Yoğun ve kötü geçen hafta sonu üzerimdeki miskinliğini atmak istedim. Şansımı @Selin Akay denemek istedim. Yazdım kendisine hızlı dönüş yaptı sizinle ve arkadaşınızla görüşme sağlamak istiyorum Twitter da paylaşımlarını görüyorum arada arkadaşıma sorup dönüş yapacağım dedi 10 dk sonra okeyiz dedi hafta sonu için okeyleştik kendisiyle . İşten çıktım hazırlandım otele doğru geçtim kendileri çok zaman geçmeden geldiler ve işte o an geldi. Güzel sohbetleri dertli bir insana psikolojik anlamda o kadar iyi geldi ki konuşmamız, yemelerimiz, içmelerimiz. Beni hem motive etti hem de mutlu etti.
Sonra kendileri hazırlanmak için müsade istediler sabırsızlıkla bekliyorum bayanlar uzun sürer hazırlanmaları doğru banyo kapısı açıldı karşımda iki harika liseli prenses var bende kısa duş alıp çıkacağım söyledim çıktım yatağa geçmişler di zaman kaybet meden Selin hanım dudaklarımız birleşti yavaştan ellerimiz asağıya doğru kıyafetleri çıkarmaya geçti arkadaşı da eşlik etti iki prenses aynı yatakta yorgunluğumuzu atma sanş iki güzel keyifli zevkli geçiyor ki harika gündü
Sonra kendileri hazırlanmak için müsade istediler sabırsızlıkla bekliyorum bayanlar uzun sürer hazırlanmaları doğru banyo kapısı açıldı karşımda iki harika liseli prenses var bende kısa duş alıp çıkacağım söyledim çıktım yatağa geçmişler di zaman kaybet meden Selin hanım dudaklarımız birleşti yavaştan ellerimiz asağıya doğru kıyafetleri çıkarmaya geçti arkadaşı da eşlik etti iki prenses aynı yatakta yorgunluğumuzu atma sanş iki güzel keyifli zevkli geçiyor ki harika gündü