Ben herkesle göruşebilen biri değilim.Kendisinle 2 yıldır görüşüyorum ve o izin verdiği sürece görüşmeye devam edeceğim.çok iyi bir kalbi var.insanlığı, güzelliği, zekası, hoş sohbeti ve dogallığıyla muhteşem bir kadın.teşekkür ederim
Referans İçin teşekkürlerBen herkesle göruşebilen biri değilim.Kendisinle 2 yıldır görüşüyorum ve o izin verdiği sürece görüşmeye devam edeceğim.çok iyi bir kalbi var.insanlığı, güzelliği, zekası, hoş sohbeti ve dogallığıyla muhteşem bir kadın.teşekkür ederim
Çok Teşekkür ederim bu güzel yorumundan dolayı seni bildiğim için bu yüzden Foruma gelmeni istedim. İyiki geldin hoşgeldin.😊Ben herkesle göruşebilen biri değilim.Kendisinle 2 yıldır görüşüyorum ve o izin verdiği sürece görüşmeye devam edeceğim.çok iyi bir kalbi var.insanlığı, güzelliği, zekası, hoş sohbeti ve dogallığıyla muhteşem bir kadın.teşekkür ederim
Referans ve paylaşım için teşekkürlerBen herkesle göruşebilen biri değilim.Kendisinle 2 yıldır görüşüyorum ve o izin verdiği sürece görüşmeye devam edeceğim.çok iyi bir kalbi var.insanlığı, güzelliği, zekası, hoş sohbeti ve dogallığıyla muhteşem bir kadın.teşekkür ederim
Referans icin tessekurler ve hosgeldinBen herkesle göruşebilen biri değilim.Kendisinle 2 yıldır görüşüyorum ve o izin verdiği sürece görüşmeye devam edeceğim.çok iyi bir kalbi var.insanlığı, güzelliği, zekası, hoş sohbeti ve dogallığıyla muhteşem bir kadın.teşekkür ederim