Selamlar bu sıcakta en iyi tatil muhabbeti olur kimler nerelerde olacak nasıl bir rpogramları var örnekleri alalım bizde belki faydalanırız.
Abim ben körfezde olacağım 🙂Selamlar bu sıcakta en iyi tatil muhabbeti olur kimler nerelerde olacak nasıl bir rpogramları var örnekleri alalım bizde belki faydalanırız.
Şimdi bi şey derdim demiycem ama , sen zaten denize güneşe plaja hasret kal emi 🤭🤣🤣balkon yıkama, salon klima fakirin tatili ne ola ki
Yeteri kadar kaldım abi be Bizim de bir gün yüzümüz gülür müŞimdi bi şey derdim demiycem ama , sen zaten denize güneşe plaja hasret kal emi 🤭🤣🤣
Gülür gülür ; güldü bile 🤣 sen işini bilirsin 🤣🤣Yeteri kadar kaldım abi be Bizim de bir gün yüzümüz gülür mü
Neresinde bende oralarda olucam🙋Abim ben körfezde olacağım 🙂
Basra körfezimi😂😂Abim ben körfezde olacağım 🙂
Aden Körfezi korsanlar ile el ele 😁😁Basra körfezimi😂😂
Gitti 2 dönüm😁şimdi ben de dışarıdaki ve buradaki hayatımda tatillerimi yaptım ama haftasonu bağlamalı 3-4 günlük bir Bodrum ya da yakın bölgelerden Bozcaada / Gökçeada neden olmasın.
14-20 Ağustos için ada halkının kutladığı dini bayram ve Meryem Ana Panayırı nedeniyle Gökçeada şiddetle önerilir 👌Bolca boğma yunan rakısı, sirtaki, Yunan şarkıları ile adanın en eğlenceli dönemi
Gökçeada Yıldız koyu 😍😍😍şimdi ben de dışarıdaki ve buradaki hayatımda tatillerimi yaptım ama haftasonu bağlamalı 3-4 günlük bir Bodrum ya da yakın bölgelerden Bozcaada / Gökçeada neden olmasın.
14-20 Ağustos için ada halkının kutladığı dini bayram ve Meryem Ana Panayırı nedeniyle Gökçeada şiddetle önerilir 👌Bolca boğma yunan rakısı, sirtaki, Yunan şarkıları ile adanın en eğlenceli dönemi
Valla yeni gördüm ama Gökçeadadan yeni geldim limnos otel ama sıcak üstadımşimdi ben de dışarıdaki ve buradaki hayatımda tatillerimi yaptım ama haftasonu bağlamalı 3-4 günlük bir Bodrum ya da yakın bölgelerden Bozcaada / Gökçeada neden olmasın.