Onaylı Referans Harika kız Anna

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,088
Selamlar,
Sevgili Anna ulaşılması kolay evinde beni iki kez misafir etti. Kendisi hoş, güleç ve güzel bir kızımız olup alkol eşliğinde şahane muhabbetlerimiz oldu ve kendisini çok ama çoook sevdim. Özel anlarımız ateşli, tutkulu iki sevgili gibi geçti, karşılıklı oral sonrası pozisyon bolluğunda güzel sevişmeleriniz oldu. Teşekkürler tekrar Anna.

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler @Anna lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Anna
Durum
Sosyal Coin
6,920
Tanıtım Konusu Referansları
Selamlar,
Sevgili Anna ulaşılması kolay evinde beni iki kez misafir etti. Kendisi hoş, güleç ve güzel bir kızımız olup alkol eşliğinde şahane muhabbetlerimiz oldu ve kendisini çok ama çoook sevdim. Özel anlarımız ateşli, tutkulu iki sevgili gibi geçti, karşılıklı oral sonrası pozisyon bolluğunda güzel sevişmeleriniz oldu. Teşekkürler tekrar Anna.
Selamlar 🖖 🤗
Ben de seni misafir ettiğim için memnun oldum 🙏😘
Güzel sözlerin ve referansın için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle 💕

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,649
Selamlar,
Referans ve paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Anna
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye