Herkes Tatilde biz niye buradayız tatil planlarını alalım belki yol gösterir bize

Durum
Sosyal Coin
17,578
Çılgınlar gibi fındık dalı silkeleyip ,toplayıp, taşıyıp,toplatıp ve taşıttıracağım akşam serinliğinde de yürüyerek denize girerim =)

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: baygizli ve Adam
Durum
Sosyal Coin
8,710
iş güç biliyorsun başkan anca iki bayramda fırsat bulunca yapabiliyoruz..

En son kurban bayramında küçük bi Güney Ege turu yaptım toplamda 2500 km yol 4 gün 3 tekne gezisi , Dalyan merkezli konaklama bi gün Akyaka , bi gün Göçek , bi gün Ölüdeniz tekne turları ; fena geçmedi ..

Gönül ister zaman olsun 15 gün şöyle doya doya Yunan adaları , Selanik Halkidiki vs yapalım ama zaman yok maalesef, e bizim işi bırakıp gidecek eleman lüksümüzde yok neticede …

Durum
Sosyal Coin
15,253
şimdi ben de dışarıdaki ve buradaki hayatımda tatillerimi yaptım :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ama haftasonu bağlamalı 3-4 günlük bir Bodrum ya da yakın bölgelerden Bozcaada / Gökçeada neden olmasın.

14-20 Ağustos için ada halkının kutladığı dini bayram ve Meryem Ana Panayırı nedeniyle Gökçeada şiddetle önerilir 👌Bolca boğma yunan rakısı, sirtaki, Yunan şarkıları ile adanın en eğlenceli dönemi
Gitti 2 dönüm😁

Durum
Sosyal Coin
8,710
şimdi ben de dışarıdaki ve buradaki hayatımda tatillerimi yaptım :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: ama haftasonu bağlamalı 3-4 günlük bir Bodrum ya da yakın bölgelerden Bozcaada / Gökçeada neden olmasın.

14-20 Ağustos için ada halkının kutladığı dini bayram ve Meryem Ana Panayırı nedeniyle Gökçeada şiddetle önerilir 👌Bolca boğma yunan rakısı, sirtaki, Yunan şarkıları ile adanın en eğlenceli dönemi
Gökçeada Yıldız koyu 😍😍😍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: baygizli, Hawkeye ve xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
7,985

Valla yeni gördüm ama Gökçeadadan yeni geldim limnos otel ama sıcak üstadım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: xxxxxxxxxxxx
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye