Bugün iş programım da ani bir değişiklik oldu ve bir anda aklıma @ilbige geldi. Sağolsun her zaman ki gibi hızlıca cevap verdi.
Yeni saç modeli zaten güzel olan bu hanımı iyicene güzelleştirmiş.
Odadan içeri girince mis gibi kokan, file çorabı, topuklu ayakkabılarıyla son derece seksi, narin, bronz ve pürüzsüz teniyle yemede yanında yat bir Latin güzeli vardı karşımda.
Tabii ki yanında yattım ama yemeden de duramadım
Her zamanki gibi hardcore bir görüşme oldu. İtaatkar, yönlendirmeyi seven ve kolay kolay bulamayacağınız bir seviyede zevk ve acının karışımı bir 3 saat yaşadık.
Malum filmlerdeki tag olayını bilirsiniz filmin içeriğinde neler olduğunu anlamanızı sağlar.
Eğer bugün bir film çekmiş olsaydık aşağıdaki gibi taglar olurdu herhalde.
Cute, sub, deepthroat, hardcore, slap, cim, petite, babygirl, oldman
3 saatin sonunda haz, ter ve gözyaşı içinde yine çok güzel bir görüşme yaşattı bana.
Herşey için çok teşekkürler @ilbige güzellik.
Yeni saç modeli zaten güzel olan bu hanımı iyicene güzelleştirmiş.
Odadan içeri girince mis gibi kokan, file çorabı, topuklu ayakkabılarıyla son derece seksi, narin, bronz ve pürüzsüz teniyle yemede yanında yat bir Latin güzeli vardı karşımda.
Tabii ki yanında yattım ama yemeden de duramadım
Her zamanki gibi hardcore bir görüşme oldu. İtaatkar, yönlendirmeyi seven ve kolay kolay bulamayacağınız bir seviyede zevk ve acının karışımı bir 3 saat yaşadık.
Malum filmlerdeki tag olayını bilirsiniz filmin içeriğinde neler olduğunu anlamanızı sağlar.
Eğer bugün bir film çekmiş olsaydık aşağıdaki gibi taglar olurdu herhalde.
Cute, sub, deepthroat, hardcore, slap, cim, petite, babygirl, oldman
3 saatin sonunda haz, ter ve gözyaşı içinde yine çok güzel bir görüşme yaşattı bana.
Herşey için çok teşekkürler @ilbige güzellik.