım pazartesi baslıyorum refli tatilindeyim 🥰Senede bir kaç kez Türkiye’ye geliyorum. Geçen gelişimde deprem felaketi yaşandı görüşme yapmadım. Öykü ile 1 senedir görüşmeye çalışıyorum ama hep bir aksilik çıkıyor umarım bu hafta bir randevu ayarlayabilirim. 🫶🏻
Yeşil gözlerini yerim 🥰yeşil gözlerim kamaştı adeta sağlıklı günler dilerim öykü hanım cım
BurdayımmmmmSen nerelerdesin kaçak
Ben sana hep bakıyorumm
Evet haftaya baslicammmmtatil bitince görüşelim , tanışalım mesaj attım dönmemenin sebebi bellli oldu.
Benimi 😁😁😬Çok özledim ama hemde çok 😍😍😍
Nasipse ikizleri ve @Öykü Şanlı yı dünya gözüyle görürsem bende onlara göz kırparım 😜😜😜Sana kırpıyo😬🤭
her bir zerreniBenimi 😁😁😬
Haftasonu dönüyorum. Artık bir daha ki sefere…Denk gelemedik sanırım pazartesi baslıyorum refli tatilindeyim 🥰
Fazlalıklardan kurtulsak ıslansak beraberMeraba beyler k bir regli dönemine girdim 🙈 kısa süre sonra görüşmelere tekrardan baslicam 🙏🏻🩷