Onaylı Referans Harika bir gündü...

• Konbuyu başlatan fbmrt
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
617
Merhabalar
Cansu Hanım dan randevu alabilmek adına 2 hafta bekledim ve o gün geldi. Misafirperverliği hoş sohbeti ve güzel ikramları için çok teşekkür ederim. Elmalı kurabiye efsane.... Her yönü ile Mecnun kaldığimi belirtmek isterim. Sizi tanimak güzeldi. Teşekkürler 🥰

Durum
Sosyal Coin
42,982
Merhabalar
Cansu Hanım dan randevu alabilmek adına 2 hafta bekledim ve o gün geldi. Misafirperverliği hoş sohbeti ve güzel ikramları için çok teşekkür ederim. Elmalı kurabiye efsane.... Her yönü ile Mecnun kaldığimi belirtmek isterim. Sizi tanimak güzeldi. Teşekkürler 🥰
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar
Guzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim😉 bu hafızam ban çok oyun oynuyor ve isim benzeri şeyleri ( kullanıcı adı da dahil) aklımda tutamıyorum ve bu sebeple de kendinizi bana wp den hatirlatmanizi rica edeceğim🤗🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar
Kendini tanittigin için teşekkür ederim. Zaman ayırıp misafirim oldun ve keyifli zaman geçirdim seninle. Herşey için teşekkür ederim, iyiki tanımışım seni 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans için teşekkürler 👏

@Cansu KAYA hanımdan elmalı kurabiye tarifi isterim 🙈🙈🙈

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.