Dün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
Dün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
@ShakiraDün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
Paylaşım için teşekkürler, biraz daha detay alabilseydik çok daha iyi olurdu tanımamız @Shakira hanımıDün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
Referans için teşekkürlerDün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
REferans üçin çok teşekkür edoyorum 🫠Dün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .
Paylaşım için teşekkürlerDün gece Shakira ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Fizik ve kişilik olarak gayet güzel . Kendisine teşekkür ediyor ve gitmeyi düşünenlere tavsiye ediyorum .