@EDA hanım foruma girdiği günden itibaren dikkatimi çeken kendisini tanımak istediğim kişilerden olmuştur ancak iş yoğunluğu ve günlerin uyuşmaması yüzünden maalesef içimde hep bir özlem kaldı ancak geçen günlerde 3 saatliğini değerlendirip sonunda vuslata kavuştum kapıdan girince karşımda uzun boylu fit vücutlu uzun saçlı bir melek karşıladı beni ve bu zamana kadar ne kaçırdığımı görünce kendime istemsizce kızdım hazırladığı ikramları muazzamdı çay eşliğinde kendisiyle hemen sohbete koyulduk ve zamanım nasıl geçtiğini anlamak zor kendisinin hadi banyoya gir demesiyle kendime geldim ve heyecanla duşumu alıp eda hanımı beklemeye koyuldum @EDA hanım tüm seksiliği ile karşımdaydı kendisi ön sevişme de gerçekten çıtayı zirveye çıkarmış misyoner ile başlayan serüvenimiz cow girl ile son buldu salona geçerek Türk kahvesi eşliğine sohbetimiz devam etti kahvelerimiz bitince iki raund zamanı gelmişti ve beni elimden tutarak yatağa götürürken banyoya girdim şaşırmış ve merak içindeydim beni bir çocuk gibi elleriyle yıkayarak ufaklığı elleri ve kalçasıyla hazır hale getirdi o arzu ile uzun süreli şehvetli bir ön sevişmenin ardından tüm pozisyonları sıraladık bu kez kararlıydım dayanacaktım cow girl pozisyonunda eda hanımın zevk ile boşalmasını izlemek muazzamdı durumu eşitlemenin verdiği mutluluk yüzümden okunuyordu @EDA hanım ise daha bitmedi diyerek bana bir bakış attı anlayamadım başta sonra salona geçerek soluklandık ve verdiğimiz enerjiyi hazırladığı ikramları ile yerine getirdik derken @EDA hanım mutfağa gitmek için istedi ve elinde sıcak nescafeyi görünce az önce bana daha bitmedi sözlerini şimdi anlamıştım önümde eğilerek sıcak kahveli oral başlamıştı o haz anlatılmaz yaşanılır diyorum eda hanım burada tüm hünerlerini sergiliyor gözleri sürekli sizde ve bakışları ile sizi gerçekten etkiliyor ağzını ve dilini sıcak kahve eşliğinde inanılmaz kullanarak tabiri caizze etinizi kemiğinden ayırıyor ve titreyerek cim ile finali yaptık oturduğum koltukta bir süre tavanı izleyerek ben bugün ne yaşadım diyordum @EDA hanıma bu unutulmaz gün için teşekkür ediyorum kendimede bu kadar zaman beklediğim için daha çok kızıyorum 2. Görüşme belki yarın belki yarında da yakın olacak dostlar…