hayal kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
1,120
elmira ile 2 saatlik görüşme planladık.görüşmeye saatinde geldi.sohbet muhabbet güzeldi.yatak kısmına geçince kendini yormak istemediği için kendinin aktif olamadığı pozisyonları tercih ediyor, cim yapmaya izin verdiğini belirttİ O şekilde anlaştık ama yapmak istediğimde olmaz yapamam dedi.bunlar hariç ortalama bir sex deneyimiydi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,167
Tanıtım Konusu Referansları
ELMİRA İLE 2 SAATLİK GÖRÜŞME PLANLADIK.GÖRÜŞMEYE SAATİNDE GELDİ.SOHBET MUHABBET GÜZELDİ.YATAK KISMINA GEÇİNCE KENDİNİ YORMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN KENDİNİN AKTİF OLAMADIĞI POZİSYONLARI TERCİH EDİYOR, CİM YAPMAYA İZİN VERDİĞİNİ BELİRTTİ O ŞEKİLDE ANLAŞTIK AMA YAPMAK İSTEDİĞİMDE OLMAZ YAPAMAM DEDİ.BUNLAR HARİÇ ORTALAMA BİR SEX DENEYİMİYDİ.
WhatsApp üzerinden yazabilir misiniz rica etsem sizi tanıyamadım açıkçası

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,167
ELMİRA İLE 2 SAATLİK GÖRÜŞME PLANLADIK.GÖRÜŞMEYE SAATİNDE GELDİ.SOHBET MUHABBET GÜZELDİ.YATAK KISMINA GEÇİNCE KENDİNİ YORMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN KENDİNİN AKTİF OLAMADIĞI POZİSYONLARI TERCİH EDİYOR, CİM YAPMAYA İZİN VERDİĞİNİ BELİRTTİ O ŞEKİLDE ANLAŞTIK AMA YAPMAK İSTEDİĞİMDE OLMAZ YAPAMAM DEDİ.BUNLAR HARİÇ ORTALAMA BİR SEX DENEYİMİYDİ.
Sizin yazmanızı bekliyorum hala ayrıca bu tarafınızdan şahsıma yapılan bir iftiradır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,285
Elmira hanım ile görüşmüş biri olarak söylüyorum yatakta son derece aktif ve karşı tarafın makul isteklerini yerine getiren minyon tatlı bir bayan

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,167
Evet sizi bekliyorum hala WhatsApp kim olduğunuzu tanıtırmısınız.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye