Hayal kırıklığına uğrattı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
1,178
Bu konuyu gerçekten üzülerek açıyorum . Arkadaslar ilk öncelikle hepinize merhabalar ben ilbilge hanıma 5 şubattan berli ulaşmaya çalışıyorum refaranslarımıda yazdım malesef bir türlü müsait olamadı anlıyorum sonuçta insanız herkesin bir işi gücü var benim anlamadıgım ben sadece kendisiyle randevu oluşturmak istedigimi belirttim ve beni engelledi ordada hiçbir durum yokken acaba soruyorum size herkes iyi diyor olumlu cvp veriyor neden böyle birşeyle karşılaştım bilemiyorum 🤔

Ekli dosyalar

• C3FBE162-E2F4-4531-9845-937C6AE4B02A.png
    C3FBE162-E2F4-4531-9845-937C6AE4B02A.png
    163.9 KB · Görüntüleme: 215
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
600
1-) Kendinizi tanıtmadan randevu talep etmişsiniz, çoğu partner böyle mesajlara geri dönüş dahi yapmaz
2-) 11 Mart’ta regl olacağını söylemiş siz 2 gün sonra tekrar yazmışsınız. Regl dönemi kadınlarda biraz sancılı bir dönemdir ve 2-3 günde biten birşey değil.
3-) Karşı taraf ile iletişime geçerken yazım kurallarına ve hitap konusuna dikkat edilmeli. Çalışmaya başladınız mı bence kaba bir tabir.
4-) Bu bir olumsuz referans konusu değil. Görüşme gerçekleşmemiş,

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nomode, Henry, andre ve 2 diğerleri
Durum
Sosyal Coin
2,108
Bu konuyu gerçekten üzülerek açıyorum . Arkadaslar ilk öncelikle hepinize merhabalar ben ilbilge hanıma 5 şubattan berli ulaşmaya çalışıyorum refaranslarımıda yazdım malesef bir türlü müsait olamadı anlıyorum sonuçta insanız herkesin bir işi gücü var benim anlamadıgım ben sadece kendisiyle randevu oluşturmak istedigimi belirttim ve beni engelledi ordada hiçbir durum yokken acaba soruyorum size herkes iyi diyor olumlu cvp veriyor neden böyle birşeyle karşılaştım bilemiyorum 🤔
Herkes bizimle görüşmek zorunda değil burası zorunlu bir platform da değil kadınlarda insan istedikleri ile görünürler zaten kalite ordan geliyor

İletişim sorunu olarak bile acamasiniz çünkü İletişim kurmak istemiyor nokta 100 kadın var başkasına yaz

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Denth ve KARAKIZ
Durum
Sosyal Coin
1,178
Herkes bizimle görüşmek zorunda değil burası zorunlu bir platform da değil kadınlarda insan istedikleri ile görünürler zaten kalite ordan geliyor

İletişim sorunu olarak bile acamasiniz çünkü İletişim kurmak istemiyor nokta 100 kadın var başkasına yaz
Galiba sen tam okumadın yorumu ben neden görüşmedi niye görüşmedi demiyorum görüşmek istemiyorsa hayır diyebilir engeli neden attı diyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Olmamış bir görüşmeyi nasıl olumsuz olarak değerlendirdiniz bilmiyorum ama olumsuz bir görüşme değil. 11 martta regl olmak üzereyim mesajı atılmış 13 martta tekrar görüşme talep edilmiş. Bu kadar ısrar karşı tarafda görüşmeme isteği oluşturabiliyor. Başlık iletişim sorunu olarak değiştirildi. Umarım olumlu görüşmeye dönen bir referans olur.

Durum
Sosyal Coin
1,178
Olmamış bir görüşmeyi nasıl olumsuz olarak değerlendirdiniz bilmiyorum ama olumsuz bir görüşme değil. 11 martta regl olmak üzereyim mesajı atılmış 13 martta tekrar görüşme talep edilmiş. Bu kadar ısrar karşı tarafda görüşmeme isteği oluşturabiliyor. Başlık iletişim sorunu olarak değiştirildi. Umarım olumlu görüşmeye dönen bir referans olur.
Evet biraz ısrarcı olmuşumdur ama işim gereği sürekli burada olamıyorum sonradan fark ettim yanlış konu açtıgımı olumsuz olarak ama geç kaldım düzeltmekte ve düzenleyemedim bu olay için kbakmayın

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: azsa93 ve Bayer
Durum
Sosyal Coin
1,178
Forumdan herhangi bir bayan belki bazı sebeplerden,belkide hiç sebep yokken seni engelledi veyahut görüşmek istemedi.Ee bu durum için üzülecek,bunu kendine dert mi edineceksin.Forumda başka bayan mi kalmadı. Görüşmek istemiyorsa görüşmesin.Üstelik olumsuz referans açmışsın...
Biraz olgun davranmak iyidir..
Haaa, regilin ne zaman geçer,böyle bir cevap olur mu ?Ben sana söyleyeyim,artık hiç geçmeyecek...
Bakın yanlış anlıyorsunuz neyse sizlere durumu acıkladıgım için kendimden özür diliyorum önemli olan görüşüp görüşmesi değil önemli olan neden engel attıgı zaten bu saatten sorna görüşmek istese bile kendim gitmem ben sadece olumlu cvp yazanlar için yazdım birkere olsun empati kurmayı deneyin lütfen ortada hakaret yok kırıcı birşeyde yok dediğim gibi sadece olumsuz yazmakla hata yaptıgımı düşünüyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,178
1-) Kendinizi tanıtmadan randevu talep etmişsiniz, çoğu partner böyle mesajlara geri dönüş dahi yapmaz
2-) 11 Mart’ta regl olacağını söylemiş siz 2 gün sonra tekrar yazmışsınız. Regl dönemi kadınlarda biraz sancılı bir dönemdir ve 2-3 günde biten birşey değil.
3-) Karşı taraf ile iletişime geçerken yazım kurallarına ve hitap konusuna dikkat edilmeli. Çalışmaya başladınız mı bence kaba bir tabir.
4-) Bu bir olumsuz referans konusu değil. Görüşme gerçekleşmemiş,
1 önceki mesajlarda kendimi tanıttım ve refaranslarımı söyledim
2 evet burda biraz sabırsız davranmış olabilirim işim gereği sürekli gezdiğim için
3 kbakmayın iletşim konusunda biraz zayıfım evet o an farkında olmadan yazmışım
4 evet orda yanlış yaptım ama sonradan düzeltemedim

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
ben sadece olumlu cvp yazanlar için yazdım
Eğer ki partnerler herkese iyi ise bir yerde yanlış vardır size iyi olan başkasına kötü olabilir.

kbakmayın iletşim konusunda biraz zayıfım evet o an farkında olmadan yazmışım

Sosyal forum kurulduğu ilk haftadan beri defalarca forum üyelerine partnerler ile nasıl iletişim kurulacağına dair örnekler veriliyor o konuları okudunuz mu?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: By_güngör ve Mertank06
Durum
Sosyal Coin
1,178
Eğer ki partnerler herkese iyi ise bir yerde yanlış vardır size iyi olan başkasına kötü olabilir.

Sosyal forum kurulduğu ilk haftadan beri defalarca forum üyelerine partnerler ile nasıl iletişim kurulacağına dair örnekler veriliyor o konuları okudunuz mu?
İşte tam olarak demek istediğimde bu neden bir olumsuz bişey oldugunda cevremizdeki insanlar sucu hep bende biliyor onlara iyi olabilir ama ben yaşadıgım bir durumu paylaştım kimseyi suclamadım hakaret etmedim ama gördügünüz gibi suclu duruma düştüm

Malesef okumadım ve anladım ki biraz okumalıyım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Alpi1907 ve Haknsrvt34
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye