Hocamm siz bu kadar seksi olursanız ama bu kalp fırlar yerinden 😅😅😍😘🥰😘😘😘😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Bitmez hastaların😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
bende sana hastayım ama😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Tamam size de sıra geliyor çok az kaldı 😉😉🤣🤣😎😎🥰🤪🤪Ben, ben ☝️😊😍
Merak etmeyin onun da var bir çaresi 🤣🤣😎🥰🥰❤️❤️❤️Hocamm siz bu kadar seksi olursanız ama bu kalp fırlar yerinden 😅😅😍😘🥰😘😘😘
Çok geç kalmışsınız bence 🤪🤪🤣🤣🥰🥰Ben, ben ☝️
Bence de gelmeli artık 🌋💥🥵😘😍👅
Çok uzun sürmez bebişim 😁😁🥰🥰Bebeğim beni o dudaklarla ne kadar sürede tedavi edersin 😍🙃
randevu takip sistemi üzerinden kaydımı yaptırıyorum😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Hmm bakalım bir düşünmek gerek😉😉🤣🤣🤪🤪Ben daha siteyi keşfedeli 2 hafta oldu.😊 Çok ta geç kalmamaşımdır belki 😍😍😍
Herzaman bebişim 🥰🥰🥰yanıyosunnnn🔥🔥🔥
Sizin ateşinizi benim ateş ölçer ölçmez sanırım bozulur 🥰🥰🥰🤣🤣😎😎yakından görmek gerek 🤭😁😁🤣🤣Ateşim yükseldi bir ölçebilir misiniz 🥰🥰🥰
Hemen bakalım randevu almışmısınız😁randevunuz yoksa sizinle ilgilenemem🤪🤪🥰🥰🤣🤣randevu takip sistemi üzerinden kaydımı yaptırıyorum
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗@Cansel Ulusoy hanım kırmızılar içinde muhteşem görünüyorsunuz
Bende sizi iyi ederim ozaman 🥰🥰🥰 büyük bir zevkle 🥰🥰🥰Hastan olmamak elde değil kii
Rahat durmayacağımız saatler gelmiş😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Harikasın 🔥🙈😘🥰💋😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Hastalarım benim için çok önemli ☺️☺️yok hiç acıtmadım🤪🤪🤣🤣💋💋Hastalarını iyi yerde karsiliyorsun biraz yatak dağılmış fazla acıtma missindir 😊
Bitmesin amaaa 🤭🤭🤭 ben böyle çok mutluyum 🥰🥰Bitmez hastaların
Ozaman tedavi etmek lazım 🤣🤣🤪😎😎💋💋bende sana hastayım ama
O saatler hiç bitmez 🤣🤣🥰🥰Rahat durmayacağımız saatler gelmiş
Mutlu isen sorun yok 🥰🥰🥰Bitmesin amaaa 🤭🤭🤭 ben böyle çok mutluyum 🥰🥰
Efendim canım ❤️ tamam olur çok sevinirim 🤗🤗 ama iğneden çok korkarım kiiii ben 🥰🥰🥰🤗🤗🤣🤣🤪🤪😎Canselcim o kadar kişiyle ilgileniyosun, tedavi ediyosun. Bırak bende senle ilgileneyim, halsiz düşmüşsündür sen şimdi, sana bi vitamin iğnesi yapayım.🤣🙈
Senin gibi hasta olursa hiç bitmez 🤣🤣🥰🥰Hemşirenin hastaları bitermi🤣🤣
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋Harikasın 🔥🙈😘🥰💋
Teşekkür ederim bitanem 💋💋💋💋yakoyorsun yine guzellik😍😍
Ben varım bol, bol Cansel yiyebilirsiniz 🤣🤣🥰🥰💋🤪🤪🤪❤️❤️❤️Tedavisinde şeker yememizi önereceğiniz bir hastalık var mıdır @Cansel Ulusoy hanım? Ben o hastalıktan edineyim
Herzaman 🥰🥰💋💋🙏🙏🙏Mutlu isen sorun yok 🥰🥰🥰
Bazen iyi bazen Mutlu ortaya karışık benimde 🙏🙏🙏💋💋🥰🥰Herzaman 🥰🥰💋💋🙏🙏🙏
Evet o hepimizde var merak etmeyin 😉😉🥰🥰🙏🙏Bazen iyi bazen Mutlu ortaya karışık benimde 🙏🙏🙏💋💋🥰🥰
Oluyor böyle durumlarEvet o hepimizde var merak etmeyin 😉😉🥰🥰🙏🙏
Heeee ya hiç sorma walla ne olcak sana bu hastaliğim yaaaa tedafisi yokmu acaba hemşire hanımcım😁😁😁😁😁Senin gibi hasta olursa hiç bitmez 🤣🤣🥰🥰
Yani bebişim yakından incelemek lazım seni iyice uzun zaman oldu bir tedavi gerek sana bence🤣🤣😉😉🥰🤪🤪Heeee ya hiç sorma walla ne olcak sana bu hastaliğim yaaaa tedafisi yokmu acaba hemşire hanımcım😁😁😁😁😁
Ohhh tamam ozaman korkmamı gerektirecek birşey yok ozaman elin hafifse sorun yok 🤣🤣😉🥰🥰Korkmana gerek yok ben hiç acıtmadan yaparım iğneyi🤣 şeyim çok hafiftir(elim)🙈🤣😍
Ewt Ewt aynen yaaaa uzun zaman oldu 🤣🤣Yani bebişim yakından incelemek lazım seni iyice uzun zaman oldu bir tedavi gerek sana bence🤣🤣😉😉🥰🤪🤪
Eeee yalan mı çok oldu tabiii 🤣🤣🥰🥰🥰Ewt Ewt aynen yaaaa uzun zaman oldu 🤣🤣
Bırakma beni😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Birşey demedim yahuuu🤣🤣🤣Eeee yalan mı çok oldu tabiii 🤣🤣🥰🥰🥰
Ölüyü dirilten sağlıkçı 😁😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
😘😘😘😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎
Hastanın biride ben 😘😍😎🤫 Sıradaki hasta gelsin lütfen 😉😎