Kullanıcı adınız: @Khanral
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @DURU
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Hemen dönüş alabildim.
Ulaşım Nasıldı ?: Şahsi araç.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi araç.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, fotoğraflardan daha çok beğendim.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Samimi ve yakın.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Misafirperver ve Sıcakkanlı.
Partnerin Yatak Performansı : Perfecto. 👌
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar,
Bir süre görüşmelere ara vermiştim hatta bu dönemde yazmadığım bir kaç görüşmemde oldu. Akşam üstü yeni gelen kimler var diye bakınırken Duru’ya gözüm ilişti. Anlık hemen şansımı denemek istedim ve müsaitti. Duru’yu tanıdıktan sonra referans yazmak içimden geldi diyebilirim.
Ulaşım toplu taşıma ile de kolay, kendi aracıyla gelecekler içinde otopark mevcut.
Kapı açıldığında 22 yaşında Güney Amerika kızlarının vücut hatlarına sahip dünya tatlısı minyon bir kız çıkıyor. En son buna benzer bir deneyimi Carmen ile de yaşamıştım. Yüzü de vücudu kadar aynı derecede güzelliğe sahip. İki tane çok tatlı kediye sahip etrafta tüy yoktu. 👍
Kişisel temizliğinize dikkat eden biriyseniz kendisini size bırakıyor. Benim için GFE tadında bir görüşme oldu. Baya bi yumuldum insanın bırakası gelmiyor.🤭 Yatakta pozisyon isteklerimi kırmadı.
Yaşının vermiş olduğu masumluk ile öğrenci yıllarımı andıran bir deneyim oldu. 2 saatlik görüşmeden büyük bir keyifle ayrıldım. Yer yatağında sevişme küçükken köye gittiğim yıllarımı anımsattı. 😀
Geçen her saniye benim için değerliydi, beni misafiri olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek üzere. ✌️
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @DURU
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Hemen dönüş alabildim.
Ulaşım Nasıldı ?: Şahsi araç.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi araç.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, fotoğraflardan daha çok beğendim.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Samimi ve yakın.
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Misafirperver ve Sıcakkanlı.
Partnerin Yatak Performansı : Perfecto. 👌
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar,
Bir süre görüşmelere ara vermiştim hatta bu dönemde yazmadığım bir kaç görüşmemde oldu. Akşam üstü yeni gelen kimler var diye bakınırken Duru’ya gözüm ilişti. Anlık hemen şansımı denemek istedim ve müsaitti. Duru’yu tanıdıktan sonra referans yazmak içimden geldi diyebilirim.
Ulaşım toplu taşıma ile de kolay, kendi aracıyla gelecekler içinde otopark mevcut.
Kapı açıldığında 22 yaşında Güney Amerika kızlarının vücut hatlarına sahip dünya tatlısı minyon bir kız çıkıyor. En son buna benzer bir deneyimi Carmen ile de yaşamıştım. Yüzü de vücudu kadar aynı derecede güzelliğe sahip. İki tane çok tatlı kediye sahip etrafta tüy yoktu. 👍
Kişisel temizliğinize dikkat eden biriyseniz kendisini size bırakıyor. Benim için GFE tadında bir görüşme oldu. Baya bi yumuldum insanın bırakası gelmiyor.🤭 Yatakta pozisyon isteklerimi kırmadı.
Yaşının vermiş olduğu masumluk ile öğrenci yıllarımı andıran bir deneyim oldu. 2 saatlik görüşmeden büyük bir keyifle ayrıldım. Yer yatağında sevişme küçükken köye gittiğim yıllarımı anımsattı. 😀
Geçen her saniye benim için değerliydi, beni misafiri olarak kabul ettiği için teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek üzere. ✌️