Tabi ki yardım ederim, hava sıcak ama seni şöyle görünce fikrim değişti sen daha sıcak olabilirsin test etmek lazım gibi 🔥🔥🔥🔥🔥Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
neden bu kadar sıcak olduğunu şimdi anladım meğerse havadan değilmişÜstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
Hayır diyecek bir insan evladı olduğunu zannetmiyorum @CemreÜstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
Sayende ter bastı❤🔥❤🔥❤🔥Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
en çokta ben isterim prensesÜstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
teşekkür ederim.. En kısa zamanda görüşmek dileğiyleİşi gücü bırakıp geleceğim sana az daha zorlarsan bu ne güzelliktir böyle ya
kesinlikle 💃💃Tabi ki yardım ederim, hava sıcak ama seni şöyle görünce fikrim değişti sen daha sıcak olabilirsin test etmek lazım gibi 🔥🔥🔥🔥🔥
hemde nasıl sıcak.. sımsıcak 🔥🔥neden bu kadar sıcak olduğunu şimdi anladım meğerse havadan değilmiş
o zaman evet diyoruuuuzzz 😅😅😇😇Hayır diyecek bir insan evladı olduğunu zannetmiyorum @Cemre
Yine aylardan kasım,sanki sende kaldı bir yarım 🌷🥰Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
Fotoğraflar gerçekten seksi 🤩Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
peki o zaman en yakın surede görüşmek dileğiyle 😘😘Fotoğraflar gerçekten seksi 🤩
Teklife ise asla hayır diyemem 🤭🤭
kasım olmasa da serin bir istanbul gününde , yarım, yarını tamamlayabilir 😘😘Yine aylardan kasım,sanki sende kaldı bir yarım 🌷🥰
ben üzerimi çıkartmama yardımcı olur musunuz demiştim, siz baştan çıkmışsınız ne diyim 😅😇🔥🔥Yine baştan çıkartıcı fotolar 😎😍
dikkat et yanma 🔥🔥Ateş parçası gibisin prenses, yakıyorsun
ne zaman istersen memnuniyetle 😍😍en çokta ben isterim prenses
En uygun zamanda 😊😊peki o zaman en yakın surede görüşmek dileğiyle 😘😘
Şüphem yok canım 🥰kasım olmasa da serin bir istanbul gününde , yarım, yarını tamamlayabilir 😘😘
Keşke yansam senin teninde 🔥dikkat et yanma 🔥🔥
Şüphem yok canım 🥰
beraber yanalım o zamanKeşke yansam senin teninde 🔥
çok güzelsin amaÜstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
@bigflame En yakın zamanda görüşmek dileğiyle 🥰🥰Sıcak diye girdiğim konuda eridim resmen.
@YANKI cok teşekkür ederim amaaaa en yakın zamanda bu konuyu başbaşa konuşmalıyız diye düşünüyorum 🔥🔥çok güzelsin ama
@Santo82 e hadi o zaman 🔥🔥🔥Seve seve 🤩😍😊
Seve seve üstünü çıkartırım sende benim üstümü çıkartmama yardım edermisin daha sonra... 🔥🔥🔥🔥Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
@İsagi hemde saniyedeSeve seve üstünü çıkartırım sende benim üstümü çıkartmama yardım edermisin daha sonra... 🔥🔥🔥🔥
🔥🔥🔥🔥💦💦@İsagi hemde saniyede
@Foxy59 devamına yardımcı olabilirim, ''garajda bir tabanca var eğer bir gün buna hayır dersem beni onunla vur'' 🔥🔥🔥Bir video vardı sosyal medyada Modern Family'den alıntı: Bu soruya bir gün hayır dersem... Devamını biliyorsunuz😅
Sıcak havalarda tek adres sensin ❤️😈🔥Üstümü çıkartmama yardım eder misin ? 🔥🔥
@Zoe70 soguk havaları da ısıtırım ama 🔥🔥Sıcak havalarda tek adres sensin ❤️😈🔥
Yalan mı ama, güzelin kalbini kıranın şeyi düşsün😊 daha çok uzar bu muhabbet. Bol gülücüklü günler@Foxy59 devamına yardımcı olabilirim, ''garajda bir tabanca var eğer bir gün buna hayır dersem beni onunla vur'' 🔥🔥🔥
4 mevsim de sen illede sen içimi ısıttı bu sözlerim seks perisi ❤️😈🔥@Zoe70 soguk havaları da ısıtırım ama 🔥🔥
@Foxy59 bayıldım bu yoruma , herkes duysun kalbimi kıranın şeyi düşsün tamam mı 😂😂Yalan mı ama, güzelin kalbini kıranın şeyi düşsün😊 daha çok uzar bu muhabbet. Bol gülücüklü günler
4 mevsim de sen illede sen içimi ısıttı bu sözlerim seks perisi ❤️😈🔥
@Santo82 o zaman ne yapıyoruzz, ajandanın en başına İstanbul seyahatini ekliyoruz 💃💃İlk İstanbul seyahatimde Ajandamın en başındasınız 😊😍