Olumlu Görüşme Hayatın Mana'sını Anlamak

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
8,678
Merhaba Arkadaşlar;

Ulaşım şöyle, evin dekorasyonu öyle sevişmesi böyle vb. şeyler yazmayacağım çünkü; Mana Hanım dünyanın öbür ucunda da olsa yanına gitmek isteyeceğiniz, en kötü mekan da da olsa orayı cennet gibi göreceğiniz, hiç bir şey olmasa da yanında olup sadece gözlerine bakmak isteyeceğiniz kadar güzel ve iyi kişiliğe sahip bir kadın. Sizinle olan muhabbeti, ilgi ve alakası zaten ayrı dünyalara götürdüğü için zaman ve mekanın bir önemi kalmıyor, bir de bakmışsınız ki size ayrılan zamanın sonuna gelmişsiniz.Şöyle ifade etsem yanlış olmaz, Aradığınızın ne olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun onda olduğunu biliyorum.
İnsanlar üzerindeki olumlu etkilerinden bahsetmek gerekirse küçük dostlarımıza karşı mesafeli yaklaşan ben bile artık sevecen bir karaktere büründüm, hırpalar seviyesinde seviyor ve ısırmamak için kendimi zor tutuyorum 😁
Her ne kadar en içten ve yalın halde anlatmaya çalışılsa da başarılı olunamayacak şeyleri daha fazla yazmaya gerek olmadığını düşünüyor, kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyor ve bir kez de buradan teşekkür ediyorum. 🤍

Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye